The Developer 5479 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 تجربه نشون داده که دارن...اصلا اگه پرسپولیسم محو شه یعنی کلا تبدیل شه به تیم محلی که تو لیگای محلات تهران بازی میکنه (اون روز دور نیستااااااااااااااا) بازم میان واسه کل کل. کلا همچین آدمایی هستنااااااااااااا بهتر / من بارها گفتم این لنگیا مایه خنده ما هستن نباشن ما افسرده میشیم بخدا 2
victoria_r 7682 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 بهتر / من بارها گفتم این لنگیا مایه خنده ما هستن نباشن ما افسرده میشیم بخدا اینم یکی از فواید وجود این قشر در جامعست. حالا هی بگین از خودمون دورشون کنیم.نه بهتره تو لیگ بمونن اینجوری روحیمونم شاد میشه،حالا اگه واقعا نمیتونن (خوب نمیتونن دیگه اذیتشون نکنین) لیگ دسته یک بمونن میشه لیگ آزادگان دیگه. 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 چه انتظاراتی دارینااااااااااصدا تا اون پایین مایینا برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه محاله. خیلی دورن... فاصله زیاده... استقلال طرفداراشون خاص هستند. حتی همون پسر بچه.اونم حتماً یه فرقی با لُنگی ها داره. راستی، صدای من بهتون میرسه الان؟ آخه نه اینکه 11هم هستید و ما اول، گفتم شاید صدام نرسه و یا حداقل بد برسه اگه نمیرسه بگو تا بلندتر صحبت کنم باهات از الان صدا رو تقویت کنیم بچه ها چون فصل بعد باید صدامون تا لیگ آزادگان بره تا لنگیا بفهمن اسمال آقا از تنهایی در اومدیااااا بچه ها از خودتون دفاع کنین چون همچنان بی طرفدارین:tt2: همچنان از تصاویر کودکان دبستانی و پیش دبستانی میتونین استفاده کنین:biggrin: 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 اسمال آقا از تنهایی در اومدیااااا بچه ها از خودتون دفاع کنین چون همچنان بی طرفدارین:tt2: همچنان از تصاویر کودکان دبستانی و پیش دبستانی میتونین استفاده کنین:biggrin: پس شما هم جز طرفداران لُنگ محسوب نمیشی جوجه 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 این یادتونه نره آره حقیقی دروازه بان اوله اینا همه ناشی از واپس زدن میل تک رقمی بودن در جدوله بدبخت لنگی مگه اینکه دلت رو با این چیزا خوش کنی 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 اینا همه ناشی از واپس زدن میل تک رقمی بودن در جدوله بدبخت لنگی مگه اینکه دلت رو با این چیزا خوش کنی سوراخ دلت رو به اینا خوش کن ما هم به همه اون چیزایی که داریم و خوابشم ندارین شوما خوش میکنیم با اون عکسه که برات فرستادم 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 حیف که ما احترام بزرگان لنگ رو داریم. حیف آخه چرا ما تاجی ها اینقدر با مرامیم؟:icon_pf (34): چرا نباید مثل لنگی ها بزنیم به سیم آخر؟ :icon_pf (34): آخه چرا؟؟؟ نمیدونم صدام به این لُنگی میرسه یا نه:icon_pf (34): از تیم فجر خواهش میکنم که حرفهای ما رو به گوش لُنگیها برسونه 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 هروقت اسماعیل بست شد بگو بهم تنها افتخار شما بدبختای سوراخ من نمیتونم درکتون کنم. تا حالا در این شرایط بحرانی اونم دو فصل پشت سر هم گرفتار نشدیم.. واقعا سخته لُنگیها مجرم نیستند، آنها بیمار هستند. بیایید با بیماران درست رفتار کنیم 2
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 نمردیم و معنی بزرگم فهمیدیم بزرگ ناصر خان بود بزرگ علی منصوریان و داش جواد زرینچه بود آخه این فرناز خدایی به چقدر پول چند بار استقلالو رها کرد باز اگه میفروخت خوب بود فقط خودت بگو کیسه کش این بزرگتونه؟؟ اگه این بزرگتونه پس ایمون زاید باید سالار پرسپولیس باشه ولی نیست هس؟ درسته 3 تا گل زده ولی ما دیگه اینقدر گندش نمیکنیم فرنازم 3 تا زده برو آرشیو ببین میبینی چهارو واسه چی گفته واسه اون عکسه که بهت دادم 3
victoria_r 7682 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 چرا انقد تلاش میکنین آبی دلان؟؟؟؟؟؟ صدای ما از این بالاهااااااااا به اون پایینااااااااااااااا نمیرسه که... 2
The Developer 5479 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 نمردیم و معنی بزرگم فهمیدیمبزرگ ناصر خان بود بزرگ علی منصوریان و داش جواد زرینچه بود آخه این فرناز خدایی به چقدر پول چند بار استقلالو رها کرد باز اگه میفروخت خوب بود فقط خودت بگو کیسه کش این بزرگتونه؟؟ اگه این بزرگتونه پس ایمون زاید باید سالار پرسپولیس باشه ولی نیست هس؟ درسته 3 تا گل زده ولی ما دیگه اینقدر گندش نمیکنیم فرنازم 3 تا زده برو آرشیو ببین میبینی چهارو واسه چی گفته واسه اون عکسه که بهت دادم اخه من نمیدونم تیم 11 جدول هم مگه برا خودش اسطوره تعیین میکنه؟ دقیقا میدونی مثل چی میمونه؟ مثل این میمونه که تو لالیگا ختافه بیاد برای بارسلونا کری بخونه یا تو سری آ ایتالای تورینو بیاد برای یوه کری بخونه / خندم میگیره بخدا از کل کل با شماها 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 یه مشت کیسه کشه تازه به دوران رسیده بابا اون بالا تیزه مثل این چند سال نیوفتین پایین دوم سوم شین هروقت تیمتون با کسر 12 امتیاز از طرف فیفا بازم قهرمان لیگ شد بعدا بیایین بگین ختافه و لالیگا هی ما نمیخواییم به زنیم تو ذوقشون نمی زارین که باز میام عکس میزارما... 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 تاجی های عزیز؛ من دارم یه ویز ویزی رو میشنوم!! شما هم همینطور؟ انگار یکی از ته چاه داره ناله میکنه!!! 3
The Developer 5479 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 یه مشت کیسه کشه تازه به دوران رسیده بابا اون بالا تیزه مثل این چند سال نیوفتین پایین دوم سوم شین هروقت تیمتون با کسر 12 امتیاز از طرف فیفا بازم قهرمان لیگ شد بعدا بیایین بگین ختافه و لالیگا هی ما نمیخواییم به زنیم تو ذوقشون نمی زارین که باز میام عکس میزارما... واقعا دلسوز تر از لنگی داریم؟ خودش تو قعر جدوله و نگران اینه که ما دوم سوم نشیم / خدا خیرت بده جووون شما باغچه خودتو بیل بزن 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2013 پیش به سوی شکست مجدد حریفففففففففففففففففففففففففففففففففف 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2013 پیش به سوی شکست مجدد حریفففففففففففففففففففففففففففففففففف ساعت 5 میبریم بدون شک 3-0 استقلال 1
ارسال های توصیه شده