sun-shine 7672 ارسال شده در 16 اسفند، 2014 تولدتون مبارک باشه امیدوارم سال جدید زندگیتون پر از خبرهای خوب و خوش باشه :icon_gol:
*mini* 37779 ارسال شده در 16 اسفند، 2014 زهرا جونم تولدت مبارکککککککککککککککککک ایشاالله 120 ساله بشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
memmar 6829 ارسال شده در 16 اسفند، 2014 رفیق جینگولش تولدت مبارک بهترینا رو برات آرزو دارم عزیزم:hapydancsmil:
Lean 56970 ارسال شده در 17 اسفند، 2014 مبارک باشه دخمل عموی مهلبانم:hapydancsmil: هدیتم هنوز وخ نکردم بخرم
آریودخت 43942 ارسال شده در 17 اسفند، 2014 مبارک باشه دخمل عموی مهلبانم:hapydancsmil:هدیتم هنوز وخ نکردم بخرم چه عجب
آریودخت 43942 ارسال شده در 17 اسفند، 2014 نفر اول خودم بودم:vahidrk: از اون بابت نگفتم از این گفتم که کادو نیاوردی
black banner 9104 ارسال شده در 17 اسفند، 2014 واااااو ایت ایز بلک بــــــنر مرســـــــی پوریا جان دعاتم خیـــــــــــــلی خوبه... امیدواورم همین اتفاق واسه توام بیفته تو زندگیت:hapydancsmil: ارشد هم قبول بشی شیرینی بدی بهم و اون شیرینی هم بدی بعدش چشم چشم انشالله شيريني هم اينو ميديم هم اون بعديش رو
melijooon 723 ارسال شده در 17 اسفند، 2014 همراه یک طلوع در این خجسته یاد در سالگرد بهاران هستیت روزی که زندگی بر لبان تو بوسه زد با صد خلوص هم آستان دل، خواهم که بمانی همیشه شاد تولدت مبارک
Ala Agrin 14478 ارسال شده در 18 اسفند، 2014 تولدددددددد یکی یه دونه و نازنین گل من.......:aghosh: زهرایی گلم تولدت مبااااااارک امیدوارم به تمام آرزوهای زیبایت برسی عزیزم ببخشین بی دعوت اومدم اما خب تولد زهرایی باشه محاله نتونی نیای
.sOuDeH. 16059 سازنده ارسال شده در 18 اسفند، 2014 تولدددددددد یکی یه دونه و نازنین گل من.......:aghosh: زهرایی گلم تولدت مبااااااارک امیدوارم به تمام آرزوهای زیبایت برسی عزیزم ببخشین بی دعوت اومدم اما خب تولد زهرایی باشه محاله نتونی نیای دهوتی نبوت بعدم شما پروفایلت بسته میباشد من نتونستم پیام بذالم:hapydancsmil: خوچ اومتی:hapydancsmil:
.sOuDeH. 16059 سازنده ارسال شده در 18 اسفند، 2014 فلدا تپلدش بوته فلدا تپلدش بوده:hapydancsmil: مبالکه مبالک هی هی مبالکه مبالک هی هی
Ala Agrin 14478 ارسال شده در 18 اسفند، 2014 دهوتی نبوتبعدم شما پروفایلت بسته میباشد من نتونستم پیام بذالم:hapydancsmil: خوچ اومتی:hapydancsmil: پروف اینجانب بسته نمیباشد فکر کنم چند نفر دیگه هم گفتن بسته س فدااااااااات سودی جان
.Apameh 25173 ارسال شده در 19 اسفند، 2014 اينم كادوي تولدم بهتون وااای چه کادوی خوشمزه ای:hapydancsmil: مرســـــــــی دوست خوبم:hapydancsmil: وااااااااااااااااااااااای تولد زهرای خودمونه. مهربون ترین و با معرفت ترین دوستم. که خیلییییییییییییییییییییییییییییییی دوسش دارم. زهراای خوبم امیدوارم همیشه موفق باشی و به هر چی که میخوای برسی.:icon_gol: :aghosh: فرنوشـــــــــم مرســــــــی زیــــــــــاد خودت بامعرفت تر و مهربون تری:hapydancsmil: قربونت عزیــــــــــزم مرسی تولدتون مبارک باشه امیدوارم سال جدید زندگیتون پر از خبرهای خوب و خوش باشه :icon_gol: مرســــــــــــی عزیــــــــــــزم همینطور برای شما دوست خوبــــــــــــم ممنونم زهرا جونم تولدت مبارکککککککککککککککککک ایشاالله 120 ساله بشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی میـــــــــــــنای خوبم:hapydancsmil: کجایی تو دختر؟؟ مرســـــــــــــــــــی عزیــــــــــــز دلم خوشحالم کردی خیـــــــــــــــلی رفیق جینگولش تولدت مبارک بهترینا رو برات آرزو دارم عزیزم:hapydancsmil: مرسی پروانه ژونی:hapydancsmil: منم برا تو بهترینا رو میخوام عزیـــــــــــزم:hapydancsmil:
.Apameh 25173 ارسال شده در 19 اسفند، 2014 مبارک باشه دخمل عموی مهلبانم:hapydancsmil:هدیتم هنوز وخ نکردم بخرم مرسی پسمل عمویی:hapydancsmil: الان که دیگه باید وخ کرده باشی بده ببینم کادمو چه عجب دعواش کن فاطمه نفر اول خودم بودم:vahidrk: اهــــــوم نفر اول بوتی:hapydancsmil: اما من کادو میخوام از اون بابت نگفتم از این گفتم که کادو نیاوردی همونُ بگو:icon_razz: من کادو میخوام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چشم چشم انشالله شيريني هم اينو ميديم هم اون بعديش رو چشمت بی بلا اما زودتر لدفن
.Apameh 25173 ارسال شده در 19 اسفند، 2014 همراه یک طلوع در این خجسته یاد در سالگرد بهاران هستیت روزی که زندگی بر لبان تو بوسه زد با صد خلوص هم آستان دل، خواهم که بمانی همیشه شاد تولدت مبارک واای دوست خوبم چه شعر قشــــــــــــنگی:hapydancsmil: مرســــــــــــــی عزیزم لطف کردی تولدددددددد یکی یه دونه و نازنین گل من.......:aghosh: زهرایی گلم تولدت مبااااااارک امیدوارم به تمام آرزوهای زیبایت برسی عزیزم ببخشین بی دعوت اومدم اما خب تولد زهرایی باشه محاله نتونی نیای وااای آرام مهربونم مرســـــــــــــــی شما اصن نیاز به دعوت نداری که مهربونم عزیــــــــــــزمی تو آرام با اومدنت خوشحالم کردی فلدا تپلدش بوته فلدا تپلدش بوده:hapydancsmil:مبالکه مبالک هی هی مبالکه مبالک هی هی اهــــــوم املوز تفلدمه املوز تفلدمه:hapydancsmil:
.Apameh 25173 ارسال شده در 20 اسفند، 2014 تولدت مبارک عزیزم مرســــــــــی هانیه مهربونم:heartshape2: ممنون لطف کردی عزیــزم:heartshape2:
saghar... 6666 ارسال شده در 28 اسفند، 2014 وااااااااااااااااای تولدت عشقمه :hapydancsmil: ببخش دیر شد خانومی تولدت مبارک خانوم خوشگله همیشه موفق باشی و به تمام ارزوهات برسی عزیزم
ارسالهای توصیه شده