Just Mechanic 27854 ارسال شده در 10 اسفند، 2014 به به تولد مهندس خودمونهتولدتون مبارک:icon_gol: چون نمیدونستیم پدر هم هستین: پدر شدنتونم مبارک خوش اومدین مرسی بفرمایید کیک سرد شده البته :jawdrop: چیه مهدی؟ تولدتون مبارک:icon_gol: مرسی دوست عزیز نه بابا ايول مبارك باشه به به داش پویای عزیز خعلی مرسی عجبببببب پس حسابی دوستاشو پیچونده داداش ناصر! عجب دردسری شدااااا خب کسی نپرسید ازم الا میم شیمی که بهش گفتم زیادی توداره... نه من قیافه م به تودارا میخوره؟
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 11 اسفند، 2014 زنده باشی ...وای ..خدا دخترتونو براتون نگه داره ...خیلی ذوق کردم ...
masi eng 47044 ارسال شده در 11 اسفند، 2014 sgh به به مصی عزیز بمب روحیه ی انجمن پستات همه سرشار از روحیه و شادیه ممنون دوستم اومدی برات چیزایی رو آرزو دارم که در دلت داری
آریودخت 43941 ارسال شده در 11 اسفند، 2014 sgh مرسی فاطمه جان لطف کردی تو هم از بهترین دوستانم هستی امیدوارم بتونم تو خوشیاتون جبران کنم تو عرسیت کردی برقصم ناصر حرفت اینجا با کلی شاهد ثبت شده ، وای به حالت اگه نیای و نرقصی
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 11 اسفند، 2014 ناصر حرفت اینجا با کلی شاهد ثبت شده ، وای به حالت اگه نیای و نرقصی مرد و قولش
*Mars* 5292 ارسال شده در 12 اسفند، 2014 آخ بازم دیر رسیدم:icon_pf (34): از دست این همسر! تولدت مبارک جناب جاست ایشالله هر چی از خدا بخوای بهت بده
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2014 نه من قیافه م به تودارا میخوره؟ جاست تو چشای من نگاه کن...
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2014 آخ بازم دیر رسیدم:icon_pf (34): از دست این همسر! تولدت مبارک جناب جاست ایشالله هر چی از خدا بخوای بهت بده فدای فافا ♥ مرسی که اومدی عزیزم ناصر
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 اسفند، 2014 آخ بازم دیر رسیدم:icon_pf (34): از دست این همسر! تولدت مبارک جناب جاست ایشالله هر چی از خدا بخوای بهت بده sghl سلام مرسی اومدین فائزه خانوم منم براتون آرزوی خوشی و شادکامی دارم جاست تو چشای من نگاه کن... فدای فافا ♥ مرسی که اومدی عزیزم ناصر چی شده پری؟
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 12 اسفند، 2014 تولدتون مبارک ای دوست بهترینهای سال پیش رو رو از صمیم دل آرزو دارم براتون خورشیدتون فروزان آسمونتون آبی دمتون گرم دلتون آباد:hapydancsmil:
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 12 اسفند، 2014 بابا تولده ؛ اصلن میشه تو تولد خانوما صحبت نکنن؟ غیر ممکنه. کلا این تاپیک خوراک اسپمه.
Gandom.E 17805 ارسال شده در 12 اسفند، 2014 سلام پدر!!! مهربون!! ببخشید بابت تاخیر درتبریک بابا ناصر امیدوارم به بهترینا برسی کنار خانواده گلت و دختر خوشگلت که حتما به مادرش رفته نه پدر تودارش
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 اسفند، 2014 سلام پدر!!! مهربون!! ببخشید بابت تاخیر درتبریک بابا ناصر امیدوارم به بهترینا برسی کنار خانواده گلت و دختر خوشگلت که حتما به مادرش رفته نه پدر تودارش سلام مرسی پدر مجازیم:icon_pf (34): هنوز زن نگرفتم بابا
a.namdar 5908 ارسال شده در 13 اسفند، 2014 با تاخير ... من هم شديدا تولدتون رو تبريك ميگم با آرزوي افزايش فرزندان و فزوني محبتي ك نثارشان مي كنيد.
victoria_r 7682 ارسال شده در 13 اسفند، 2014 تولدتون مبارک دوست قدیمی همیشه این شکلی باشید :hapydancsmil:
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 13 اسفند، 2014 با تاخير ... من هم شديدا تولدتون رو تبريك ميگم با آرزوي افزايش فرزندان و فزوني محبتي ك نثارشان مي كنيد. مرسی مرسی منم براتون آرزوی همانند آرزوی خودتون رو دارم به توان 2:ws3: شاد باشید اقا ناصر تولدت مبارک مرسی مجید جان ممنون اومدی تولدتون مبارک دوست قدیمی همیشه این شکلی باشید :hapydancsmil: مرسی دوست قدیمی خوشحال شدم اومدی امیدوارم از هر لحظه زندگیت لذت ببری
ارسال های توصیه شده