pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ بزن باران به نام هرچه خوبیست.. سلام 18 آذر 27 سال پیش، یه موجودی به دنیا اومد که از قضای روزگار شد ریفیخ ما اونم چه ریفیخی!! گفتن نداره دیگه خودتون می دونین.. با معرفت تر و مهربون تر از این دوست ندیدم تا به حال حرف زیاد، فاصله دور و فرصت کمه بهترین کادویی که می تونستم با این شرایط بهت بدم عنوان تاپیکم بود..... ♥ تولدت مبارک جـــاست ♥ ممنون از حضورتون 38 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ ناصر جان تولدت مبارک، امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ ممنون از دعوتتون . مهندس ناصر تولدتونو تبریک میگم ایشالا همیشه تو زندگیتون شادی باشه . :happybday::happybday::happybday::happybday::happybday::happybday: :w14::w14::w14::w14::w14: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70::w70::w71::w71::w330::w330::happy::4uboxsmiley::4uboxsmiley::80x7izu87acutttcy9t:80x7izu87acutttcy9t لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ j,gnj,k lfhv; :))))))))) تولدتون مبارک باشه ایشاا... همیشه شاد و سلامت و موفق باشیددر تمام عرصه های زندگی:) لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ تبریک میگم بهتون و بهترین ها رو براتون آرزومندم....:icon_gol: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ شاخ درآوردم داشتم فک میکردم ناصر کی زن گرفت که بچه داشته باشه تولدت مبارک ناصر جون ایشالا شیرینی پدر شدنت لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ چقدر دوست داشتم کردی بلد بودم تا ب کردی تبریک میگفتم :icon_gol:تبریک میگم :w71: امیدوارم بهترینارو از خدا هدیه بگیرید :girl_yes2::icon_gol: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ ناصر عزیز، یکی از بهترین ، بهتـــــــــــــــرین دوستهای من؛ تولدت هزاران بار مبارک :love070: لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سلام ..وای من نمی دونستم شمااااااااااااااااااا در سمت ومقام پدر بودن دارید دراین دنیا انجام وظیفه میکنید ..ایول ..ایشا..توی این جاده زندگی همیشه ترانه بابا بابا گفتن بچه هاتو با شور وحال خاص بشنوی اونم بااحترام ویژه ...براتون این جاده زندگی رو سر سبز وطولانی وزیبا آرزومندم ..تولدتون مبارک .. واقعن هم از متن استارتر لذت بردم هم از این جشن تولد ... لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سلام ..وای من نمی دونستم شمااااااااااااااااااا در سمت ومقام پدر بودن دارید دراین دنیا انجام وظیفه میکنید ..ایول ..ایشا..توی این جاده زندگی همیشه ترانه بابا بابا گفتن بچه هاتو با شور وحال خاص بشنوی اونم بااحترام ویژه ...براتون این جاده زندگی رو سر سبز وطولانی وزیبا آرزومندم ..تولدتون مبارک ..واقعن هم از متن استارتر لذت بردم هم از این جشن تولد ... ممنون از حضورتون مهندس مچکرم لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ من تولدتون رو تبریک میگم .....:icon_gol: آرزوی بهترین ها رو براتون دارم .....:icon_gol: لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ مگه کومار پدره ؟ رفیقم رفیقای قدیم ... فک میکردم مجرده تبریک میگم پدر جان ... پیر شدیا خبر نداری لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ به به به تولد اقا ناصر گل........................ تولدتون خيلي خيلي مباركاااااااااااا:hapydancsmil: يشالله صدسال زنده باشيد.. مرسي پري جون بابت دعوت ............. ديگه مغز بادوم انجمن رو صداميزنيد كيكا خورده ميشه ديگهههه ببخشيد.. كيكتونو خورديم اقا ناصر... لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ به به تولد مهندس خودمونه تولدتون مبارک:icon_gol: چون نمیدونستیم پدر هم هستین: پدر شدنتونم مبارک لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده