دختر باران 18625 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2015 سحر جان مشهور شدیراستی چطوری این همه امتیاز کسب کردی؟ همه اش واسه تو.یه امتیازیه که به هیچ دردی هم نمیخوره یه دفه انجمن یه مشکلی واسش پیش اومد و پیام پروفایلها و امتیاز ها پرید.نمیدونم شاید امتیاز من چیزیش نشدهنمیدونم والا از محمد بپرسید .:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
مرضیه33 128 سازنده ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2015 همه اش واسه تو.یه امتیازیه که به هیچ دردی هم نمیخوره یه دفه انجمن یه مشکلی واسش پیش اومد و پیام پروفایلها و امتیاز ها پرید.نمیدونم شاید امتیاز من چیزیش نشدهنمیدونم والا از محمد بپرسید .:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یعنی شانسی بوده؟ خوب اعتراض کن عسیسم امتیازتو به حالت قبل برگردونن خخخخخخ عین پول که چرک کف دسته ولی هیشکی ازش دل نمیکنه 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2015 یعنی شانسی بوده؟خوب اعتراض کن عسیسم امتیازتو به حالت قبل برگردونن خخخخخخ عین پول که چرک کف دسته ولی هیشکی ازش دل نمیکنه اینجا به کسی شانسی امتیاز نمیدن.من چند ساله اینجا عضوم.نمیگم به امتیازم اضافه شده.منظورم اینه امتیاز یه سری از دوستان از بین رفته. منم امتیاز واسم اهمیتی نداره که بخوام برای داشتن یا نداشتنش اعتراض کنم.اما شما ظاهرا برای امتیاز عضو اینجا شدین.چون ظاهرا هیچ فعالتی ندارید ولی دنبال این بودین کی امتیازش بیشتر از کی هست. 1
saghar... 6666 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2015 همه اش واسه تو.یه امتیازیه که به هیچ دردی هم نمیخوره یه دفه انجمن یه مشکلی واسش پیش اومد و پیام پروفایلها و امتیاز ها پرید.نمیدونم شاید امتیاز من چیزیش نشدهنمیدونم والا از محمد بپرسید .:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ای بابا خواهر شرمنده میکنی
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری