ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک ناصر جان هرجا هستی و باشی تو دلمونی داداش لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ به به تولد مهندس خودمونهتولدتون مبارک:icon_gol: چون نمیدونستیم پدر هم هستین: پدر شدنتونم مبارک خوش اومدین مرسی بفرمایید کیک سرد شده البته :jawdrop: چیه مهدی؟ تولدتون مبارک:icon_gol: مرسی دوست عزیز نه بابا ايول مبارك باشه به به داش پویای عزیز خعلی مرسی عجبببببب پس حسابی دوستاشو پیچونده داداش ناصر! عجب دردسری شدااااا خب کسی نپرسید ازم الا میم شیمی که بهش گفتم زیادی توداره... نه من قیافه م به تودارا میخوره؟ لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ زنده باشی ...وای ..خدا دخترتونو براتون نگه داره ...خیلی ذوق کردم ... لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ sgh به به مصی عزیز بمب روحیه ی انجمن پستات همه سرشار از روحیه و شادیه ممنون دوستم اومدی برات چیزایی رو آرزو دارم که در دلت داری لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ sgh مرسی فاطمه جان لطف کردی تو هم از بهترین دوستانم هستی امیدوارم بتونم تو خوشیاتون جبران کنم تو عرسیت کردی برقصم ناصر حرفت اینجا با کلی شاهد ثبت شده ، وای به حالت اگه نیای و نرقصی لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ ناصر حرفت اینجا با کلی شاهد ثبت شده ، وای به حالت اگه نیای و نرقصی مرد و قولش لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ آخ بازم دیر رسیدم:icon_pf (34): از دست این همسر! تولدت مبارک جناب جاست ایشالله هر چی از خدا بخوای بهت بده لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ نه من قیافه م به تودارا میخوره؟ جاست تو چشای من نگاه کن... لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ آخ بازم دیر رسیدم:icon_pf (34): از دست این همسر! تولدت مبارک جناب جاست ایشالله هر چی از خدا بخوای بهت بده فدای فافا ♥ مرسی که اومدی عزیزم ناصر لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ آخ بازم دیر رسیدم:icon_pf (34): از دست این همسر! تولدت مبارک جناب جاست ایشالله هر چی از خدا بخوای بهت بده sghl سلام مرسی اومدین فائزه خانوم منم براتون آرزوی خوشی و شادکامی دارم جاست تو چشای من نگاه کن... فدای فافا ♥ مرسی که اومدی عزیزم ناصر چی شده پری؟ لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک ای دوست بهترینهای سال پیش رو رو از صمیم دل آرزو دارم براتون خورشیدتون فروزان آسمونتون آبی دمتون گرم دلتون آباد:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ sghl چی شده پری؟ هیشی جاست.. گفتم اسمت ناصره نه جاست لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ بابا تولده ؛ اصلن میشه تو تولد خانوما صحبت نکنن؟ غیر ممکنه. کلا این تاپیک خوراک اسپمه. لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ سلام پدر!!! مهربون!! ببخشید بابت تاخیر درتبریک بابا ناصر امیدوارم به بهترینا برسی کنار خانواده گلت و دختر خوشگلت که حتما به مادرش رفته نه پدر تودارش لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سلام پدر!!! مهربون!! ببخشید بابت تاخیر درتبریک بابا ناصر امیدوارم به بهترینا برسی کنار خانواده گلت و دختر خوشگلت که حتما به مادرش رفته نه پدر تودارش سلام مرسی پدر مجازیم:icon_pf (34): هنوز زن نگرفتم بابا لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ با تاخير ... من هم شديدا تولدتون رو تبريك ميگم با آرزوي افزايش فرزندان و فزوني محبتي ك نثارشان مي كنيد. لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک دوست قدیمی همیشه این شکلی باشید :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ با تاخير ... من هم شديدا تولدتون رو تبريك ميگم با آرزوي افزايش فرزندان و فزوني محبتي ك نثارشان مي كنيد. مرسی مرسی منم براتون آرزوی همانند آرزوی خودتون رو دارم به توان 2:ws3: شاد باشید اقا ناصر تولدت مبارک مرسی مجید جان ممنون اومدی تولدتون مبارک دوست قدیمی همیشه این شکلی باشید :hapydancsmil: مرسی دوست قدیمی خوشحال شدم اومدی امیدوارم از هر لحظه زندگیت لذت ببری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده