رفتن به مطلب

زیباترین دختربچه دنیا؟! +عکس

ارسال های توصیه شده

[h=1]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

کریستینا اهل موسکو، روسیه است و در چهار سالگی توانست در یکی از فشن شو های مهم شرکت کند و در سن هفت سالگی عکس او در جلد مجله Vogue چاپ شد و هم اکنون نیز یکی از چهره های شناخته شده برندهای بسیار برتر و لوکس دنیا از جمله روبروتو کاوالی، دولچه و گابانا، ارمانی و بنتون و... است

به گزارش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
کریستینا اهل موسکو، روسیه است و در چهار سالگی توانست در یکی از فشن شو های مهم شرکت کند و در سن هفت سالگی عکس او در جلد مجله Vogue چاپ شد و هم اکنون نیز یکی از چهره های شناخته شده برندهای بسیار برتر و لوکس دنیا از جمله روبروتو کاوالی، دولچه و گابانا، ارمانی و بنتون و... است.

این دختر کوچک حتی از هم اکنون طرفدارانی نیز برای خود دارد، از جمله آنکه صفحه فیس بوک او بیش از دو میلیون دنبال کننده دارد و در شبکه اجتماعی ایستاگرام نیز بسیار از او تعریف و تمجید می شود.

مادر او به نام گیلکریا شیروکوا قبلا مدل بوده است.

2779072_574.jpg

2779073_229.jpg

2779074_737.jpg

2779075_178.jpg

2779076_741.jpg

2779077_935.jpg

مادر کریستینا

2779078_630.jpg

پدر کریستینا

• Like 11
لینک به دیدگاه
سلام...

خواهشا دوستان اسپم نکنید...نظم تاپیک بهم میخوره...

ممنون.

سلام اسپم نبود که درمورد دختر نظر دادیم:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه
به نظر من که خیلی خوشگله. البته خوشگل بودن کسی رو سخت بشه به ایرانی جماعت قبولوند :banel_smiley_4:

شایدخوشگل باشه (که به نظر من اصلا نیست ،تو این مورد تفاهم نداریم!:ws3:) ولی زیبا ترین؟!!! نیست قطعا. :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شایدخوشگل باشه (که به نظر من اصلا نیست ،تو این مورد تفاهم نداریم!:ws3:) ولی زیبا ترین؟!!! نیست قطعا. :banel_smiley_4:

حالا یه کم اغراق کردن ولی ایرانی جماعت مشکل پسندن دیگه. کافیه بگی یکی زیباترینه هزار تا دلیل برات میارن که نیست :ws3: به نظرم مردم همیشه در صحنه اروپا زیبانگرتر از ما هستن و از تمجید زیبایی ها بیشتر لذت میبرن.

• Like 3
لینک به دیدگاه
حالا یه کم اغراق کردن ولی ایرانی جماعت مشکل پسندن دیگه. کافیه بگی یکی زیباترینه هزار تا دلیل برات میارن که نیست :ws3: به نظرم مردم همیشه در صحنه اروپا زیبانگرتر از ما هستن و از تمجید زیبایی ها بیشتر لذت میبرن.

:whistles: همین که من میگم. :whistles:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...