afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اره منم منظورم این بود که فقط زیبایی رنگ چشم ها مهم نیست .منم از روی رفتار ادم ها وطرز نگاهشون به اخلاق وشخصیتشون پی میبرم. راستی افشین خان نمونه بارز چشمهای جذاب الان چشم های تصویر اواتارت خودته که خیلی بچه های نواندیشان رو به خودش جذب کرده .واقعا ادم غرق شخصیت این موجود میشه آواتار من یه دیوونه است که بهش می گن پدر خوانده ی متال خودمم غرقشم 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ آواتار من یه دیوونه است که بهش می گن پدر خوانده ی متال خودمم غرقشم البته شکمش یکم از جذابیتش کم میکنه.. کاریکاتورش اصلا شبیه خودش نیست. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ البته شکمش یکم از جذابیتش کم میکنه.. کاریکاتورش اصلا شبیه خودش نیست. کاریکاتورش بیشتر شبیه شخصیتشه جوونیاش لاغر بود 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ کاریکاتورش بیشتر شبیه شخصیتشهجوونیاش لاغر بود به چشم برادری جوونی هاش بد نبوده !!!چیکارست؟حالا واقعا دیوانه ست؟ 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ به چشم برادری جوونی هاش بد نبوده !!!چیکارست؟حالا واقعا دیوانه ست؟ بریتانیایی هستش دیوونه بازی در میاره قبلا یه عده هم مسخره اش می کردن که دیوونه است 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ به چشم برادری جوونی هاش بد نبوده !!!چیکارست؟حالا واقعا دیوانه ست؟ وای...وای... چه حرفا...چه چشما...چه چیزا... 2 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ چه تاپیک جالبی . . . من تو اولین برخوردم هیچوقت به جزئیات طرف مقابل دقت نمیکنم مثل ظاهر و قیافه و . . . تنها چیزی که نظرمو جلب میکنه طرز برخورد طرفه که چجوری باهام صحبت و رفتار میکنه ! که اگه ازش خوشم بیاد سعی میکنم باهاش ارتباط برقرار کنم . . . 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ چندتا چشم تأثیر گذار امیر جعفری Rebekah Kennedy 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اینا الان تاثیر گذارن؟ مگه نیستند؟! خب شما چندتا عکس بزار ببینیم چشم تاثیر گذار چیجوریه... پ ن : این چشما چطوره؟! 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سلام... طرز صحبتش...برخوردش...احترامی که برام میزاره..شخصیتش..متین بودنش...آروم بودنش... "چشمش" "... binam"هیچ وقت یادم نمیره حرفی که درمورده چشمام زد..."خواستی بگو" "خاص بودن نگاهش"که بضی وقتا حرف دل میزنه این چشما... دل نشکنه با چنتا حرفش..."توجه کنه به حرفایی که میزنه" مرسی آقا مهدی. 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ مگه نیستند؟!خب شما چندتا عکس بزار ببینیم چشم تاثیر گذار چیجوریه... پ ن : این چشما چطوره؟! چشمای خودم از همه اینا تاثیرگذارتره! 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ چشمای خودم از همه اینا تاثیرگذارتره! خب یک عکس بزار از چشمای خودت خانووووم 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ خب یک عکس بزار از چشمای خودت خانووووم ببین من هی میخوام اسپم نذارم تقصیر شماست. نمیشه که... لو میرم. این آخرین اسپم من بود! 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ ببین من هی میخوام اسپم نذارم تقصیر شماست. نمیشه که... لو میرم. این آخرین اسپم من بود! نه دیگه تقصیر خودته... میگی چشمات تاثیرگذار هست خب مردم کنجکاو میشن ببینند چشمای تاثیرگذار چجوریند مگه...! 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ درود به همگی خب یک بحث دیگه را بندازیم ببینیم خدا چی میخواد این ممد که بحثای سیاسی مذهبی رو ممنوع کرده خب مجبوریم بریم سراغ بحثای آبدوغ خیاری:vahidrk: خب در ابتدای امر برای روشنفکرین عزیز انجمن که سعی میکنم خودمم به این قشر قالب کنم این مسئله رو روشن کنم در این تاپیک به دنبال حل هیچ مسئله اجتماعی فرهنگی سیاسی نیستم و کلا تهش چیزی نیس:biggrin: خب بریم سر اصل مطلب در اولین برخورد با آدم های درو برتون اولین چیزی که توجه شمارو جلب می کنه چیه مصادیق: ظاهر و لباس صدا چشم ها ادبیات و..... خب بگید ببینم چه چیزی در اولین برخورد برای شما جالبه اون جمله اول رو عاقا نگو که دلم پره اما در مورد تایپیک بنظرم ظاهر پوشش و ادبیات مهمه.... ظاهر و لباس پوشیدن نه منظور گران قیمت و مارک دار، بلکه مرتب و شیک و ظاهرم که همون برخورد و رفتارش سنگین و ساده حالا طرف چشاش تاثیر گذار باشه به قول دوستان یا خوشگل وقتی ادبیاتش یا اخلاقش زیر خط فقر بزنه جذابیت بی مفهومترینه 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ چندتا چشم تأثیر گذار فقط از سومی خوشم میاد البته ایشون همه جاش تاثیر گذاره البته ایشون هم: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده