afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ دانه سويا که گياه بنشني به حساب مي آيد اغلب در جنوب شرق آسيا يافت مي شود. اين گياه در اندازه ها و رنگ هاي مختلف مانند سياه، قهوه اي، آبي و زرد وجود دارد. قبل از اشاره به خواص اين گياه که در اين مطلب از «ASK.com» ذکر شده، خوب است بدانيد که سوي (soy) به هر نوع فرآورده تهيه شده از دانه سويا گفته مي شود. خواص دانه سويا: * ماده غذايي عالي براي بيماران مبتلا به ديابت به حساب مي آيد.* به راحتي هضم مي شود و يکي از مغذي ترين و سازنده ترين مواد غذايي در سراسر دنيا است.* به رشد کودکان کمک مي کند.* ميزان بالاي لسيتين موجود در آن براي خستگي مفرط ذهني مفيد است و مانع رسوب کلسترول در بدن مي شود.* خطر بروز سرطان سينه و پروستات را کاهش مي دهد.* لسيتين موجود در دانه سويا، تقويت کننده و انرژي زاست و براي مغز مفيد است.* دانه سويا، بيماري هاي پوستي مانند داء الصدف را درمان مي کند و مانع بروز سنگ صفرا مي شود.* ميزان بالاي اسيدهاي چرب غيراشباع شده اين گياه در داشتن پوست سالم موثر است و اگزما را برطرف مي کند.* چربي هاي بد و خطر بروز بيماري هاي قلبي عروقي را کاهش مي دهد.* شير سويا حاوي ماده اي به نام «Isoflavones» است که در کاهش خطر بروز پوکي استخوان نقش دارد.* در کشور ژاپن که فرآورده سويا به طور روزانه مصرف مي شود زنان ژاپني نسبت به کشور کانادا و آمريکا کمتر دچار علائم يائسگي مي شوند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده