afshin18 11176 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 اره منم منظورم این بود که فقط زیبایی رنگ چشم ها مهم نیست .منم از روی رفتار ادم ها وطرز نگاهشون به اخلاق وشخصیتشون پی میبرم. راستی افشین خان نمونه بارز چشمهای جذاب الان چشم های تصویر اواتارت خودته که خیلی بچه های نواندیشان رو به خودش جذب کرده .واقعا ادم غرق شخصیت این موجود میشه آواتار من یه دیوونه است که بهش می گن پدر خوانده ی متال خودمم غرقشم 3
pary naz 2414 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 آواتار من یه دیوونه است که بهش می گن پدر خوانده ی متال خودمم غرقشم البته شکمش یکم از جذابیتش کم میکنه.. کاریکاتورش اصلا شبیه خودش نیست. 2
afshin18 11176 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 البته شکمش یکم از جذابیتش کم میکنه.. کاریکاتورش اصلا شبیه خودش نیست. کاریکاتورش بیشتر شبیه شخصیتشه جوونیاش لاغر بود 3
pary naz 2414 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 کاریکاتورش بیشتر شبیه شخصیتشهجوونیاش لاغر بود به چشم برادری جوونی هاش بد نبوده !!!چیکارست؟حالا واقعا دیوانه ست؟ 4
afshin18 11176 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 به چشم برادری جوونی هاش بد نبوده !!!چیکارست؟حالا واقعا دیوانه ست؟ بریتانیایی هستش دیوونه بازی در میاره قبلا یه عده هم مسخره اش می کردن که دیوونه است 3
yade dirooz 1814 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 به چشم برادری جوونی هاش بد نبوده !!!چیکارست؟حالا واقعا دیوانه ست؟ وای...وای... چه حرفا...چه چشما...چه چیزا... 2
honey memar 2377 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 چه تاپیک جالبی . . . من تو اولین برخوردم هیچوقت به جزئیات طرف مقابل دقت نمیکنم مثل ظاهر و قیافه و . . . تنها چیزی که نظرمو جلب میکنه طرز برخورد طرفه که چجوری باهام صحبت و رفتار میکنه ! که اگه ازش خوشم بیاد سعی میکنم باهاش ارتباط برقرار کنم . . . 4
yade dirooz 1814 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 اینا الان تاثیر گذارن؟ مگه نیستند؟! خب شما چندتا عکس بزار ببینیم چشم تاثیر گذار چیجوریه... پ ن : این چشما چطوره؟! 4
Tamana73 28837 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 سلام... طرز صحبتش...برخوردش...احترامی که برام میزاره..شخصیتش..متین بودنش...آروم بودنش... "چشمش" "... binam"هیچ وقت یادم نمیره حرفی که درمورده چشمام زد..."خواستی بگو" "خاص بودن نگاهش"که بضی وقتا حرف دل میزنه این چشما... دل نشکنه با چنتا حرفش..."توجه کنه به حرفایی که میزنه" مرسی آقا مهدی. 4
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 مگه نیستند؟!خب شما چندتا عکس بزار ببینیم چشم تاثیر گذار چیجوریه... پ ن : این چشما چطوره؟! چشمای خودم از همه اینا تاثیرگذارتره! 4
yade dirooz 1814 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 چشمای خودم از همه اینا تاثیرگذارتره! خب یک عکس بزار از چشمای خودت خانووووم 3
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 خب یک عکس بزار از چشمای خودت خانووووم ببین من هی میخوام اسپم نذارم تقصیر شماست. نمیشه که... لو میرم. این آخرین اسپم من بود! 3
yade dirooz 1814 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 ببین من هی میخوام اسپم نذارم تقصیر شماست. نمیشه که... لو میرم. این آخرین اسپم من بود! نه دیگه تقصیر خودته... میگی چشمات تاثیرگذار هست خب مردم کنجکاو میشن ببینند چشمای تاثیرگذار چجوریند مگه...! 4
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 6 اسفند، 2014 درود به همگی خب یک بحث دیگه را بندازیم ببینیم خدا چی میخواد این ممد که بحثای سیاسی مذهبی رو ممنوع کرده خب مجبوریم بریم سراغ بحثای آبدوغ خیاری:vahidrk: خب در ابتدای امر برای روشنفکرین عزیز انجمن که سعی میکنم خودمم به این قشر قالب کنم این مسئله رو روشن کنم در این تاپیک به دنبال حل هیچ مسئله اجتماعی فرهنگی سیاسی نیستم و کلا تهش چیزی نیس:biggrin: خب بریم سر اصل مطلب در اولین برخورد با آدم های درو برتون اولین چیزی که توجه شمارو جلب می کنه چیه مصادیق: ظاهر و لباس صدا چشم ها ادبیات و..... خب بگید ببینم چه چیزی در اولین برخورد برای شما جالبه اون جمله اول رو عاقا نگو که دلم پره اما در مورد تایپیک بنظرم ظاهر پوشش و ادبیات مهمه.... ظاهر و لباس پوشیدن نه منظور گران قیمت و مارک دار، بلکه مرتب و شیک و ظاهرم که همون برخورد و رفتارش سنگین و ساده حالا طرف چشاش تاثیر گذار باشه به قول دوستان یا خوشگل وقتی ادبیاتش یا اخلاقش زیر خط فقر بزنه جذابیت بی مفهومترینه 5
afshin18 11176 ارسال شده در 17 اسفند، 2014 چندتا چشم تأثیر گذار فقط از سومی خوشم میاد البته ایشون همه جاش تاثیر گذاره البته ایشون هم: 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری