مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ تبریک میگم امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشین لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ ای جوووووووووووووووووووونم :hapydancsmil:تفلد زهرا گلی خودمونه. الهیییییییییییییییییییییییییی قربونت برم من زهرایی تفلودت موبالک!:aghosh: ایشالا هزار ساله بشی خانومی. ایشالا عروسیت بیام قند بسابم کله ت! سوده نی نی هم که کیک نداد بخولییییییییییییییم این هم کیک هست هم کادو تفلود!:hapydancsmil: :happy::w330::4uboxsmiley::heartshape2::cakesmileyf::w31::w71::w155::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70::aghosh::1cwpe6q6upfmgganbmp:qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink::626gdau::dancegirl2: نازنین گـــُلــــــــی مرسی خانــــــــــوم گُل مهربونم مرسی 1000 سال چه خبره بابا... تا الانم زیادی موندم منتظـــــــــرماااا.... یعنی 2 تا کله قند میدم دستت اندازه قـَّدت باید همشو بسّابی تولدت مبارک زهرا جونم:hapydancsmil: ایشالله 120 ساله شی خانومی:hapydancsmil: مرســـــی اسمای مهربون خوشحالم کردی خانــــــــــــــوم باز 120 سال معقول تر به نظر میاد مرسی آقا ناصر لطف کردین خیـــــــــــــلی عروسی بچه هاتون جبران کنم تولدت مبارك عزييزممم.. شاد باشي هميشه ممنونم فرانه مهربونم ایشالا عروسیت:hapydancsmil: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بابت این عکسم ممنون خیــــــــــلی زیـــــــــاد مرســـــــــــی:heartshape2: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ :happybday: تولدت مبارک زهرا خانم :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
melijooon 723 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﻧﻘﻄﻪ ﺍﺵ ﺑﯿﻔﺘﻪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻣﯿﺸﻪ ﺟﻮﺍﻫﺮﭘﺲ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﻓﺮﻗﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻥتولدت مبارک آبجی عزیز:icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ به به بیبین تولد کیه تولد مبارک همشهری زهرا سلام مارو به ارشد برسون از بچه انجمنم بخاطر زدن تاپیک متشکریم تشکر کوچول لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ زهرا جان ، منم تولدت رو تبریک میگم :icon_gol: انشالله به بهترین آرزوهات برسی عزیز ....:icon_gol: لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک زهراییییی . . .:flowerysmile: بیخود نیست من دوست دارما، چون تو یه ماه به دنیا اومدیم با تفاوت 6 روز لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ سلاممممم.تولدت بارک بانوی پاییز.... با آرزوی بهترینا برای بهترین مثل شما... فدات بشم. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w42::flowerysmile::dancegirl2::aghosh::w70::cakesmileyf::626gdau::w31::rose::happy::w330::4uboxsmiley::heartshape2::1cwpe6q6upfmgganbmp:mbj6ivxkw3ccem7bie7:2eaoapgxehimkak1y7e:elivg5ddfqdy8k5mocf:6snuiio5gm0n52hzey4:80x7izu87acutttcy9t:ag2f893eg0ja83qr8q::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ws17::wubpink::164: جبجوی مهربونم مرســــــــــــی دوست خوبم شاد باشب همیشــــــــــه ی همیشــــــــــه ی همیشـــــــــــــه تولدت مبارك عزيزم ايشالله صدسال زنده باشيد.. مرســــــــی عزیزم لطف کردی ، پیروز و موفق باشی دختر پر از اطلاعات انجمن تولدتون مبارک:icon_gol: مرســـــــــی آقا ایمان... لطف کردین خیــــــــــــلی زیــــــــــاد wow زهراگلي تولدت مبارك ! انشالله روزهاي خوبي در سراسر عمرت داشته باشي واااااو ایت ایز بلک بــــــنر مرســـــــی پوریا جان دعاتم خیـــــــــــــلی خوبه... امیدواورم همین اتفاق واسه توام بیفته تو زندگیت:hapydancsmil: ارشد هم قبول بشی شیرینی بدی بهم و اون شیرینی هم بدی بعدش لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک زهراامیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی :) :* مرســـــــــی حنای نازم امیدوارم توام به همه آرزوای خوبت برسی :)) زهرا کیه (نام کاربری پلیز ) ولی پیشاپیش تولدش مبارک باشه مرســــــــــی سارای مهربون لطف کردی اومدی خانوم گــــــُـــلی .Apameh ـــــه دیگه اهــــــــــوم منم:hapydancsmil: مرسی هانی جونم حالا فهمیدم بازم زهراجون تولدت مبارک همیشه شاد و سالم باشی عزیزم بازم مرسی عزیـــــــــــــزم توام همینطور دوست عزیـــــــــزم زهرا ــه نازنین ام بهترین ها رو برات خواستارم ... تبریک مرســــــی مینا ژونم منم همینُ از خدا برات میخوام لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ به به.:gnugghender:دختر مهربون سایت تولدت مبارک دوست من:happybday::w66::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70::w31::rose::heartshape2::happy::w330::welcome::1cwpe6q6upfmgganbmp:mbj6ivxkw3ccem7bie7:ha5t4lmd53df3cpu2lq:2eaoapgxehimkak1y7e:6snuiio5gm0n52hzey4:80x7izu87acutttcy9t:qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink: انشالله که بهترینا رو از خدا هدیه بگیری عزیزم به به دختر مهربون تر سایتمرسی عزیـــــــــــزم چه دعای خوبی دوست مهربونم خیــــــــــــلی زیاد محبت کردی اومدی زهرا جان تولدت مبارک خانوووومی ...:hapydancsmil:ایشالا سالهای سال با خوبی و خوشی و خوشبختی زندگی کنی و موفقیت همیشه در دسترست باشه .... مرســــــــــی هستیِ نازم قربونت توام همینطور خـــانوم هنرمند تبریک میگم امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشین مرسی آقا مجید شمام همینطور آذر ماهی :happybday: تولدت مبارک زهرا خانم :happybday: :happy: مرســـــی جناب ارشد محترم لطف کردی خیـــــــــــلی زیــــــــــاد لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ تبریک میگم مرســــــی زهرای مهربونم ایشالا موفق باشی همیشه ﺧﻮﺍﻫﺮ ﻧﻘﻄﻪ ﺍﺵ ﺑﯿﻔﺘﻪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻣﯿﺸﻪ ﺟﻮﺍﻫﺮﭘﺲ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﻓﺮﻗﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻥتولدت مبارک آبجی عزیز:icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرســــــــــی دوست خوبم چه جمله قشــــــــــنگی ممنونم ازت عزیــــــــزم به به بیبین تولد کیه تولد مبارک همشهری زهرا سلام مارو به ارشد برسون از بچه انجمنم بخاطر زدن تاپیک متشکریم تشکر کوچول به به مرسی همشهری چشـــــــم وانم سلام میرسه بهت سامان اما پیشنهاد میکنم بعد از این سلام ندی بهش مرســـی سامان جان لطف کردی اومدی زهرا جان ، منم تولدت رو تبریک میگم :icon_gol:انشالله به بهترین آرزوهات برسی عزیز ....:icon_gol: مرســـــــی عزیــــــــزم توام همینطور خانوم گـُلی تولدت مبارک زهراییییی . . .:flowerysmile: بیخود نیست من دوست دارما، چون تو یه ماه به دنیا اومدیم با تفاوت 6 روز وااای مـَر مـَر ژونی من:hapydancsmil: مرســــی عمه مرمر :hapydancsmil: چه گل خوشگــــــــــی منم بگو چرا زیادتر دوست دارم چون تو یه ماه به دنیا اومدیم با 6 روز تفاوت لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ پ.ن: ندزدیدمش :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیلی اتفاقی شبیه هم شده لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ نازنین گـــُلــــــــیمرسی خانــــــــــوم گُل مهربونم مرسی 1000 سال چه خبره بابا... تا الانم زیادی موندم منتظـــــــــرماااا.... یعنی 2 تا کله قند میدم دستت اندازه قـَّدت باید همشو بسّابی خوبه دیگه هزار سال! کشتی نوح هم واست میسازیم بائشه خو... من استاد قند ساببببببیدنم. مدارکش هم موجوده! تو بگرد فرد مورد نظر رو پیدا کن. لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ زهرا کیه (نام کاربری پلیز ) ولی پیشاپیش تولدش مبارک باشه #12 فدات بشم سارا که دو تا پست بالاترو نمیخونی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ ظاهرا کیکش خوشمزست که دست همه دیده میشه تعدا زیاده همه هم که ماشالا خوش خوراک منم گذاشتم کم نیاد میلاد تو طلوع نور در قلبی مه گرفته بود نفسی گرم در فضای سرد و غریب گلی شکفته در بهار تولد یک شعر دلنشین شعری در واژه های نگاهت و در قافیه های کلامت تولدت مبارک:626gdau: اوف لامصب چی نوشتم ، خودم کف کردم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ پ.ن: ندزدیدمش :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیلی اتفاقی شبیه هم شده نه انگار یه خبری هس که همه اینو میارن مرســـــــی پری مهربونم:heartshape2: خیـــــــــــلی زیـــــــاد محبت کردی عسیـــــسم:heartshape2: خوبه دیگه هزار سال! کشتی نوح هم واست میسازیم بائشه خو... من استاد قند ساببببببیدنم. مدارکش هم موجوده! تو بگرد فرد مورد نظر رو پیدا کن. ببینم مدارکشُ؟؟ زدم فرد مورد نظر،میزنه not found دوست خوبم تولدت مبارک مرســـــی دوست خوبم ممنون که اومدی... پیروز باشی:flowerysmile: ظاهرا کیکش خوشمزست که دست همه دیده میشه تعدا زیاده همه هم که ماشالا خوش خوراک منم گذاشتم کم نیاد میلاد تو طلوع نور در قلبی مه گرفته بود نفسی گرم در فضای سرد و غریب گلی شکفته در بهار تولد یک شعر دلنشین شعری در واژه های نگاهت و در قافیه های کلامت تولدت مبارک:626gdau: اوف لامصب چی نوشتم ، خودم کف کردم آره فاطمه توام دقت کردی؟؟ چرا همه اینُ میارن؟؟ الان انقد از این کیکا دارم میتونم واسه تولد هر کدومتون یه دونشُ بیارم اصن شما میدونستی چقد شعرت قشنگ بود؟؟ نه میدونستی؟؟؟ خو بزا من بهت بگم... شعرت خیـــــــــــــــلی قشنگ بود حالا دونستی؟؟ اصن شما میدونستی چقد عشــــــــقی؟؟ خو بزا من بهت بگم... شما خودِ خویِ عشــــــــــــقی حالا دونستی؟؟ آی لاو یو زیـــــــــــــاد حالا بشین بشمار زیاد چقده:heartshape2: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ وااااااااااااااااااااااای تولد زهرای خودمونه. مهربون ترین و با معرفت ترین دوستم. که خیلییییییییییییییییییییییییییییییی دوسش دارم. زهراای خوبم امیدوارم همیشه موفق باشی و به هر چی که میخوای برسی.:icon_gol: :aghosh: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده