.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ سلااااااااااااااااااااااا ااااام به تمامی دوسی های عچقولی جینگولی به اونایی که حضورشون باعث دلگرمیه من بلت نمیباشم تاپیک تولد بزنم..اما اینو نمیتونستم نزنم چون خیلی دوسش میدالم.. دخملترین دخمل...مهلبان تلین مهلبان..قشنگترین دخمل...زهراااااااای نفسم..تولدت مباااااااااالک هممون اینجا جمع شدیم که سالروز تولدشو بهش تبریک بگیم و همینطور یه خسته نباشیدجانانه من که آغا جونمو هم میدم برات عشقم.. مطمئنم اگه بقیه هم همون اندازه که من میشناسمت بشناسنت دوستت میدارند زیـــــــــاد 19 دسامبر(28 آذر) سالگرد زمینی شدنت مبارک امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی و به همه آرزوهای قشنگت برسی پ.ن:شرمنده چند روزی زودتر تاپیکشو زدم این دفعه رو از ما ببخشید دم همتون گرم... 19 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ ای جوووووووووووووووووووونم :hapydancsmil:تفلد زهرا گلی خودمونه. الهیییییییییییییییییییییییییی قربونت برم من زهرایی تفلودت موبالک!:aghosh: ایشالا هزار ساله بشی خانومی. ایشالا عروسیت بیام قند بسابم کله ت! سوده نی نی هم که کیک نداد بخولییییییییییییییم این هم کیک هست هم کادو تفلود!:hapydancsmil: :happy::w330::4uboxsmiley::heartshape2::cakesmileyf::w31::w71::w155::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70::aghosh::1cwpe6q6upfmgganbmp:qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink::626gdau::dancegirl2: لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک زهرا جونم:hapydancsmil: ایشالله 120 ساله شی خانومی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارك عزييزممم.. شاد باشي هميشه لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ سلاممممم. تولدت بارک بانوی پاییز.... با آرزوی بهترینا برای بهترین مثل شما... فدات بشم. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w42::flowerysmile::dancegirl2::aghosh::w70::cakesmileyf::626gdau::w31::rose::happy::w330::4uboxsmiley::heartshape2::1cwpe6q6upfmgganbmp:mbj6ivxkw3ccem7bie7:2eaoapgxehimkak1y7e:elivg5ddfqdy8k5mocf:6snuiio5gm0n52hzey4:80x7izu87acutttcy9t:ag2f893eg0ja83qr8q::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ws17::wubpink::164: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارك عزيزم ايشالله صدسال زنده باشيد.. لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ wow زهراگلي تولدت مبارك ! انشالله روزهاي خوبي در سراسر عمرت داشته باشي لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ سلااااااااااااااااااااااا ااااام به تمامی دوسی های عچقولی جینگولی به اونایی که حضورشون باعث دلگرمیه من بلت نمیباشم تاپیک تولد بزنم..اما اینو نمیتونستم نزنم چون خیلی دوسش میدالم.. دخملترین دخمل...مهلبان تلین مهلبان..قشنگترین دخمل...زهراااااااای نفسم..تولدت مباااااااااالک هممون اینجا جمع شدیم که سالروز تولدشو بهش تبریک بگیم و همینطور یه خسته نباشیدجانانه من که آغا جونمو هم میدم برات عشقم.. مطمئنم اگه بقیه هم همون اندازه که من میشناسمت بشناسنت دوستت میدارند زیـــــــــاد 19 دسامبر(28 آذر) سالگرد زمینی شدنت مبارک امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی و به همه آرزوهای قشنگت برسی پ.ن:شرمنده چند روزی زودتر تاپیکشو زدم این دفعه رو از ما ببخشید دم همتون گرم... ای جووونم سودک:heartshape2: تورا چه بگویم که هم خداروخوش بیاید و هم حق مطلب ادا شده باشد:heartshape2: هیچی نمیتونم بگم جز اینکه بگم آی لاو یو هوارتــــا( خودت میدونی دیگه چندتااا) صبر کنین تا یادم نرفته معرفی کنم... ایشون که میبینین زیر حوله قایم شده است( استارتر تاپیک) یک عدد موشموشکِ سودکِ بَــلا مَــلا می باشد... خدا و استاد سرپرایز کردن این فسقل منو 4 روز زودتر به دنیا آورده، بس که عـــــــشـــــــق می باشد ایشون... البته امسال همه منُ زود زود سورپرایز کردن... 5 شنبه هفته پیشم واسم تولد گرفتن:persiana__hahaha: خلاصه سودکم شاد باشی همیشه.... به بهترین ها و خوب ترین ها و عشـق سرشار برسی که شک ندارم لایــق همشون تو هستی:heartshape2: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ ااااااااااااااااااااا تولد ابجی منهههههههههههههههههههههههههه چرا من تولد نگرفتم با عرض شرمندگی ابجی زهرا تولدت مبارک ناز دونه انجمنننننننننننننننننننننننن بهترین هارو برات ارزومندمممممممممممممم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک زهرا امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی :) :* لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ زهرا کیه (نام کاربری پلیز ) ولی پیشاپیش تولدش مبارک باشه لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ .Apameh ـــــه دیگه مرسی هانی جونم حالا فهمیدم بازم زهراجون تولدت مبارک همیشه شاد و سالم باشی عزیزم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ زهرا ــه نازنین ام بهترین ها رو برات خواستارم ... تبریک لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ به به.:gnugghender: دختر مهربون سایت تولدت مبارک دوست من:happybday::w66::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70::w31::rose::heartshape2::happy::w330::welcome::1cwpe6q6upfmgganbmp:mbj6ivxkw3ccem7bie7:ha5t4lmd53df3cpu2lq:2eaoapgxehimkak1y7e:6snuiio5gm0n52hzey4:80x7izu87acutttcy9t:qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink: انشالله که بهترینا رو از خدا هدیه بگیری عزیزم لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ زهرا جان تولدت مبارک خانوووومی ...:hapydancsmil: ایشالا سالهای سال با خوبی و خوشی و خوشبختی زندگی کنی و موفقیت همیشه در دسترست باشه .... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده