saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] کریستینا اهل موسکو، روسیه است و در چهار سالگی توانست در یکی از فشن شو های مهم شرکت کند و در سن هفت سالگی عکس او در جلد مجله Vogue چاپ شد و هم اکنون نیز یکی از چهره های شناخته شده برندهای بسیار برتر و لوکس دنیا از جمله روبروتو کاوالی، دولچه و گابانا، ارمانی و بنتون و... است به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کریستینا اهل موسکو، روسیه است و در چهار سالگی توانست در یکی از فشن شو های مهم شرکت کند و در سن هفت سالگی عکس او در جلد مجله Vogue چاپ شد و هم اکنون نیز یکی از چهره های شناخته شده برندهای بسیار برتر و لوکس دنیا از جمله روبروتو کاوالی، دولچه و گابانا، ارمانی و بنتون و... است. این دختر کوچک حتی از هم اکنون طرفدارانی نیز برای خود دارد، از جمله آنکه صفحه فیس بوک او بیش از دو میلیون دنبال کننده دارد و در شبکه اجتماعی ایستاگرام نیز بسیار از او تعریف و تمجید می شود. مادر او به نام گیلکریا شیروکوا قبلا مدل بوده است. مادر کریستینا پدر کریستینا 11 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ این کجا خوشگله آخه از نظر اونا حتما خوشگله 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ از نظر اونا حتما خوشگله چقد بد سلیقه هستند 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ سلام... خواهشا دوستان اسپم نکنید...نظم تاپیک بهم میخوره... ممنون. 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ سلام...خواهشا دوستان اسپم نکنید...نظم تاپیک بهم میخوره... ممنون. سلام اسپم نبود که درمورد دختر نظر دادیم 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ سلام...خواهشا دوستان اسپم نکنید...نظم تاپیک بهم میخوره... ممنون. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ بدبختا خوشگل ندیدن به این میگن خوشگل 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ چون دختر بچه ست،دوسش دارم اما اینکه خوشکل ترین باشه :| 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ به نظر من که خیلی خوشگله. البته خوشگل بودن کسی رو سخت بشه به ایرانی جماعت قبولوند 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ به نظر من که خیلی خوشگله. البته خوشگل بودن کسی رو سخت بشه به ایرانی جماعت قبولوند شایدخوشگل باشه (که به نظر من اصلا نیست ،تو این مورد تفاهم نداریم!) ولی زیبا ترین؟!!! نیست قطعا. 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ شایدخوشگل باشه (که به نظر من اصلا نیست ،تو این مورد تفاهم نداریم!) ولی زیبا ترین؟!!! نیست قطعا. حالا یه کم اغراق کردن ولی ایرانی جماعت مشکل پسندن دیگه. کافیه بگی یکی زیباترینه هزار تا دلیل برات میارن که نیست به نظرم مردم همیشه در صحنه اروپا زیبانگرتر از ما هستن و از تمجید زیبایی ها بیشتر لذت میبرن. 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ حالا یه کم اغراق کردن ولی ایرانی جماعت مشکل پسندن دیگه. کافیه بگی یکی زیباترینه هزار تا دلیل برات میارن که نیست به نظرم مردم همیشه در صحنه اروپا زیبانگرتر از ما هستن و از تمجید زیبایی ها بیشتر لذت میبرن. همین که من میگم. 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ قشنگه زشت نیست چون هیچ ایرادی نداره ولی خب از این زیباتر هم زیاد هست :)) 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ انقد از این قشنگ تر ها و زیبا ترهاش تو ایران پیدا میشه که .... ! 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ خوشگلتر از این هم هست. زیااااااد 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ یه زلالی تو چشماشه که کم نظیره ..... 2 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ خوشگله ولی من بچگیام از این خوشگلتر بودم ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده