Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ چرا تماشاگران اینطوری میکنند؟ چرا کسی برای حمایت به ورزشگاه نمیره؟ اونوقت هم همه انتقاد میکنند!!! فکر کنم بخاطر اون حرف قلعه نوعی به تماشاگران بود که به اهل کوفه تشبیهشون کرده بود... سر جریان فرهاد حالا همه اینها به کنار؟ چرا وقتی حمایتی نیست انتقاد میکنیم؟ دفاع استقلال افتضاح بود امروز مثل خط هافبک که هیچ کاری نرکد ساموئل که هیچی دیگه. فقط راه میرفت و توپ لو میداد. بشدت بازیکن های مصدوم داره ضربه میزنه عمران زاده.... جباری ... کیانوش ... فابیو استقلال نیاز به هافبک خلاق داره..مثل مجتبی و فابیو 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ عمادرضا در یک قدمی استقلال قرار گرفت » سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال کد خبر: 91091307005 دوشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عماد رضا با حل مشکلات مالیاتیاش در آستانه امضای قرارداد با باشگاه استقلال قرار گرفت. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عماد رضا، مهاجم گذشته سپاهان که با این تیم به دلیل مشکلات مالیاتیاش اختلاف خورده بود، با رفع این مشکل در آستانه امضای قرارداد با استقلال تهران قرار گرفت. مدیر برنامههای عماد رضا امروز با حضور در دفتر علی فتحاللهزاده مذاکرات نهایی را برای استقلالی شدن این بازیکن انجام داد و مقرر شد عماد رضا تا پایان هفته جاری برای امضای قراردادش با استقلال به تهران سفر کند. 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ میدونم خیلی غمگینید دوشواری نداره باختین دیگه شما باشین بازی رو نندازین یه روز عقب کاشکی ابراهیم بود لیونل مسی:هر چه دارم از تهامی است ،سید الگوی ورزشی من است! 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ میدونم خیلی غمگینید دوشواری نداره باختین دیگه شما باشین بازی رو نندازین یه روز عقب کاشکی ابراهیم بود لیونل مسی:هر چه دارم از تهامی است ،سید الگوی ورزشی من است! من طرفدار هیچ تیمی تو ایران نیستما چون هیچ تیمی خوب بازی نمیکنه و اصلا فوتبال بازی نمی کنن اما واقعا رفتار طرفدارای پرسپولیس جالبه. واقعا یه نگاه به جدول کردید که کجای جدولید؟ واقعا روتون میشه که راجع به برد یا باخت استقلال صحبت کنید؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ میدونم خیلی غمگینید دوشواری نداره باختین دیگه شما باشین بازی رو نندازین یه روز عقب کاشکی ابراهیم بود لیونل مسی:هر چه دارم از تهامی است ،سید الگوی ورزشی من است! باختیم چون افتضاح بازی کرد استقلال :icon_razz: ولی الان دوم جدول هستیم و شما 12 جدول 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ میگم این استقلال باخت یعنی قهرمان دیگه نمیشه؟:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ میگم این استقلال باخت یعنی قهرمان دیگه نمیشه؟:icon_razz: اگه نمیباختم قهرمان نمیشد... استقلال در حد نیست آخه... 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ اگه نمیباختم قهرمان نمیشد... استقلال در حد نیست آخه... من کلا طرفدار ِ پروپاقرص نیستم اما حد ِ پرسپولیس مشخصه که الان کوجاس 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ اگه نمیباختم قهرمان نمیشد... استقلال در حد نیست آخه... نه که لیگ ما در حد اون حده آقا این لیگ نیست که. بازی خیلی الکی به تعویق افتاد. بازیکن های استقلال انگار داشتند رفع تکلیفی بازی میکردند. کلا هر روز که میگذره به کثیف بودن این قوتبال بیشتر پی میبرم. کلا چه میبرد و چه میباخت به دلم نمینشست. تیم بدون مهاجم و پر از مصدوم همین میشه 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ نه که لیگ ما در حد اون حده آقا این لیگ نیست که. بازی خیلی الکی به تعویق افتاد. بازیکن های استقلال انگار داشتند رفع تکلیفی بازی میکردند. کلا هر روز که میگذره به کثیف بودن این قوتبال بیشتر پی میبرم. کلا چه میبرد و چه میباخت به دلم نمینشست. تیم بدون مهاجم و پر از مصدوم همین میشه خداییش می بردم همینو می گفتین؟؟؟ ولی گذشته از شوخی خیلی از کارشون بدم اومد قبل از اینکه تو نود دستشون رو شه گفتم یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست. ولی جدا قبول دارین فتح الله زاده در حد این مقام نیست. واقعا از پدر و مادرش گله مندم آخه یه اپسیلون رو ادب و تربیت و نزاکت فرزند دلبندشون کار نکردن..... 1 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD]همه ايران براي باخت استقلال بسيج شده بود امير قلعهنويي معتقد است که همه ايران بسيج شده بود تا استقلال برابر داماش ببازد. [/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3]به گزارش ايسنا، سرمربي استقلال در نشست خبري پس از بازي با داماش گيلان که با باخت يک برصفر تيمش همراه بود بيان کرد: ابتدا به مردم خوب گيلان تبريک ميگويم به خاطر اين بردي که کسب کردند اما يک مطلبي را ميخواهم بگويم که شنيدنش بد نيست. تمام مردم ايران بسيج شده بودند تا داماشيها اين بازي را ببرند. من به مردم خوب گيلان و کادر فني داماش تبريک ميگويم اما رفتارهايي که شد در شان فوتبال نبود. 20 دقيقه از زمان رسانه ملي را به اين موضوعها اختصاص داديد که واقعا جاي تاسف دارد. همه ايران بسيج شده بودند تا ببازيم. مبارکشان باشد که باختيم. وي ادامه داد: از شب گذشته جو را خراب کردند. به هر حال اينجا رشت است. رشت مرکز استان است و جاي تاسف داشت. فحاشيهايي که در طي بازي ميشد، مخصوصا در سمت راست جايگاه بسيار زشت بود. اين فحشها براي مني که بچه نازيآباد هستم جاي تعجب داشت. البته بازي در داخل زمين، پاک بود و دو تيم بازي خوبي را انجام دادند. ما هم در دقايقي ميتوانستيم به گل برسيم. اخراج ساموئل هم تاثيرگذار بود. با اين حال جناح چپ جايگاه خيلي آرام بود اما در طرف ديگر حرفهايي که زده ميشد جاي تعجب داشت. وي همچنين درباره تعويق يک روزه بازي به دليل نرسيدن به موقع استقلاليها به رشت تصريح کرد: داماشيها در زمين خودشان بازي ميکردند و اين ما بوديم که اسير شديم و تعويق بازي در پايان به ضرر ما شد. ما در راه بوديم و داماش استراحت و تمرين ميکرد. چرا بايد جو بد عليه ما به وجود آيد. خواهشا به مردم اطلاع درست بدهيد. آيا الان که برديد خوب شد و جو ديگر بد نيست؟ آيا همه جو براي اين بود که اگر ببازيد ادامه بدهيد اما الان ديگر همه چيز حل شد و اوضاع خوب است؟ قلعه نويي اضافه کرد: ما از ساعت 3 بعدازظهر يکشنبه در فرودگاه بوديم و بعد از آن به خانه برگشتيم و سپس 7 صبح بيدار شديم و به رامسر رفتيم. در رامسر نيز اتوبوس خراب شد و ماشينمان را عوض کرديم. با اين وضع چه کسي ضرر کرد. اگر مستقيم به رشت ميآمديم 45 دقيقهاي ميرسيديم. به هرحال مملکت مشکلات خاص خودش را دارد و بعضيها نيز در اين وضع کارهاي عجيبي ميکنند. به نظرم اطلاعات بد به عابديني دادهاند. آقاي ماجدي به اتوبوسي که در رشت منتظر ما بود، گفت که ما نرسيديم، شما برويد آيا اين اشکال دارد؟ با به تعويق افتادن اين بازي هزينه ما يک روز بيشتر شد. تمريني که قرار بود از جمعه آغاز کنيم بايد از شنبه شروع شود. يک آدم عاقل به من بگويد که چه کسي ضرر کرد؟ قلعهنويي همچنين با بيان اينکه دو هفته پيش نيز برنامه استقلال عوض شد اما اعتراضي نکرد، افزود: قرار بود با پيکان بازي کنيم اما برنامه را عوض کردند و گفتند با گهر بازي کنيد. آيا ما حرفي زديم. بالاخره يک سري مشکلات در فوتبال ما وجود دارد. آيا ما قبل از بازي با پيکان بايد داستان درست ميکرديم که چرا برنامه ما را عوض کرديد؟ در ادامه نشست خبري نيز خبرنگاران درباره زمان تهران تا رشت از قلعهنويي سوال کردند که باعث ايجاد بحث و جدل بين خبرنگاران و سرمربي استقلال شد. خبرنگاران معتقد بودند که فاصله زماني تهران تا رشت چهار ساعت است اما قلعهنويي مسافت را به صورت جزئي و ريز محاسبه کرد و گفت که اين مسافت 4 ساعته طي نميشود. سرمربي استقلال همچنين درباره شرايط تيمش برابر داماش گيلان توضيح داد: زماني که ما 10 نفره شديم بازي را در نيمه دوم بستيم، همچنين يکي، دو موقعيت داشتيم تا به گل برسيم اما داماش روي کار انفرادي گل زد. به اعتقادم ما در ايجاد موقعيت مشکل داشتيم. همچنين ما تنها يک جلسه تمرين روي چمن مصنوعي عضدي برگزار کرديم که نميشد. سرمربي استقلال در ادامه با انتقاد از عملکرد گروه داوري توضيح داد: داور در اخراج ساموئل اشتباه کرد و يک پنالتي را روي برهاني نگرفت. همچنين روي کارتها هم شک و شبهه ايجاد کرد. واقعا براي خودم جاي تعجب دارد که چرا آقاي ترکي به امين منوچهري و خسرو حيدري کارت زرد نشان داد؟ همچنين برخوردي بين ساموئل و ابراهيمي به وجود نيامد، چون خودم روي خط بودم و ديدم، با اين حال بايد به گروه داوري هم تبريک گفت. وي همچنين درباره از دست دادن قهرماني نيم فصل تاکيد کرد: ما به هيچ عنوان قهرمان نيم فصل نداريم. ما صدرنشيني داريم که آن هم کل ايران از ديشب بسيج شده بودند تا آن را از دست ما درآورند. قلعهنويي در پايان درباره برنامههاي استقلال براي جذب بازيکن در نيم فصل عنوان کرد: طبيعتا دو باختي که در هفتههاي پاياني نيم فصل اول رقم خورد برايمان سخت است. ما مشکلاتي که هفته قبل داشتيم را ميدانستيم. من ليست بازيکنان مورد نياز را به آقاي فتحاللهزاده داده و ايشان رايزنيهايش را با مديران عامل باشگاهها انجام داده است. قرار است چند بازيکن را جابهجا کنيم، همچنين يکي، دو بازيکن خارجي را هم براي تقويت تيم جذب خواهيم کرد.[/TD] [/TR] [/TABLE] بابا رو که رو نیس سنگ پا قزوینه حالا سرمربی ما پرتقالیه حالیش نمی شه تو عوالم رویا سیر می کنه ... قلعه نویی ایرانی چرا؟؟؟ دست خوزه رو از پشت در 7 ناحیه بسته ولی خداییش بین آبکی ها فقط این سید مهدی رحمتی هم با شخصیته هم کارش عالیه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ خداییش می بردم همینو می گفتین؟؟؟ ولی گذشته از شوخی خیلی از کارشون بدم اومد قبل از اینکه تو نود دستشون رو شه گفتم یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست. ولی جدا قبول دارین فتح الله زاده در حد این مقام نیست. واقعا از پدر و مادرش گله مندم آخه یه اپسیلون رو ادب و تربیت و نزاکت فرزند دلبندشون کار نکردن..... شک نکن... من طرفدار سر سخت استقلال هستم. ولی یه خصوصیت خوبی که دارم به نظر خودم، از حاشیه خوشم نمیاد. من 100% مطمئن هستم که لابی کردند و بازی به تعویق افتاد. شک ندارم. من از این کارها بدم میاد. خیلی هم بدم میاد. اون گواهی که استقلال نشون داد توی 90، که شرکت هوپیمایی آسمان داده بود و گفته شده بود تا ساعت 9 توی فرودگاه بودند، مسلماً دروغ بود. مثل این بود که من امروز نرم مدرسه، برم از دکتر که میشه پسر خالَم گواهی کذایی بگیرم!! خوب این رو نه من و نه هیچ کس دیگه ای باور نمیکرد. فتح الله زاده رو خیلی دوست دارم ولی بعضی مواقع که میخواد از منافع باشگاه دفاع کنه دروغهایی میگه که خیلی ضایع هستند. مثل همین. رویانیان هم همینطور. در مورد سقف قراردادها که هم فتح الله زاده و هم رویانیان دروغ میگفتند. بی تردید. در مورد پول ترانسفر حقیقی هم دروغ میگفت. مگه مسی رو ترانسفر کرده که هنوز پولش تموم نشده!!! اونم پشتش به پول دولت گرمه. خلاصه فوتبال اینقدر کثیف شده که هر کسی هم راست بگه مردم فکر میکنند کاسه ای زیر نیم کاسه هست.:icon_razz: اگه من مدیر عامل بودم، اول قلعه نوعی رو اخراج میکردم. تمام این حاشیه ها از قلعه نوعی ه. یادمه سال گذشته که رفته بود تراکتور من به حامد توی تاپیک تراکتور گفتم فعلا بدنتون داغه متوجه نیستید که قلعه نوعی داره چه غلطی میکنه. دیگه آخراش همه داشتند میفهمیدند که قلعه نوعی اونجا هم باند داشت. قلعه نوعی توی فدراسیون بسیار نفوذ داره. واین خیلی بده برای هر تیمی که قلعه نوعی سرمربی اونه. من خودم با جوسازی های قلعه نوعی موافق نیستم. والا سال قبلی با پرویز خان ما این مشکلات رو نداشتیم. تازه به اندازه امسال هم بازیکن نداشتیم. جو بسیار آرومی رو داشتیم. هر موقع هم جو خراب میشد تا کار قلعه نوعی بود. 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ دیروز از بس تُرکی به نفع داماش گرفت که بازیکن های داماش بهش پاس دادند 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ در این اوضاع خوبه یه یادی از خاطرات شیرین کنیم این باخت ها چیزی نیست یادتون میره 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ تیمی که از رشت بخوره به درد عمش میحوره این همه روز رو جابجا کردن آخرش جی شد؟؟؟ این فتل هم که خیلی بی فرهنگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده