Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 5 آبان، 2011 البته اگر این شرایط برای من اتفاق بیوفته حاضرم بمیرم و همسرم همچین کاری نکنه. این دیگه نظر کاملاً شخصیه منه. ممکنه درست باشه ممکنه اشتباه. پس به اون هم حق بده به خاطر تو از جونش بگذره خب اینکه حرف منه! من این همه خودمو کشتم، همینو دارم میگم دیگه! بیانت خوب نبود 3
M_Archi 7762 ارسال شده در 5 آبان، 2011 پس به اون هم حق بده به خاطر تو از جونش بگذره بیانت خوب نبود گیرنده مشکل داره! :3384s: 3
maryam_alien 9906 ارسال شده در 5 آبان، 2011 دوستان خواهش میکنم من نگفتم تن فروشی کار خوب و پسندیده ای هست.من گفتم اگه تنها راه همین بوده اون زن اشتباه نکرده.خب معلومه اگه راه های دیگه ای باشه اونا رو امتحان میکنه.اینو که همه میدونن گیرنده مشکل داره! :3384s: نه خب معلومه هیچکس اول دنبال این راه نمیره ولی اگر چاره دیگه ای نبود چی... 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 5 آبان، 2011 دوستایی که میگن زن مقصر راست میگن باید صبر می کرد اگه مرد اونر رودخونه اتفاق براش افتاده و در حال مردن میمرد تا زن یه نفس راحت بکشه 4
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 5 آبان، 2011 :icon_gol::icon_gol::icon_gol: به نظر من تنها گناهکار این داستان شوهر هست. :w16: به نظر منم فقط یکی مقصره اونم شوهره ست ، اون مرد قایقی و مرد پولدار هم با اینکه انسانیت رو زیر پا گذاشتن ولی توی این داستان مقصر نیستن 7
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 5 آبان، 2011 :w16:به نظر منم فقط یکی مقصره اونم شوهره ست ، اون مرد قایقی و مرد پولدار هم با اینکه انسانیت رو زیر پا گذاشتن ولی توی این داستان مقصر نیستن مرسی به خاطر چنین مردای با وجدان و منصفی که انجمن داره! 4
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 5 آبان، 2011 مرسی به خاطر چنین مردای با وجدان و منصفی که انجمن داره! منظورت منم هستم؟ 3
M_Archi 7762 ارسال شده در 6 آبان، 2011 نه خب معلومه هیچکس اول دنبال این راه نمیره ولی اگر چاره دیگه ای نبود چی... پس شما هم مثل حمید حرف منو قبول داشتی الکی بحث میکردیم؟ من گفتم طبق توضیحی که داده شده بود زن تو همون چندساعت اولیه و تو اولین تصمیماتش اینکارو کرده. یعنی من برداشتم این بود که تو همون اولین راهها این تصمیم رو گرفته ولی شما برداشت دیگه ای داشتی و فکر کردی اخرین راه بوده. من برای همین برام محکوم بود. ولی خود منم گفتم اگه واقعا چاره ای نبود و ... بحث شاید فرق میکرد. مرسی به خاطر چنین مردای با وجدان و منصفی که انجمن داره! :icon_razz: 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 6 آبان، 2011 پس شما هم مثل حمید حرف منو قبول داشتی الکی بحث میکردیم؟ من گفتم طبق توضیحی که داده شده بود زن تو همون چندساعت اولیه و تو اولین تصمیماتش اینکارو کرده. یعنی من برداشتم این بود که تو همون اولین راهها این تصمیم رو گرفته ولی شما برداشت دیگه ای داشتی و فکر کردی اخرین راه بوده. من برای همین برام محکوم بود. ولی خود منم گفتم اگه واقعا چاره ای نبود و ... بحث شاید فرق میکرد. :icon_razz: بله برداشتمون فرق داشت. 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 7 آبان، 2011 در این داستان چهار شخصیت وجود داشت. زن، شوهر، صاحب قایق، مرد پولدار؛ که هر کدام شاید به نوعی مقصر بوده اند. حالا از دوستان عزیز می خواهم که این افراد را به ترتیب گناهکار بودن بنویسند. . صاحب قایق - مرد پولدار - شوهر - زن صاحب قایق آدم خودخواه و خود محور،این افراد ننگ جامعه هستند. مرد پولدار آدم سودجویی که به دیگران کمک میکند در صورتیکه منفعت ببرد. شوهر آدم خشکه مذهب و خر. زن ساده لوح و عاشق. 3
yasi * m 5032 ارسال شده در 8 آبان، 2011 مرد پولدار زن(فقط واسه اینکه نیّتش بد نبوده اول نشد) مرد قایقی 3
NYC 20977 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 دقت کردین خانوما اکثراً خانم رو کمتر مقصر دیدن؟ زن: میل به ارضای کنجکاوی به هر قیمتی؟ شوهر: بی خبر گذاشتن زن. مرد پولدار: رعایت نکردن اصول انسانی. (جامعه پره از اینجور آدما، آدم باید خودش عاقل باشه). قایقران: برخورد با زن مثل هر مشتری دیگه. در واقع یجورایی اصلاً مقصر نیست. وقتی تاپیک انتهای خیبان هشتم رو دیدم ناخودآگاه یاد این تاپیک افتادم. از همین تریبون اعلام میکنم من نظرم رو در این مورد پس میگیرم و جواب ندادن به این سوال رو انتخاب میکنم. چون طی این چند وقت به این نتیجه رسیدم تا در موقعیت قرار نگیرم نمیتونم نظر بدم. جا داره یادی از دوست عزیز و غایبمون Fakur هم بکنیم.
...Neda... 2026 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 میگن نباید راستشو گفت اینه ها ترتیبشون ترتیب داستانه بنظرم چون اگه بتریب هرکدوم اینکارارو نمیکردن مشکل بعدی بوجود نمی اومد اما درهرصورت منم با spow موافقم. شوهر صاحب قایق زن مرد پولدار(خوبه قانع بوده حالا)
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری