سارا-افشار 36437 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 به نظر شما داشتن روحیه خوب و با نشاط ذاتی هست یا اکتسابی؟ به نظر من هر دوش اما فکر کنم بخش اکتسابیش بچربه چون میشه با یاد گرفتن مهارتهای زندگی اون رو هم بدست آورد 3
*--T--* 1699 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 به نظر شما داشتن روحیه خوب و با نشاط ذاتی هست یا اکتسابی؟ بستگی به شرایط محیط داره . . .! 1
pianist 31129 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 به نظر من هر دوش اما فکر کنم بخش اکتسابیش بچربه چون میشه با یاد گرفتن مهارتهای زندگی اون رو هم بدست آورد گل گفتي!!! :wubpink: 2
pesare shad 1097 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 اصولا" این آدما هستند که سرنوشت خودشون رو می سازند. روحیه خوب نشات گرفته از درک مطالب زندگی هستش و درک این مطلب که توی این دنیا مجالی برای از دست دادن لحظات خوب زندگی که الان توش هستین نیست. برای دیدن مواردی که من بهشون اعتقاد دارم می تونید به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سری بزنید. می دونم که مفید واقع میشه. شاد باشید. 2
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 4 شهریور، 2010 نمیدونم.امیدوارم نظرم مفیدواقع شده باشه! سلام ترمه جان عزیز. شمام اینجایی؟ خیلی خوشحال شدم. این نمیدونم شما خیلی حرفا توش بود. مرسی 1
soheiiil 24251 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 90% ؟ چی ؟ کی ؟ کجا؟ با کی ؟ چرا؟ 90 درصد روحیه شادی ما اکتسابیه .....من اگه بخوام شاد میشوم اگه نخوام شاد نمیشم ....ولی واقعا گاهی بعضی شرایط پیش میاد که دیگه کنترلش دست خود آدم نیست .......باید غمگین باشی:icon_pf (34): 1
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 4 شهریور، 2010 90 درصد روحیه شادی ما اکتسابیه .....من اگه بخوام شاد میشوم اگه نخوام شاد نمیشم ....ولی واقعا گاهی بعضی شرایط پیش میاد که دیگه کنترلش دست خود آدم نیست .......باید غمگین باشی:icon_pf (34): منم عاشق همان لحظاتتم که برات قرمزش کردم. وقتی عصبی میشی خیلی باحال تری. من برای اون لحظاتت همیشه ثانیه شماری میکنم. حرفایی که اون موقع میزنی را باید با طلا نوشت.مخصوصآ که چند کلمه ترکی ها قاطیش بکنی , دیگه محشر میشه. شبیه اون پیامهایی که با spow داشتی . راجع به دانلود بود چی بود؟ تبدیل فایل ها یا پسوندشون بودا ؟ اونو میگم. 2
soheiiil 24251 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 منم عاشق همان لحظاتتم که برات قرمزش کردم. وقتی عصبی میشی خیلی باحال تری. من برای اون لحظاتت همیشه ثانیه شماری میکنم. حرفایی که اون موقع میزنی را باید با طلا نوشت.مخصوصآ که چند کلمه ترکی ها قاطیش بکنی , دیگه محشر میشه. شبیه اون پیامهایی که با spow داشتی . راجع به دانلود بود چی بود؟ تبدیل فایل ها یا پسوندشون بودا ؟ اونو میگم. :ws28: :w00: 2
spow 44198 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 شرایط محیطی تاثیر خیلی زیادی روی روحیه ورفتاراشخاص داره ولی مهمتر از اون اگاهی وشناخته که تاثیر میزاره به نظر من نمیشه تاثیر هیچکدوم رو نادیده گرفت 3
ارسال های توصیه شده