saghar... 6666 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2014 ساغر الان هم دیر نیست.دیدی تو فیلم ها جزوشون میفته عاشق میشن بعد هم ازدواج میکنن تو نواندیشان هم میشه تاپیک هامون یه دفعه از دستمون بیفته وبا تاپیک های فرد موردنظر قاطی شه.فرد موردنظر وقتی میخواد تاپیک های ما رو بده یه دل نه صد دل عاشق میشه:gnugghender: خدا نکشت پری مردم از خنده اینا چیه میگی الان ملت فک میکنن ترشیدی دختر یکم سنگین و رنگین رفتار کن خوبیت نداره
pary naz 2414 ارسال شده در 6 اسفند، 2014 خدا نکشت پری مردم از خنده اینا چیه میگیالان ملت فک میکنن ترشیدی دختر یکم سنگین و رنگین رفتار کن خوبیت نداره من که سنی ندارم. واسه تو گفتم مادربزرگدوروز دیگه رفتی تو دبه اونوقت از من و راه حلم استقبال میکنی واقعا از دست رفته این نسل جوون
saghar... 6666 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2014 من که سنی ندارم. واسه تو گفتم مادربزرگدوروز دیگه رفتی تو دبه اونوقت از من و راه حلم استقبال میکنیواقعا از دست رفته این نسل جوون برو بچه جون من همش چند ماه از تو بزرگترم مادربزرگ خودتی نترس من تو دبه جا نمیشم بیا اسپم نکنیم الان میان میندازنمون بیرون من میترسم
pary naz 2414 ارسال شده در 6 اسفند، 2014 برو بچه جونمن همش چند ماه از تو بزرگترم مادربزرگ خودتی نترس من تو دبه جا نمیشم بیا اسپم نکنیم الان میان میندازنمون بیرون من میترسم
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 6 اسفند، 2014 بهتون تبریک میگم امیدوارم به پای هم و در کنار هم خوشبخت باشین:icon_gol:
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 6 اسفند، 2014 به به ای جان این دخملمون و پسرمون هم به سلامتی سروسامان گرفتن :hapydancsmil: تبریککککککککککککککککککک ایشالله به دست و پای هم پیرشن :hapydancsmil: تبریکات مرا پذیرا باشین تا باشه ازین خبرا ایشالله نسل مجردها دین انجمن منقرض شه
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 6 اسفند، 2014 تبررررررررررررررررررررریک ویژه بندهرو پذیرا باشید ..منم حتمن شیرینی ویژه شمارو پذیرا خواهم بود
Niloofar-1 13 ارسال شده در 7 اسفند، 2014 اگرچه من تو دنیای واقعی تبریکامو گفتم و شیرینی هم از عروس و هم از داماد گرفتم اما اینجام میگم پیوندتان مبارک:hapydancsmil:
memmar 6829 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 تبریک میگم ایشاا...خوشبخت بشید عجب سایتی ایول ایشاا...خبرعروسی های نفرات بعدی:)))))
سنا سادات 2449 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 تبریک میگم ایشاا...خوشبخت بشید عجب سایتی ایول ایشاا...خبرعروسی های نفرات بعدی:))))) ایشاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالاااااااااااااااااااا
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 اگرچه من تو دنیای واقعی تبریکامو گفتم و شیرینی هم از عروس و هم از داماد گرفتم اما اینجام میگم پیوندتان مبارک:hapydancsmil: ایشاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالاااااااااااااااااااا ینی فقط میخوام ببینم روت میشه تو چشای من نیگا کنی
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 تبریک میگم ایشاا...خوشبخت بشید عجب سایتی ایول ایشاا...خبرعروسی های نفرات بعدی:))))) میدونی که نفرات بعدی کیاااااان
سنا سادات 2449 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 ینی فقط میخوام ببینم روت میشه تو چشای من نیگا کنی نهههههههههههههههههههههههههه:icon_pf (34):
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 نهههههههههههههههههههههههههه:icon_pf (34): دقیقا منم همین نظر رو دارم
baranobarf 352 ارسال شده در 9 اسفند، 2014 تبریک میگم... :icon_gol: خوشبخت بشید.. ولی من نمی دونستم اینجا از این اتفاقام می افته
ارسال های توصیه شده