Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ البته اگر این شرایط برای من اتفاق بیوفته حاضرم بمیرم و همسرم همچین کاری نکنه. این دیگه نظر کاملاً شخصیه منه. ممکنه درست باشه ممکنه اشتباه. پس به اون هم حق بده به خاطر تو از جونش بگذره خب اینکه حرف منه! من این همه خودمو کشتم، همینو دارم میگم دیگه! بیانت خوب نبود 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ پس به اون هم حق بده به خاطر تو از جونش بگذره بیانت خوب نبود گیرنده مشکل داره! :3384s: 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان خواهش میکنم من نگفتم تن فروشی کار خوب و پسندیده ای هست.من گفتم اگه تنها راه همین بوده اون زن اشتباه نکرده.خب معلومه اگه راه های دیگه ای باشه اونا رو امتحان میکنه.اینو که همه میدونن گیرنده مشکل داره! :3384s: نه خب معلومه هیچکس اول دنبال این راه نمیره ولی اگر چاره دیگه ای نبود چی... 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ مرد(بجاي عذر خواهي سيلي هم زده!!!)-زن -ثروتمنده-قايقرانه 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ دوستایی که میگن زن مقصر راست میگن باید صبر می کرد اگه مرد اونر رودخونه اتفاق براش افتاده و در حال مردن میمرد تا زن یه نفس راحت بکشه 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: به نظر من تنها گناهکار این داستان شوهر هست. :w16: به نظر منم فقط یکی مقصره اونم شوهره ست ، اون مرد قایقی و مرد پولدار هم با اینکه انسانیت رو زیر پا گذاشتن ولی توی این داستان مقصر نیستن 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ :w16:به نظر منم فقط یکی مقصره اونم شوهره ست ، اون مرد قایقی و مرد پولدار هم با اینکه انسانیت رو زیر پا گذاشتن ولی توی این داستان مقصر نیستن مرسی به خاطر چنین مردای با وجدان و منصفی که انجمن داره! 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی به خاطر چنین مردای با وجدان و منصفی که انجمن داره! منظورت منم هستم؟ 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ منظورت منم هستم؟ بله بله!به خاطر همین جمع بستم 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ بله بله!به خاطر همین جمع بستم :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ نه خب معلومه هیچکس اول دنبال این راه نمیره ولی اگر چاره دیگه ای نبود چی... پس شما هم مثل حمید حرف منو قبول داشتی الکی بحث میکردیم؟ من گفتم طبق توضیحی که داده شده بود زن تو همون چندساعت اولیه و تو اولین تصمیماتش اینکارو کرده. یعنی من برداشتم این بود که تو همون اولین راهها این تصمیم رو گرفته ولی شما برداشت دیگه ای داشتی و فکر کردی اخرین راه بوده. من برای همین برام محکوم بود. ولی خود منم گفتم اگه واقعا چاره ای نبود و ... بحث شاید فرق میکرد. مرسی به خاطر چنین مردای با وجدان و منصفی که انجمن داره! :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ :icon_razz: :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ پس شما هم مثل حمید حرف منو قبول داشتی الکی بحث میکردیم؟ من گفتم طبق توضیحی که داده شده بود زن تو همون چندساعت اولیه و تو اولین تصمیماتش اینکارو کرده. یعنی من برداشتم این بود که تو همون اولین راهها این تصمیم رو گرفته ولی شما برداشت دیگه ای داشتی و فکر کردی اخرین راه بوده. من برای همین برام محکوم بود. ولی خود منم گفتم اگه واقعا چاره ای نبود و ... بحث شاید فرق میکرد. :icon_razz: بله برداشتمون فرق داشت. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ در این داستان چهار شخصیت وجود داشت. زن، شوهر، صاحب قایق، مرد پولدار؛ که هر کدام شاید به نوعی مقصر بوده اند. حالا از دوستان عزیز می خواهم که این افراد را به ترتیب گناهکار بودن بنویسند. . صاحب قایق - مرد پولدار - شوهر - زن صاحب قایق آدم خودخواه و خود محور،این افراد ننگ جامعه هستند. مرد پولدار آدم سودجویی که به دیگران کمک میکند در صورتیکه منفعت ببرد. شوهر آدم خشکه مذهب و خر. زن ساده لوح و عاشق. 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ مرد پولدار زن(فقط واسه اینکه نیّتش بد نبوده اول نشد) مرد قایقی 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ دقت کردین خانوما اکثراً خانم رو کمتر مقصر دیدن؟ زن: میل به ارضای کنجکاوی به هر قیمتی؟ شوهر: بی خبر گذاشتن زن. مرد پولدار: رعایت نکردن اصول انسانی. (جامعه پره از اینجور آدما، آدم باید خودش عاقل باشه). قایقران: برخورد با زن مثل هر مشتری دیگه. در واقع یجورایی اصلاً مقصر نیست. وقتی تاپیک انتهای خیبان هشتم رو دیدم ناخودآگاه یاد این تاپیک افتادم. از همین تریبون اعلام میکنم من نظرم رو در این مورد پس میگیرم و جواب ندادن به این سوال رو انتخاب میکنم. چون طی این چند وقت به این نتیجه رسیدم تا در موقعیت قرار نگیرم نمیتونم نظر بدم. جا داره یادی از دوست عزیز و غایبمون Fakur هم بکنیم. لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ میگن نباید راستشو گفت اینه ها ترتیبشون ترتیب داستانه بنظرم چون اگه بتریب هرکدوم اینکارارو نمیکردن مشکل بعدی بوجود نمی اومد اما درهرصورت منم با spow موافقم. شوهر صاحب قایق زن مرد پولدار(خوبه قانع بوده حالا) لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ شوهر-مرد پولدار-صاحب قايق-زن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده