yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ یکی از آشناها برای اربعین رفته بود کربلا دیدمش داشت تعریف میکرد میگفت زمانیکه برمیگشتند یک زن و شوهر با هم بودند و بقیه مث اینکه همه مرد بودند توی اتوبوس و زن دیگه ای نبوده !! مث اینکه اتوبوس هم صندلی نداشته و همه ایستاده بودند !! بعد داشت تعریف میکرد میگفت اتوبوس که ترمز میکرده یا تکانی میخورده توی مسیر این خانوم به مردای دیگه میخورده ... و بعد از مدتی شوهره عصبی شده و زنش رو گرفته زیر رگبار مشت و لگد و زده داغونش کرده!!! من که تعجب کردم واقعا شنیدم... چرا باید کتک بخوره ؟! چرا خانومشو توی آغوش خودش نگرفته تا خیالش هم راحت باشه ... ؟ چرا با خودش فکر کرده اون بدبختا (مردای دیگه) توی اون وضع دنبال قصد و غرضی اند؟ اصلا به فرض که یکی از مردا هم این وسط سواستفاده کنه اونوقت گناه خانومه چیه؟! من آدم معتقدی به این مسایل (عزاداری های شیعیان در محرم و رفتن به کربلا در مراسم خاص) نیستم اما آیا با خودش فکر نمیکنه که اون زیارت رفتن و عزاداریش و اعتقادش به امام حسین بدرد نمیخوره؟! 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ خب البته باید دید چطوری کتک زده اگر به صورتش ضربه نزده باشه کارش کاملا مطابق با شریعت اسلام بوده و انشالله که زیارتش مورد قبول درگاه احدیت و امام حسینه اما اگه به صورتش ضربه زده که کارش غیر شرعی بوده 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ خب البته باید دید چطوری کتک زده اگر به صورتش ضربه نزده باشه کارش کاملا مطابق با شریعت اسلام بوده و انشالله که زیارتش مورد قبول درگاه احدیت و امام حسینه اما اگه به صورتش ضربه زده که کارش غیر شرعی بوده 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ شما که با شریعت اسلام آشنا نیستی اول شبهاتتو پیش یک متخصص شریعت حل کن بعد قیافه بگیر 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ واقعا متاسفم . . . چند روز پیش داشتم کتاب اصول کافی رو میخوندم که یکی از معتبرترین کتابای شیعه هاست، نوشته بود که خدا به اندازه عقل انسانها کیفر و پاداش میده ! حالا بعضی از ماها یه کارایی میکنیم که نشون میده که اصلا عقل نداریم، حالا هی بریم زیارت و هی نماز بخونیم و . . . وقتی نمیدونیم چرا و برای چی این کارارو میکنیم به هیچ دردی نمیخوره، توی همین کتاب خوندم کسایی که عقلشون کامل نیست ولی خدارو عبادت میکنن، حتی شبانه روز هم خدارو عبادت کنن، خدا برای اونا عذابی نمیده ولی پاداشی هم ندارن ! :164: 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ شما که با شریعت اسلام آشنا نیستی اول شبهاتتو پیش یک متخصص شریعت حل کن بعد قیافه بگیر همچنان 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ همچنان مرد در چه مواردي اجازه تنبيه زن را دارد؟ اسلام فقط تنبيه را در جائى تجويز ميكند كه حقى از شوهر تضييع ميشود.و آن در دومورد است: اول- مرد شرعا و قانونا حق دارد از همسرش بهره جنسى بگيرد و از انواع تمتعات ولذتها استفاده كند.زن شرعا و قانونا موظف است دربرابر اين خواسته مرد تمكين نمايد.وخويشتن را در اختيار او قرار دهد. اگر زن تمكين نمود مشكلى بوجود نخواهد آمد.اما اگر از انجام خواسته هاى مردامتناع ورزيد،در اينصورت بهتر است مرد،ابتداء با نرمى و ملايمت و حتى تقديم هديه دلهمسرش را بدست آورد و بكام جوئى نائل گردد.ولى اگر احساس كرد كه زن قصد اذيت ولجبازى دارد و بهيچ وجه تمكين نميكند،و مرد هم تاب تحمل ندارد،در يك چنين موردى مردحق دارد به تنبيه متوسل شود.آنهم با رعايت احتياط و حفظ سلسله مراتب درچنين موردىقرآن مى گويد:همسرانى را كه احساس ميكنيد از تمكين دربرابر خواسته شما (تمتعاتجنسى) امتناع مى ورزند،ابتداء آنها را پند و موعظه بدهيد،سپس در بستر از آنها جداشويد سپس آنها را بزنيد.پس اگر اطاعت نمودند بر آنان ستم روا نداريد.بدرستي كه خداعالى و بزرگ است (1) چنانكه ملاحظه مى فرمائيد،خداوند متعال در اين آيه،به شوهراجازه ميدهد كه همسرشرا كه در برابر خواسته هاى مشروعش،يعنى لذتجوئى و كاميابى تمكين نميكند و قصد اذيتو تمرد دارند،مورد تنبيه قرار دهند.آن هم در سه مرحله:مرحله اول:پند و اندرز.مرحلهدوم: اگرپند و اندرز مفيد واقع نشد يا بسترش را جدا كند يا در بستر پشت به او كند وبخوابد و بدين وسيله،خشم و ناراحتى خودش را اظهار نمايد.مرحله سوم:اگر اين عمل هم مؤثر واقع نشد و زن هم چنان به لجبازى و تمردخويش ادامه ميدهد،به مرد اجازه دادهشده كه براى استيفاى حق مشروع و قانونى خويش به كتك زدن متوسل شود.اما مرد حتى دراين حال هم حق ندارد از حد مشروع تجاوز نمايد و مرتكب ظلم و ستم شود.مرد بايددر اينمورد به چند نكته توجه كند.1-هدف از ضرب بايد اصلاح وتربيت باشد نه انتقامجوئى.2-بادست باشد يا چوب نازك،چنانكه در روايات آمده با چوب مسواك.3-طورى بزند كه بدن اوسياه و قرمز نشود و الا بايد جريمه (ديه) بپردازد.4-از ضربه زدن به جاهائي كه احتمالخطر دارد، مانند چشم و سر و شكم جدا اجتناب نمايد.5-ضرب طورى باشد كه موجب كدورتعميق و عقده غير قابل علاج نگردد،و زن را به لجبازى و تمرد و طغيان بيشتر وادارننمايد.6-همواره اين نكته را درنظر داشته باشد كه مى خواهد با اين زن زندگى كند واز محبتهاى قلبى وصفا و اخلاص او بهره بگيرد.7-توسل به كتك در صورتى تجويز شده،كهزن در برابر عدم تمكين، معذور نباشد.مثلا اگر زن به علت حائض بودن،يا روزه دار بودندر ماه رمضان،يا در حال احرام بودن،يا بيماربودن،از تمكين خوددارى نمود مرد حقندارد او را تنبيه نمايد. دوم-زن اگر خواست از منزل خارج شود بايد از شوهرش اجازه بگيرد و اگر اجازه ندادشرعا حق ندارد خارج شود.و اگر بدون اجازه خارج شد مرتكب گناه شده است.در حديث آمدهكه پيغمبر اكرم صلى الله عليه و آله نهى كرد كه زن بدون اجازه شوهر از منزل خارجشود و فرمود: هر زنى كه بدون اذن شوهر از منزل خارج شود همه فرشتگان آسمانى و هرچيزى كه بر اومرور ميكند-از جن و انس-او را لعنت ميكنند تا اينكه به منزل باز گردد (2) .و اينموضوع حقى است كه شوهر بر گردن زن دارد كه واجب است آن را ادا كند. ليكن مرد نبايد در اين باره سختگيرى كند و همسرش را بدين وسيله اذيت نمايد.بهتراست در هر جا كه محذورى نمى بيند اجازه بدهد برود. تشريع اين حق براى قدرت نمائى و تحت فشار قرار دادن همسر نيست بلكه بدان منظوراست كه مرد بتواند همسرش را از رفتن به جاهاى غيرمناسب باز دارد و در حفظ و صيانتاو اقدام نمايد.سختگيريهاى بيجا نه تنها مفيد نيست بلكه به انس و محبت و اعتمادخانوادگى نيز لطمه وارد مي سازد.و حتى ممكن است گاهى موجب طغيان و تمرد و انحراف اورا فراهم سازد.اما اگر رفتن به جائى را غير مناسب و باعث فساد اخلاق و ارتكاب گناهتشخيص داد بايد همسرش را از رفتن به آنجا جدا نهى كند.وبر زن هم واجب است اطاعت كند واز رفتن به آن مجلس خوددارى نمايد. بهر حال اگر زن از دستورات شوهر سرپيچى و تمرد ميكند و بدون اجازه بلكه با نهىشوهرش از منزل خارج ميشود،مرد حق دارد او رابه همان صورت قبل مورد تنبيه قرار دهد.باحفظ همان مراحل و شرائط. (3) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ والا اين طرز زدني كه تو نوشتي همون نزنه كه سنگين تره :| خوشم نمياد درباره اين چيزا بحث كنم :| پس همچنان 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ :w58::w58:جلل خالق این دیگه کیه اگه مرد شکاک یا هرچیز دیگه با یه وسیله دیگه میرفت چرا همچین برخوردی داشته واقعا جای تاسف داره 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ یکی از آشناها برای اربعین رفته بود کربلا دیدمش داشت تعریف میکرد میگفت زمانیکه برمیگشتند یک زن و شوهر با هم بودند و بقیه مث اینکه همه مرد بودند توی اتوبوس و زن دیگه ای نبوده !! مث اینکه اتوبوس هم صندلی نداشته و همه ایستاده بودند !! بعد داشت تعریف میکرد میگفت اتوبوس که ترمز میکرده یا تکانی میخورده توی مسیر این خانوم به مردای دیگه میخورده ... و بعد از مدتی شوهره عصبی شده و زنش رو گرفته زیر رگبار مشت و لگد و زده داغونش کرده!!! من که تعجب کردم واقعا شنیدم... چرا باید کتک بخوره ؟! چرا خانومشو توی آغوش خودش نگرفته تا خیالش هم راحت باشه ... ؟ چرا با خودش فکر کرده اون بدبختا (مردای دیگه) توی اون وضع دنبال قصد و غرضی اند؟ اصلا به فرض که یکی از مردا هم این وسط سواستفاده کنه اونوقت گناه خانومه چیه؟! من آدم معتقدی به این مسایل (عزاداری های شیعیان در محرم و رفتن به کربلا در مراسم خاص) نیستم اما آیا با خودش فکر نمیکنه که اون زیارت رفتن و عزاداریش و اعتقادش به امام حسین بدرد نمیخوره؟! خب اگر بخوایم جدی به این قضیه بپردازیم باید این سوال رو مطرح کنیم که اگر مثلا این اتفاق در مسیری غیر از مسیر یاد شده اتفاق می افتاد جای تعجب نداشت؟ مثلا اگر این شوهر در بازگشت از سفر آنتالیا دست به چنین اقدامی می زد ما نباید تعجب میکردیم یا باز هم باید تعجب میکردیم؟ اینکه این مسئله برای شما یا دوست شما عجیب اومده ناشی از یک تصور غلطه ، تصور غلطی که باعث میشه فکر کنید شخصی که به این پیاده روی رفته یا حج رفته یا زیارت رفته لزوما باید با شخصیتی متفاوت از شخصیت اولیه برگرده، چطور انتظار دارید 30-40-50 سال از یک سبک زندگی یک نوع دیدگاه ها که بر شخصیت و تفکر یک فرد تأثیر گذاشته در عرض چند روز متحول بشه؟ مواردی از تحولات عمیق در شیوه و سبک زندگی انسان ها و در شخصیت اونها می بینیم ولی ایا راهی برای اثبات این هست که این تحول ناشی از یک مکاشفه معنویه؟ نکته دوم؛ چند روزی هست درگیر کاروان های پیاده عازم مشهد هستیم نکته جالبی که هست اینه که هر کس گروهی تشکیل داده و راه افتاده و گاهی از یک روستا یا منطقه سه یا 4 کاروان و جالبه بدونید یک دعوایی هست که کاروان چه کسی پرجمعیت تر یا قدیمی تر هست و یک نوع رقابت برای شرکت و راه اندازی این کاروان ها، حالا چه اصراری هست این اقدامات رو ناشی از یک معرفت خاص معنوی بدونیم برای من سواله؟ 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ خب اگر بخوایم جدی به این قضیه بپردازیم باید این سوال رو مطرح کنیم که اگر مثلا این اتفاق در مسیری غیر از مسیر یاد شده اتفاق می افتاد جای تعجب نداشت؟ مثلا اگر این شوهر در بازگشت از سفر آنتالیا دست به چنین اقدامی می زد ما نباید تعجب میکردیم یا باز هم باید تعجب میکردیم؟اینکه این مسئله برای شما یا دوست شما عجیب اومده ناشی از یک تصور غلطه ، تصور غلطی که باعث میشه فکر کنید شخصی که به این پیاده روی رفته یا حج رفته یا زیارت رفته لزوما باید با شخصیتی متفاوت از شخصیت اولیه برگرده، چطور انتظار دارید 30-40-50 سال از یک سبک زندگی یک نوع دیدگاه ها که بر شخصیت و تفکر یک فرد تأثیر گذاشته در عرض چند روز متحول بشه؟ مواردی از تحولات عمیق در شیوه و سبک زندگی انسان ها و در شخصیت اونها می بینیم ولی ایا راهی برای اثبات این هست که این تحول ناشی از یک مکاشفه معنویه؟ نکته دوم؛ چند روزی هست درگیر کاروان های پیاده عازم مشهد هستیم نکته جالبی که هست اینه که هر کس گروهی تشکیل داده و راه افتاده و گاهی از یک روستا یا منطقه سه یا 4 کاروان و جالبه بدونید یک دعوایی هست که کاروان چه کسی پرجمعیت تر یا قدیمی تر هست و یک نوع رقابت برای شرکت و راه اندازی این کاروان ها، حالا چه اصراری هست این اقدامات رو ناشی از یک معرفت خاص معنوی بدونیم برای من سواله؟ انسان اگه هویت فردی و مستقل نداشته باشه , از دین و مذهب و سایر انسانها برای خودش هویت میسازه. اون رفتار ها دلیلش همینه. لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ خب اگر بخوایم جدی به این قضیه بپردازیم باید این سوال رو مطرح کنیم که اگر مثلا این اتفاق در مسیری غیر از مسیر یاد شده اتفاق می افتاد جای تعجب نداشت؟ مثلا اگر این شوهر در بازگشت از سفر آنتالیا دست به چنین اقدامی می زد ما نباید تعجب میکردیم یا باز هم باید تعجب میکردیم؟اینکه این مسئله برای شما یا دوست شما عجیب اومده ناشی از یک تصور غلطه ، تصور غلطی که باعث میشه فکر کنید شخصی که به این پیاده روی رفته یا حج رفته یا زیارت رفته لزوما باید با شخصیتی متفاوت از شخصیت اولیه برگرده، چطور انتظار دارید 30-40-50 سال از یک سبک زندگی یک نوع دیدگاه ها که بر شخصیت و تفکر یک فرد تأثیر گذاشته در عرض چند روز متحول بشه؟ مواردی از تحولات عمیق در شیوه و سبک زندگی انسان ها و در شخصیت اونها می بینیم ولی ایا راهی برای اثبات این هست که این تحول ناشی از یک مکاشفه معنویه؟ نکته دوم؛ چند روزی هست درگیر کاروان های پیاده عازم مشهد هستیم نکته جالبی که هست اینه که هر کس گروهی تشکیل داده و راه افتاده و گاهی از یک روستا یا منطقه سه یا 4 کاروان و جالبه بدونید یک دعوایی هست که کاروان چه کسی پرجمعیت تر یا قدیمی تر هست و یک نوع رقابت برای شرکت و راه اندازی این کاروان ها، حالا چه اصراری هست این اقدامات رو ناشی از یک معرفت خاص معنوی بدونیم برای من سواله؟ من تعجبم از این نبود که ایشون بعنوان یک کربلایی ازش بعید بوده... اتفاقا برعکس چون یک فرد مذهبیه طبیعتا چنین رفتار هایی داره ... حالا کم یا زیاد... من میگم به چه دلیل باید زن بدبخت کتک بخوره ... گیرم که عاغا بهش برخورده باشه ، بنظر من در این صورت زدن اون مردای دیگه خیلی منطقی تره تا زدن زنش... من که به این موضوع فکر کردم گفتم شاید قبل از تصمیم به رفتن به کربلا مرده میگفته نریم و زنه اصرار کرده که بریم و بخاطر این قضیه اون اتفاق افتاده و مرده توی اون شرایط که پس از ساعتها تحت فشار بودن در اون اتوبوس شرایط ذهنی و عصبی خوبی هم نداشته اون کارو کرده...! 1 لینک به دیدگاه
مرضیه33 128 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ چند روز پیش داشتم کتاب اصول کافی رو میخوندم که یکی از معتبرترین کتابای شیعه هاست، نوشته بود که خدا به اندازه عقل انسانها کیفر و پاداش میده !تکلیف منگلا چی میشه؟ لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ تکلیف منگلا چی میشه؟ اونا عقل دارن , یکم مقدار هوششون متفاوته. و چون گناه نمیکنند میرن بهشت. منگلا فرشته های زمینی اند. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ یکی از آشناها برای اربعین رفته بود کربلا دیدمش داشت تعریف میکرد میگفت زمانیکه برمیگشتند یک زن و شوهر با هم بودند و بقیه مث اینکه همه مرد بودند توی اتوبوس و زن دیگه ای نبوده !! مث اینکه اتوبوس هم صندلی نداشته و همه ایستاده بودند !! بعد داشت تعریف میکرد میگفت اتوبوس که ترمز میکرده یا تکانی میخورده توی مسیر این خانوم به مردای دیگه میخورده ... و بعد از مدتی شوهره عصبی شده و زنش رو گرفته زیر رگبار مشت و لگد و زده داغونش کرده!!! من که تعجب کردم واقعا شنیدم... چرا باید کتک بخوره ؟! چرا خانومشو توی آغوش خودش نگرفته تا خیالش هم راحت باشه ... ؟ چرا با خودش فکر کرده اون بدبختا (مردای دیگه) توی اون وضع دنبال قصد و غرضی اند؟ اصلا به فرض که یکی از مردا هم این وسط سواستفاده کنه اونوقت گناه خانومه چیه؟! من آدم معتقدی به این مسایل (عزاداری های شیعیان در محرم و رفتن به کربلا در مراسم خاص) نیستم اما آیا با خودش فکر نمیکنه که اون زیارت رفتن و عزاداریش و اعتقادش به امام حسین بدرد نمیخوره؟! هر چه سعی کردم این تعریف رو به خودم بقبولانم , نتونستم. تو این شرایط معمولا یه نفر جاشو به خانم میده که بشینه. حتی یه چارپایه. 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ هر چه سعی کردم این تعریف رو به خودم بقبولانم , نتونستم. تو این شرایط معمولا یه نفر جاشو به خانم میده که بشینه. حتی یه چارپایه. دقیقا 1 لینک به دیدگاه
مرضیه33 128 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اونا عقل دارن , یکم مقدار هوششون متفاوته. و چون گناه نمیکنند میرن بهشت. منگلا فرشته های زمینی اند. پس به تصادفی برات پیش بیاد وارد زندگی نباتی بشی بهشت بری 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ پس به تصادفی برات پیش بیاد وارد زندگی نباتی بشی بهشت بری انشاء الله. خدا از دهنت بشنوه . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده