Mehdi.Aref 26780 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ سلام خدمت همه دوستان نواندیش مدتها بود دوستان زیادی خواستار راه اندازی بخش نمایش فیلم انلاین بودن و خب چون اینکار نیازمند فراهم اومدن یک سری پیش زمینه ها بود شرمنده دوستان بودیم . اما با توجه موفقیتهای اخیر نواندیشان و تلاشهای دوستان تصمیم گرفتیم بخش فیلمهای مستند و آموزشی نواندیشان را نیز به چارت سایت اضافه کنیم. از قابلیتهای این مرکز امکان اپلود ونمایش مستند های علمی و فیلمهای آموزشی با فرمت های mp4 و flv حداکثر حجم تخصیص یافته برای هر فیلم 30 مگ امکان اپلود عکسی از فیلم بعنوان عکس نمونه از فیلم امکان دریافت کد فیلم جهت نمایش در سایت ها و وبلاگهای دیگر ثبت نام و اپلود فیلمها نیز برای کلیه کاربران آزاده امکان لایک کردن فیلم ها و مرتب شدن فیلمها براساس میزان لایک گذاشتن کامنت و نظر در مورد هر فیلم البته این بخش فعلا با مرورگر گوگل کروم مشکل داره و خب ممکنه دارای نقاط ضعفی باشه که امیدواریم به مرور و با کمک دوستان بهتر بشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 57 لینک به دیدگاه
Credo 349 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ خیلی جالبه. جای تشکر داره از مدیریت سایت. ولی اعضا باید همکاری کنن که پر بشه. من خودم بدم نمیاد یه چیزایی تدریس کنم. راستش ایده ش توی ذهنم بود که فیلمهای آموزشی درست کنم و یه جایی آپلود کنم که الان تسهیل شد با این امکانی که شما فراهم کردید. البته باید ببینم چه مطلبی خیلی طرفدار داره. به نظرم بهتره که در کنارش، یه نظر سنجی بذارید که دانشجویان هر رشته بگن دوست دارن در مورد چه مطالبی فیلم آموزشی توی سایت وجود داشته باشه. 10 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ هر كي با كروم مشكل داره با من مشكل داره كار بسيار خوبي هست يك دسته بندي رشته اي هم داشته باشيد خوبه ،مثلا : مكانيك ، شيمي ، رياضي و ... و سوال آخر اعضا ميتونند فيلم بزارن ؟؟؟ چجوري ؟؟ 10 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ چه جالب و چقدر فعال آفرین به همه کسانی که در این راستا زحمت میکشند . تبریک فراوان 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ خیلی جالبه. جای تشکر داره از مدیریت سایت. ولی اعضا باید همکاری کنن که پر بشه. من خودم بدم نمیاد یه چیزایی تدریس کنم. راستش ایده ش توی ذهنم بود که فیلمهای آموزشی درست کنم و یه جایی آپلود کنم که الان تسهیل شد با این امکانی که شما فراهم کردید. البته باید ببینم چه مطلبی خیلی طرفدار داره. به نظرم بهتره که در کنارش، یه نظر سنجی بذارید که دانشجویان هر رشته بگن دوست دارن در مورد چه مطالبی فیلم آموزشی توی سایت وجود داشته باشه. نظرسنجی هم سعی میکنیم بعد از یه مدت اضافه کنیم :w16: 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ آموزش آپلود فیلم در مرکز آموزش تصویری نواندیشان ابتدا از لینک بالای سایت، ثبت نام کنید و بعد از ثبت نام از همون قسمت وارد حساب کاربریتون در اون بخش بشین: بعد از ورود می بینید که باز همون قسمت بالا، دکمه آپلود واستون فعال میشه که با کلیک روی اون می تونید وارد قسمت آپلود ویدئو بشین: قسمت آپلود ویدئو هم چند قسمت داره که ویدئو رو آپلود کنید (ترجیحاً فرمت flv و mp4 و با حجم کمتر از 30 مگابایت)، عکس پیش نمایش کوچیک از اون ویدئو رو آپلود کنید. عنوان و توضیحات و کلمات کلیدی و دسته مناسب واسه ویدئو که تو عکس زیر توضیحاتشون رو گذاشتم: خب به همین راحتی بعد از زدن دکمه ارسال، فایل ویدئو شروع به آپلود کردن میشه 14 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ سلام حرکت خیلی خوبیه آقا من فیلمای آموزشیم بیش از 30 مگه و نمیشه کمتر از 30 مگش کنم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ سلام حرکت خیلی خوبیه آقا من فیلمای آموزشیم بیش از 30 مگه و نمیشه کمتر از 30 مگش کنم سلام آقا. چقدره حجماشون؟ خب split نمیشه کرد؟ 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ p[lha,k سلام حجماشون حدود 50-60 مگابایته:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ p[lha,k سلام حجماشون حدود 50-60 مگابایته:icon_pf (34): بتونی split کنی دو سه قسمت کنی میشه :w16: البته خب یه خرده سخت تره :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ p[lha,k سلام حجماشون حدود 50-60 مگابایته:icon_pf (34): با توجه به درخواستهای دوستان حجم اپلود فیلمهای آموزشی تا 60 مگ افزایش پیدا کرد. ضمن اینکه با همکاری دوست عزیزمون امیرقاسمیان امکان نمایش فیلمها در انجمن نیز فراهم شد و از این به بعد دوستان میتونن فیلمهای اپلود شده خودشون رو در انجمن هم بذارن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ آقا من یه سری آموزشهای برنامه نویسی دارم ولی زبان اصلی....به درد میخوره؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ آقا من یه سری آموزشهای برنامه نویسی دارم ولی زبان اصلی....به درد میخوره؟؟ اگه آموزشای قوی هست مشکلی نداره و خوبه. :w16: فقط تو توضیحاتش اشاره بشه که زبون اصلیه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ قالب موبایلی بخش مرکز آموزش تصویری هم راه اندازی شد. اگه از طریق موبایل وارد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بشین، قالب موبایلی سایت به صورت اتوماتیک واستون باز میشه. سایر قابلیت های جدید: ایجاد کانال شخصی برای افراد نمایش پنل کاربری به صورت زیباتر قابلیت افزودن زیرنویس (البته فقط به دست مدیریت سایت. یعنی زیرنویس رو میتونید برای مدیریت سایت با فرمت srt ارسال کنید تا بعد از بررسی بر روی فیلم قرار بگیره) افزایش حجم آپلود هر فیلم آموزشی برای کاربران اگر نظر و پیشنهادی هم برای بهتر و کاملتر شدن این بخش داشتین خوشحال میشیم بشنویم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده