رفتن به مطلب

╬♥╬ کلوپ هواداران باشگاه استقلال ( آّبی دلان ) ╬♥╬

ارسال های توصیه شده

من تا حالا دختریو ندیدم که مثل خودم از فوتبال خوشش بیاد و پیگیر باشه ولی الآن انقد بده که حتی دلم نمیخواد نتایجو بدونم.:sigh:

به هر حال

فقط استقلال...

پس من اینجا چی کاره ام؟ :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پس من اینجا چی کاره ام؟ :banel_smiley_4:

خوب الآن دیدم...

چرا میزنی؟:sad0:

آخه من کلا سرم تو فوتبال بود همه ی بازیارو میدیدم.داداشم که عاشق فوتبال بود میخوابید من نصف شب فوتبال میدیدم!!!!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

تمرین فردای آبی‌پوشان تعطیل شد

خبرگزاری فارس:با صلاحدید کادر فنی تیم استقلال تمرین فردای این تیم تعطیل شد.

13910603000312_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، بنا بر صلاحدید کادرفنی تیم استقلال تمرین فردای این تیم تعطیل شد.

قرار است آبی پوشان از ساعت 18 امروز تمرین ریکاوری بعد از بازی را برگزار کنند و پس از یک روز تعطیلی مجداً از روز سه شنبه تمرینات خود را از سر بگیرند.

تیم استقلال روز گذشته از هفته هشتم رقابت های لیگ برتر با دو گل راه آهن را شکست داد.

• Like 1
لینک به دیدگاه

برابری با رکورد مجیدی/ برهانی دومین گلزن تاریخ استقلال شد

سایت گل- آرش برهانی با گلی که مقابل راه آهن به ثمر رساند، تعداد گل های خود با پیراهن استقلال را با 83 رساند و با رکورد گلزنی فرهاد مجیدی برابری کرد. برهانی اکنون فقط 7 گل دیگر نیاز دارد تا برترین گلزن تاریخ استقلال شود. برهانی در 149 بازی لیگ برتر 63 گل، در 25 بازی لیگ قهرمانان آسیا 9 گل و در 15 بازی جام حذفی نیز 11 گل زده و در مجموع 83 گل در 189 بازی برای استقلال به ثمر رسانده است. میانگین گلزنی او در هر بازی 44/0 است. در تاریخ استقلال علی جباری با 89 گل زده برترین گلزن است و فرهاد مجیدی و آرش برهانی نیز با 83 گل در رده های بعدی قرار گرفته اند.

• Like 1
لینک به دیدگاه

نیکی کریمی در تمرین امروز استقلال

تمرین عصر سه شنبه تیم فوتبال استقلال در شرایطی برگزار شد که هنرپیشه زن سینمای ایران برای دومین بار به محل تمرین آبی پوشان آمد و این بار پا به توپ شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال که خود را برای حضور در نهمین هفته رقابت های لیگ برتر آماده می کند، عصر سه شنبه در حالی تمریناتش را آغاز کرد که امیر قلعه نویی با چند دقیقه تاخیر در جمع آبی پوشان حضور پیدا کرد. این در حالی بود که نیکی کریمی برای دومین بار در تمرین آبی پوشان حضور پیدا کرد.

این هنرپیشه سینما که اولین حضورش در محل تمرین استقلال با مشکلاتی همراه بود، این بار در کمال آرامش به تمرین آمد و دقیقی هم پا به توپ شد و چند دقیقه ای هم با امیر قلعه نویی صحبت کرد. در حاشیه این تمرین "ابرام چرخی" شاخه گلی را به نیکی کریمی هدیه کرد.

پژمان منتظری که دوشنبه شب مراسم ازدواجش را برگزار کرده بود امروز در تمرین استقلال حضور پیدا کرد که بازیکنان و کادر فنی این تیم به وی تبریک گفتند. ضمن اینکه داریوش یزدی بازیکن پیشین استقلال هم امروز به محل تمرینات این تیم آمده بود.

سیاوش مفیدی که در مجمعه طنز خنده بازار نقش پلیس راهنمایی و رانندگی و آقای قانون را بازی می کند هم یکی از مهمانان ویژه تمرین روز سه شنبه استقلال بود که مورد استقبال هواداران و بازیکنان قرار گرفت.

تمرین روز سه شنبه آبی پوشان به گرم کردن بدنها، مرور کارهای تاکتیکی و فوتبال درون تیمی اختصاص داشت که در دقایق پایانی این تمرین جواد نکونام با اجازه کادر فنی زودتر از دیگران رفت. براساس تصمیم کادر فنی تمرین روز چهارشنبه استقلال پشت درهای بسته برگزار خواهد شد.

08506696845322014662.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه

حضور مدافع سابق استقلال و غیبت برهانی/ قلعه‌نویی بازیکنان را تمرین نداد

خبرگزاری فارس: تمرین تیم فوتبال استقلال در حالی برگزار شد که سرمربی این تیم آبی‌پوشان را تمرین نداد.

13910426000470_PhotoA.jpg

• برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ تیم فوتبال استقلال از ساعت 17 در کمپ مرحوم حجازی تمرینات خود را پیگیری کرد.

آبی‌پوشان در حالی تمرین را شروع کردند که امیر قلعه نویی در رختکن کمپ به تماشای فیلم بازی گذشته تیمش مقابل فجرسپاسی پرداخت و مجید صالح تمام امور فنی تمرین امروز را بر عهده گرفت.

* آرش برهانی تنها غایب تمرین امروز استقلال بود.

* یک تماشاگر معلول به نام شهرام بحرینی از اهواز به تهران آمده بود تا با اعضای کادر فنی و بازیکنان تیم استقلال عکس یادگاری بگیرد. وی که پیراهن خسرو حیدری را به تن داشت مورد استقبال تمام بازیکنان این تیم قرار گرفت.

* 20 نفر از هواداران استقلال از تمرین امروز این تیم دیدن کردند.

* سبو شهبازیان مدافع اسبق پاس و استقلال در تمرین امروز آبی پوشان حاضر شد و برای دقایقی با جواد نکونام صحبت کرد.

* تمرین امروز آبی پوشان با صحبت‌های مجید صالح آغاز شد و سپس بازیکنان به دویدن دور زمین پرداختند و به مدت 70 دقیقه تمرین چارچوب شناسی را پشت سر گذاشتند. با توجه به نزدیکی فاصله زمانی تا دیدار با نفت آبادان امروز تمرین سبک‌تری برای بازیکنان در نظر گرفته شده بود.

* مسئولان کمپ باشگاه استقلال جایگاهی برای خبرنگاران به وسیله داربست‌های فلزی در نظر گرفتند تا با توجه به خنک شدن تدریجی هوا اهالی رسانه مشکلی برای پوشش خبری نداشته باشند.

* تمرین استقلال فردا از ساعت 17 برگزار می‌شود و بازیکنان این تیم روز سه‌شنبه ساعت 10 صبح به سمت آبادان سفر خواهند کرد. قرار است این تیم در هتل کاروانسرای آبادان مستقر شود.

استقلال روز چهارشنبه از هفته نهم رقابت‌های برتر در ورزشگاه تختی آبادان از ساعت 18:30 به مصاف نفت خواهد رفت.

• Like 2
لینک به دیدگاه

متن نامه خداحافظی فرهاد مجیدی از استقلال منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، فرهاد مجیدی به طور رسمی از دنیای بازیگری خداحافظی کرد متن خداحافظی او به شرح زیر است؛

هواداران عزیز

وقتی 15 سال پیش به تیم محبوبم استقلال پیوستم ، هرگز تصور نمی کردم روزی با حمایت هواداران پر شور و دوست داشتنی آبی دل استقلالی به جایگاه کنونی ام رسیده که در آستانه 36 سالگی ، هنوز با تمام وجود و با ذره ذره توانم برای هواداران بتوانم به میدان بروم.

بازیکن و کاپیتان استقلال بودن ، افتخاری است که برای " فرهاد مجیدی" فراموش شدنی نیست . بازی کردن در تیمی که بزرگانی چون شادروان ناصر حجازی ، علی جباری و حسن روشن روزگاری در آن عضویت داشتند یا پوشیدن پیراهن شماره 7 که در گذشته بر تن تکنیکی ترین بازیکن آسیا " مجید نامجو مطلق " بوده یا بستن بازوبندی که بر دستان ستارگانی چون برادران بیانی و جواد زرینچه بوده برای " فرهاد " فرزند کوچک خانواده بزرگ استقلال مایه اعتبار و افتخار است.

در این مدت در شادی و غم های زیادی با هواداران عزیز سهیم بوده ام . با شادی هوادار خندیدم و با گریه آنها اشک ریختم. پیروزی های دربی، جشن قهرمانی های لیگ برتر و جام حذفی، شکست ها و از همه غم انگیز تر از دست دادن اسطوره تاریخ باشگاه استقلال ناصرخان حجازی هیچگاه از خاطرم نمی رود. روز تلخی برای من و هواداران بود.

با عنایت خداوند متعال ، حمایت هواداران و لطف نام بزرگ و پیراهن آبی" استقلال" به آرزوهای مادی و معنوی خویش رسیده ام و مانند آقایانی که با خودخواهی ، همواره استقلال را مدیون خود می دانند یا در نبود خود ذلت استقلال را آرزو می کنند، فکر نمی کنم. هر چه دارم از استقلال و هوادارانش است و هر کجا که باشم برای سربلندی استقلال تلاش خواهم کرد اما امروز، پس از تحمل و سپری کردن روزهای سخت و فرا رسیدن روزهای آبی رنگ زندگی ورزشی ام، می خواهم سخت ترین تصمیم زندگی ام را برای هواداران بازگو کنم.

طرفداران دوست داشتنی،

بر حسب صبر و تعصب تا به امروز سکوت کردم (حتی در روزهایی که در اوج آمادگی و بنا به سلیقه فنی! نیمکت نشین بودم صحبتی نکردم تا آرامش تیم و مجموعه استقلال برهم نخورد) و برای اثبات خویش تلاش و مبارزه کردم اما امروز وقتی می شنوم که آقایان عامل ناکامی تیم را تشویق فرهاد مجیدی توسط هواداران خونگرم استقلال می دانند برایم تاسف آور است . قطعا روزی با وجود و حضورم برای سربلندی استقلال تلاش کردم اما در این روزها اتفاقاتی افتاد و صحبتهایی شنیدم که به این نتیجه رسیدم باید برخلاف میل باطنی ام از فوتبال خداحافظی کنم .

علیرغم پیشنهادات بسیار از تیمهای داخلی از ابتدای فصل تاکنون، نتوانستم در ایران پیراهنی جز پیراهن آبی بپوشم و بسیار مایل بودم با حضور در تیم محبوبم استقلال به همراه دیگر بازیکنان بتوانم جام قهرمانی لیگ و حذفی را فتح کنم و در نهایت با پیراهن استقلال از میادین فوتبال برای همیشه خداحافظی کنم که این امکان فراهم نشد و گویا تقدیر برای من این چنین بود.

هر کجا که باشم خود را سرباز استقلال می دانم و امیدوارم در آینده، در کسوت های دیگر بتوانم دین خود به هواداران پرشور استقلال را با کسب جام های متعدد، ادا نمایم.

در این جا لازم می دانم از کلیه مدیران، کارشناسان، مربیان، بازیکنان، کادر پزشکی، تدارکات، پشتیبانی تیم و نیز ارباب جراید که در ادوار مختلف، اسباب زحمت آنها را فراهم نمودم، سپاسگزاری نمایم .

در پایان ، از هواداران متعصب و دوست داشتنی استقلال که همواره در سرما و گرما مرا مورد حمایت و تشویق خویش قرار داده، صمیمانه قدردانی کرده و امیدوارم عذر "جدایی ناخواسته" سرباز خویش را پذیرا باشند .

بی گمان هیچگاه خود را از استقلال جدا ندانسته و الطاف، حمایت ها و تشویق های هواداران پر شور و فهیم استقلال از خاطره ام پاک نخواهد شد و هر جا که باشم برای موفقیت آنها دعا خواهم کرد .

به امید قهرمانی استقلال در مسابقات داخلی و بین المللی و سرافرازی و تندرستی هواداران عزیز انشاءا…

برادر کوچک شما

فرهاد مجیدی

استقلال

• Like 4
لینک به دیدگاه

عکس یادگاری قلعه‌نویی و مرفاوی و تشویق منصوریان

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال زیر ۲۲ ساله‌ها از سوی هواداران استقلال به شدت تشویق شد.

1071839_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی هنگام ورود به زمین با صمد مرفاوی سرمربی صبای قم روبرو شد. این دو که زمانی در استقلال همکار بودند با هم عکس یادگاری انداختند.

* قبل از شروع مسابقه به مناسبت هفته نیروی انتظامی مراسمی برگزار شد.

* امیرحسین صادقی، حنیف عمران زاده، میلاد میداودی، سیاوش اکبرپور و مهدی رحمتی بازیکنانی بودند که به سمت مرفاوی رفتند. از تیم صبای قم میلاد نوری و بهمن طهماسبی به سمت امیر قلعه نویی رفتند.

* ساموئل و اکبرپور نیمکت‌نشین هستند. قلعه نویی پس از بازی با نفت آبادان به شدت از اکبرپور انتقاد کرده بود. همچنین برای چهارمین بار در فصل جاری عمران زاده روی نیمکت نشسته است.

* کی‌روش، فتح الله زاده، سفیر اندونزی، علیرضا منصوریان و امیر عرب معاون باشگاه استقلال در جایگاه ویژه حضور دارند.

* منصوریان سرمربی تیم زیر 22 ساله ها از سوی هواداران استقلال به شدت تشویق شد.

* هواداران استقلال پیش از بازی به شدت امیر قلعه نویی را تشویق کردند.

این بازی تا دقیقه 14 با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال در جریان است.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

باشگاه راه‌آهن خواستار عذرخواهی رسمی استقلال شد

خبرگزاری فارس: باشگاه راه‌آهن به دلیل اتفاق‌های رخ داده در دیدار نونهالان با استقلال خواستار عذرخواهی رسمی این باشگاه شد.

13910423000216_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه راه آهن، باشگاه راه‌آهن تهران خواستار عذرخواهی رسمی باشگاه استقلال به خاطر اتفاقات مربوط به بازی نونهالان دو تیم در ورزشگاه مرغوبکار شد.

در این بازی که روز جمعه برگزار شد، لیدرها و افراد منتسب به باشگاه استقلال به ایمان خسروی مربی تیم نونهالان راه‌آهن حمله‌ور شدند و او را کتک زدند که این اقدام به هیچ وجه با اصول جوانمردی ورزش سازگار نیست.

به همین دلیل باشگاه راه‌آهن ضمن پیگیری این اتفاق از طریق مراجع انضباطی هیئت فوتبال تهران و فدراسیون فوتبال، از باشگاه استقلال نیز خواست که عذرخواهی رسمی خود را اعلام کند.

• Like 2
لینک به دیدگاه

شنیدید "محمد قاضی" شغلش چیه؟ . . . . . . . . . . . . . . میگن دفتر ازدواج زده باور کنید کیسه کش ها و پیکان رو به هم پیوند زده:ws3:

jt21jd8mmjcmols3ilp.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...