رفتن به مطلب

╬♥╬ کلوپ هواداران باشگاه استقلال ( آّبی دلان ) ╬♥╬

ارسال های توصیه شده

تیمی که از رشت بخوره به درد عمش میحوره:ws28:

این همه روز رو جابجا کردن آخرش جی شد؟؟؟:ws28:

این فتل هم که خیلی بی فرهنگه

تیم لُنگ بدرد عمش هم نمیخوره دیگه

شما که از همه خوردید :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

استقلال در گروه چهارم با تيم‌هاي االهلال عربستان - الريان قطر - العين امارات همگروه شد.

نظرتون چیه؟

خیلی گروه سختیه:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
استقلال در گروه چهارم با تيم‌هاي االهلال عربستان - الريان قطر - العين امارات همگروه شد.

نظرتون چیه؟

خیلی گروه سختیه:ws37:

خب مطمئنا از این سخت تر امکانش نبودددددددددد

خدا شانس بده :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
به عنوان گروه مرگ معرفی شد

:icon_pf (34):

ولی تیم ما هم بادی نیست که با این بید ها بلرزه !!!

همه رو از دم تیغ میگذرونیم مثل لیگ برتر ایران :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

[TABLE=width: 90%, align: center]

[TR]

[TD=bgcolor: #CCFFFF]تيم[/TD]

[TD=bgcolor: #CCFFFF]بازيکنان ورودي به تيم[/TD]

[TD=bgcolor: #CCFFFF]بازيکنان خروجي از تيم[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 90%, align: center]

[TR]

[TD=bgcolor: #C0C0C0]استقلال تهران[/TD]

[TD=bgcolor: #C0C0C0]حسن اشجاري- چهارمحالي -عباس محمدرضايي- فرزاد حاتمي- يعقوب کريمي - ايمان موسوي - مجيدي[/TD]

[TD=bgcolor: #C0C0C0]جانواريو - ميداوودي - منوچهري- ميثم حسيني -محمد انصاري [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

اسامي قرمز : احتمالي

لینک به دیدگاه

پرسپولیسی ها و استقلالی های عزیز 7 بار بگن تراکتور و این استاتوس رو برای 7 تا پرسپولیسی و استقلالیِ دیگه بفرستن تا خوابِ بردن تراکتور رو میبینن.

شک نکن...

چند نفر شک کردن ، خوابِ باختهای این چند سالشون رو دیدن...

خخخخخخ :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پرسپولیسی ها و استقلالی های عزیز 7 بار بگن تراکتور و این استاتوس رو برای 7 تا پرسپولیسی و استقلالیِ دیگه بفرستن تا خوابِ بردن تراکتور رو میبینن.

شک نکن...

چند نفر شک کردن ، خوابِ باختهای این چند سالشون رو دیدن...

خخخخخخ :ws28:

برو بینم بدبخت :w02:

لینک به دیدگاه
شک کردی؟ حالا که 7 شب شبا با کابوس از خواب پریدی میگم بهت :w02:

یه عمر شما با کابوس بیدار میشدید یه شب هم من کابوس ببینم:ws28:

ایرادی داره؟ :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
1:icon_gol:2:icon_gol:3:icon_gol:4:icon_gol:5:icon_gol:6:icon_gol:

:ws3:و باز تاریخ تکرار می شود.

در روزی که ملوان نابود بود خوب شانستون گرفت

یادمه بعد از بازی با پیکان هم از این جوکها گفتید ولی باز باختهاتون شروع شد و رو به شمارش جوجه ها در آخر پاییز آوردید :ws3:

امروز هم آخر پاییزه :ws3:

و شما همچنان در نیمه دوم جدول هستید :ws28:

شب دراز است و قلندر بیدار

اگه پرسپولیس به رتبه 7 رسید گردن من از مو باریکتر :w02:

بیا گردنم رو بزن :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینم از برد اول نیم فصل دوم

خیلی تیم خوبی داریم

ولی این حاشیه ولکن استقلال نیست :icon_razz:

این تیم قهرمان میشه

راستی گل استقلال سالم بود.

یکی دوتا پنالتی هم واسه استقلال نگرفت

ولی باز هم بردیم

اونم 2-0:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

استقلال در بندر صدرنشین شد/ 3 امتیاز شیرین با درخشش تازه‌واردها

خبرگزاری فارس: تیم استقلال با شکست آلومینیوم صدرنشین لیگ برتر شد.

13911006000428_PhotoA.jpg

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های آلومینیوم و استقلال از ساعت 15:15 در ورزشگاه خلیج فارس در حضور بیش از 20 هزار تماشاگر آغاز شد که این دیدار با گل‌های سیدایمان موسوی در دقیقه 14 و فرزاد حاتمی 86 به سود آبی‌پوشان تمام شد.

آرش برهانی در دقیقه 23 یک گل دیگر برای استقلال به ثمر رساند اما داور آن را مردود اعلام کرد.

استقلال با این پیروزی تعداد بردهای خود را در لیگ برتر به عدد 10 رساند و با 34 امتیاز صدرنشین لیگ برتر شد. آلومینیوم نیز همچنان 17 امتیازی باقی ماند.

قضاوت این دیدار بر عهده علیرضا فغانی بود. وی به سیدایمان موسوی از استقلال کارت زرد نشان داد. فغانی در دقیقه 53 محمود تیغ‌نورد از آلومینیوم را از بازی اخراج کرد.

ترکیب آلومینیوم

مجتبی روشنگر، محسن حمیدی، ابراهیم ابرقویی، محمد اسطنبلی، بهنام داداشوند، محمود تیغ‌نورد، امجد شکوه‌مقام، رضا پیرزاده، میلاد میداودی، مجتبی زارعی(58 محمدزاده) و هادی دهقانی

سرمربی: اکبر میثاقیان

ترکیب استقلال

سیدمهدی رحمتی، امیرحسین صادقی، حنیف عمران‌زاده، پژمان منتظری، علی حمودی(46 مجتبی جباری)، حسن اشجاری، خسرو حیدری، عباس محمدرضایی، سیدایمان موسوی(81 کاماچو)، فرزاد حاتمی و آرش برهانی(61 سیاوش اکبرپور)

سرمربی: امیر قلعه‌نویی

• Like 2
لینک به دیدگاه

قلعه‌نویی: یکی از اهدافمان قهرمانی لیگ است/ مشکل نکونام نه کاپیتانی بود نه مجیدی

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: یکی از اهداف ما در فصل جاری، قهرمانی در لیگ برتر است.

13910709000434_PhotoA.jpg

• Tweet

به گزارش خبرنگار فارس از هرمزگان، امیر قلعه‌نویی پس از پیروزی تیمش مقابل آلومینیوم در نشست خبری اظهار داشت: بازی زیبایی انجام دادیم و دو تیم فوتبالی منطقی ارائه کردند. البته از کیفیت زمین کمی گلایه دارم اما در مجموع اگر تیم ما به خودباوری برسد می‌تواند شرایط ایده‌آلی داشته باشد.

وی افزود: یکی از اهدافی که داریم قهرمانی در لیگ است و در نیم‌فصل نقاط ضعف‌مان را پوشش دادیم و بازیکنانی را به خدمت گرفتیم که بتوانیم خستگی را از تن دیگر بازیکنان خارج و به نوعی تقسیم‌بندی کنیم.

وی در خصوص حضور پژمان منتظری در میانه میدان گفت: این بازیکن ملی‌پوش است و در نیمه اول دو پاس خوب داد و روی گل اول نیز تأثیرگذار بود.

قلعه‌نویی در خصوص داوری این مسابقه گفت: فغانی یکی از داوران خوب کشور است اما فکر می‌کنم در بازی امروز دو ـ سه پنالتی ما را نگرفت، البته شاید من اشتباه کرده باشم چون او به صحنه‌ها نزدیک بود. آرزو دارم او به بهترین جایگاه‌ها برسد چون داوران ما لیاقت این مسئله را دارند.

وی ضمن تقدیر و تشکر از تماشاگران گفت‌: امروز یکی از روزهای خوب بود که مردم تیم خود را تشویق می‌کردند و حتی زمانی‌ که حریف عقب بود آنها با تشویق‌های خود باعث ایجاد سرعت در بازی شدند. این ورزشگاه خیلی قشنگ است و فقط نیاز به یک چمن خوب دارد. البته از مسئولان آلومینیوم تشکر می‌کنم زیرا دیروز مهمان آنها بودیم و سپس خدمت مدیرعامل این باشگاه رفتیم که باید بگویم این کارها از باشگاه آلومینیوم خیلی قشنگ‌ بود و امیدوارم فضاها به این سمت برود چون برخی، صحنه‌های ناپاکی را به وجود می‌آورند.

وی در خصوص نیمکت‌نشینی نکونام گفت: مشکل او نه مجیدی بود و نه کاپیتانی. مشکل مسائل دیگری بود که بیشتر درون خانوادگی بود، شب گذشته با تعدادی از بازیکنان جلسه داشتم و این بحث تا حدودی تمام شد. بازوبند سرگروهی به خصوص در استقلال ارزشمند است اما مهم‌تر اینجاست که مردم را خوشحال کنیم. اگر آنها را خوشحال کنیم راه درستی را رفته‌ایم؛ اگرنه بازوبند یک تکه پارچه است.

وی در خصوص آخرین وضعیت فرهاد مجیدی نیز گفت: او زیر نظر حاج‌قاسم تمرین می‌کند و باید تست‌های لازم را انجام دهد چون با توجه به شرایط فنی بالا باید از لحاظ بدنی هم به شرایط ایده‌آلی برسد که مردم از او انتظار دارند. در مجموع خوشحالم که مجیدی به ما اضافه شد و دوست دارم او هم مثل دو بازیکن دیگر در زمان من خداحافظی کند.

• Like 2
لینک به دیدگاه

جباری کاپیتان استقلال شد/ دلداری قلعه‌نویی به هافبک آلومینیوم

خبرگزاری فارس: با حضور مجتبی جباری در میدان وی بازوبند کاپیتانی استقلال را بر دستان خود بست.

13901011170451_PhotoA.jpg

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، مجتبی جباری در نیمه دوم بازی با آلومینیوم وارد زمین شد و بازوبند کاپیتانی استقلال را بر دستانش بست. این در حالی است که جباری در بازی قبل مقابل گهر هم در زمین حضور داشت اما رحمتی بازوبند کاپیتانی را بر دستان خود داشت. به نظر می رسد حرف و حدیث های پیرامون کاپیتانی آبی پوشان باعث شده تا جباری بازوبند این تیم را ببندد.

* بعد از اخراج محمود تیغ نورد، اکبر میثاقیان داخل زمین رفت و سعی در آرام کردن بازیکن تیمش داشت. همچنین امیر قلعه نویی به بازیکن آلومینیوم دلداری داد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...