دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ سحر جان مشهور شدیراستی چطوری این همه امتیاز کسب کردی؟ همه اش واسه تو.یه امتیازیه که به هیچ دردی هم نمیخوره یه دفه انجمن یه مشکلی واسش پیش اومد و پیام پروفایلها و امتیاز ها پرید.نمیدونم شاید امتیاز من چیزیش نشدهنمیدونم والا از محمد بپرسید .:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
مرضیه33 128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ همه اش واسه تو.یه امتیازیه که به هیچ دردی هم نمیخوره یه دفه انجمن یه مشکلی واسش پیش اومد و پیام پروفایلها و امتیاز ها پرید.نمیدونم شاید امتیاز من چیزیش نشدهنمیدونم والا از محمد بپرسید .:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یعنی شانسی بوده؟ خوب اعتراض کن عسیسم امتیازتو به حالت قبل برگردونن خخخخخخ عین پول که چرک کف دسته ولی هیشکی ازش دل نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ یعنی شانسی بوده؟خوب اعتراض کن عسیسم امتیازتو به حالت قبل برگردونن خخخخخخ عین پول که چرک کف دسته ولی هیشکی ازش دل نمیکنه اینجا به کسی شانسی امتیاز نمیدن.من چند ساله اینجا عضوم.نمیگم به امتیازم اضافه شده.منظورم اینه امتیاز یه سری از دوستان از بین رفته. منم امتیاز واسم اهمیتی نداره که بخوام برای داشتن یا نداشتنش اعتراض کنم.اما شما ظاهرا برای امتیاز عضو اینجا شدین.چون ظاهرا هیچ فعالتی ندارید ولی دنبال این بودین کی امتیازش بیشتر از کی هست. 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ همه اش واسه تو.یه امتیازیه که به هیچ دردی هم نمیخوره یه دفه انجمن یه مشکلی واسش پیش اومد و پیام پروفایلها و امتیاز ها پرید.نمیدونم شاید امتیاز من چیزیش نشدهنمیدونم والا از محمد بپرسید .:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ای بابا خواهر شرمنده میکنی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده