Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ درود به همگی خب یک بحث دیگه را بندازیم ببینیم خدا چی میخواد این ممد که بحثای سیاسی مذهبی رو ممنوع کرده خب مجبوریم بریم سراغ بحثای آبدوغ خیاری:vahidrk: خب در ابتدای امر برای روشنفکرین عزیز انجمن که سعی میکنم خودمم به این قشر قالب کنم این مسئله رو روشن کنم در این تاپیک به دنبال حل هیچ مسئله اجتماعی فرهنگی سیاسی نیستم و کلا تهش چیزی نیس:biggrin: خب بریم سر اصل مطلب در اولین برخورد با آدم های درو برتون اولین چیزی که توجه شمارو جلب می کنه چیه مصادیق: ظاهر و لباس صدا چشم ها ادبیات و..... خب بگید ببینم چه چیزی در اولین برخورد برای شما جالبه 15 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ چشم کلا آدما رو با چشماشون می شناسم 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ من که کلا قیافه و اینا رو نمیفهمم یعنی بارها پیش اومده با کسی جایی رفتیم بعد وقتی برگشتیم،گفته مثلا چشماشو دیدی یا مثلا بینیشو دیدی فلان طور بود؟ بعد من اینطوری نگاش میکنم و میگم من اصلا توجه نکردم جالب اینه که کلا چشم تو چشم حرف میزنم :)) ولی ادبیات طرف مقابلم واسم جلب توجه میکنه و همینطور دستاش چون بنظرم از روی دستا و بخصوص انگشت ها رو که نگاه کنی راحت تر میتونی طرف رو بشناسی واسه من حداقل اینطوریه 8 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ اتفاقا آبدوغ خیاری نیست. جالبه! حالت چهره... 8 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ من که کلا قیافه و اینا رو نمیفهممیعنی بارها پیش اومده با کسی جایی رفتیم بعد وقتی برگشتیم،گفته مثلا چشماشو دیدی یا مثلا بینیشو دیدی فلان طور بود؟ بعد من اینطوری نگاش میکنم و میگم من اصلا توجه نکردم جالب اینه که کلا چشم تو چشم حرف میزنم :)) ولی ادبیات طرف مقابلم واسم جلب توجه میکنه منم دقیقا همینجوریم... علاوه بر ادبیات هم ب لحن و تن صدای افراد هم توجه میکنم 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ منم دقیقا همینجوریم... علاوه بر ادبیات هم ب لحن و تن صدای افراد هم توجه میکنم اوهوم اینو یادم رفته بود بگم من کلا تن صدا و لحن خیلی خیلی بیشتر واسم جلب توجه میکنه ( تو لیستی که گذاشته بود،نبود منم فراموش کردم :| ) 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ نگرانی تو نگاه اول ازت خوشش نیاد؟ خیالت راحت. به چیزایی دقت میکنن که خیلی برای ما آقایون قابل لمس نیست. نیتت درسته. همه آدم ها همین رو خیلی خوب میفهمن. اصلش به نظرم اینه. بگو یا علی برو جلو. 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ نگرانی تو نگاه اول ازت خوشش نیاد؟خیالت راحت. به چیزایی دقت میکنن که خیلی برای ما آقایون قابل لمس نیست. نیتت درسته. همه آدم ها همین رو خیلی خوب میفهمن. اصلش به نظرم اینه. بگو یا علی برو جلو. 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ من به میزان عقل و شعور طرف حساسم. البته اینم بگم که عقل و شعور با هوش و ذکاوت فرق داره. 4 لینک به دیدگاه
Fiyuna 296 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ من که کلا قیافه و اینا رو نمیفهممیعنی بارها پیش اومده با کسی جایی رفتیم بعد وقتی برگشتیم،گفته مثلا چشماشو دیدی یا مثلا بینیشو دیدی فلان طور بود؟ بعد من اینطوری نگاش میکنم و میگم من اصلا توجه نکردم جالب اینه که کلا چشم تو چشم حرف میزنم :)) ولی ادبیات طرف مقابلم واسم جلب توجه میکنه و همینطور دستاش چون بنظرم از روی دستا و بخصوص انگشت ها رو که نگاه کنی راحت تر میتونی طرف رو بشناسی واسه من حداقل اینطوریه منم این جوریم دقیقا مثل حنانه جون 5 لینک به دیدگاه
rozegar 204 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ اولین چیزی که نظر منو جلب میکنه چشم هست مخصوصا اگه چشم داخلش سفید باشه وبدونه هیچ گونه دروغوکلکی باشه چشمی که تاحالا ازبدیها بدور بوده وادمو با نگاه کردن به خودش بکش به اعماق وجود طرف وبشه از چشمه طرف رو شناخت اول از همه چشمه دوم از همه حزف زدن هست چون سعی میکنم از حرفهای طرفم اون رو انالیز کنم هتا به کوچیک ترین حرفش که شاید کسی اهمیت نده اهمیت میدم تا بفهمم با کی طرف هستم حالا دوست عزیزLean هدف از پرسیدن این سوال چی بود ایا میخوای اخرش جمع بندی کنید وچیزی رو بیان کنید یا هدفی داری از این تاپیک میشه توضیح بدید چون به یک موضوع روانشناسی اشاره کردید 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ بابچه ها موافقم از چشم میشه بیشتر حرفها رو فهمید 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ اولین چیزی که نظر منو جلب میکنه چشم هست مخصوصا اگه چشم داخلش سفید باشه وبدونه هیچ گونه دروغوکلکی باشه چشمی که تاحالا ازبدیها بدور بوده وادمو با نگاه کردن به خودش بکش به اعماق وجود طرف وبشه از چشمه طرف رو شناخت اول از همه چشمه دوم از همه حزف زدن هست چون سعی میکنم از حرفهای طرفم اون رو انالیز کنم هتا به کوچیک ترین حرفش که شاید کسی اهمیت نده اهمیت میدم تا بفهمم با کی طرف هستم حالا دوست عزیزLean هدف از پرسیدن این سوال چی بود ایا میخوای اخرش جمع بندی کنید وچیزی رو بیان کنید یا هدفی داری از این تاپیک میشه توضیح بدید چون به یک موضوع روانشناسی اشاره کردید اولش توضیح دادم هدف خاصی نیس چون چشم ها خیلی تأثیرگذارن از نظر من خواستم ببینم بقیه چطورین 5 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ اول از همه تیپ شخصیتی و ظاهری وبعد تن صدا ولبخند تو چهره و درکل اگه فرد مقابلم در چهره ورفتارش انرژی مثبت داشته باشه منو خیلی به خودش جذب میکنه. دقت کردین بعضی ادما خیلی ادم رو به خودشون جذب میکنن مخصوصا اونایی که خوش خنده ان ودرکل به طرف مقابل انرژی مثبت وارد میکنن.حالت رفتاری هم خیلی مهمه. یه عده حتی بااونکه چشمای خوش رنگ وجذابی دارن ولی اصلا جذابیتی ندارن. 6 لینک به دیدگاه
rozegar 204 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ اولش توضیح دادم هدف خاصی نیس چون چشم ها خیلی تأثیرگذارن از نظر من خواستم ببینم بقیه چطورین اهان ببخشید پس من خوب متوجه نشودم شرمنده داداش 5 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ نگرش سیاسیشون و موافقت یا مخالفتشون با نظام حاکم. 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ من تو اولین برخورد هیچ چیزی توجهم رو جلب نمیکنه. اصلا خنثی هستم کلا چیکار کنم دوستان؟ 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ چیزی که بالا یادم رفت بگم دومین چیز شیوه ی راه رفتن هستش اول از همه تیپ شخصیتی و ظاهری وبعد تن صدا ولبخند تو چهره و درکل اگه فرد مقابلم در چهره ورفتارش انرژی مثبت داشته باشه منو خیلی به خودش جذب میکنه. دقت کردین بعضی ادما خیلی ادم رو به خودشون جذب میکنن مخصوصا اونایی که خوش خنده ان ودرکل به طرف مقابل انرژی مثبت وارد میکنن.حالت رفتاری هم خیلی مهمه.یه عده حتی بااونکه چشمای خوش رنگ وجذابی دارن ولی اصلا جذابیتی ندارن. از شیوه ی نگاه و چشم اخلاق و شخصیت فرد و میشه حدس زد (البته لنز موجبات گمراهی رو تا حدودی فراهم کرده) خود زیبایی چشم جذابیت نداره 5 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ چیزی که بالا یادم رفت بگم دومین چیز شیوه ی راه رفتن هستش از شیوه ی نگاه و چشم اخلاق و شخصیت فرد و میشه حدس زد (البته لنز موجبات گمراهی رو تا حدودی فراهم کرده) خود زیبایی چشم جذابیت نداره اره منم منظورم این بود که فقط زیبایی رنگ چشم ها مهم نیست .منم از روی رفتار ادم ها وطرز نگاهشون به اخلاق وشخصیتشون پی میبرم. راستی افشین خان نمونه بارز چشمهای جذاب الان چشم های تصویر اواتارت خودته که خیلی بچه های نواندیشان رو به خودش جذب کرده .واقعا ادم غرق شخصیت این موجود میشه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده