El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ روابط دیپلماتیک رو آغاز کنیم؟ من درسته قبلا پرسپولیسی بودم ولی الان با اونا بیشتر مشکل دارم تا شماها، ولی در کل فقط تیمای شهرستانی لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ من درسته قبلا پرسپولیسی بودم ولی الان با اونا بیشتر مشکل دارم تا شماها، ولی در کل فقط تیمای شهرستانی عشق است شیرین فراز:84eb3ampc0vsywihe0i لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ یاد گرفتید یعنی با مساوی استقلال اینقدر خوشحال میشید که درد 3 بازی 1 امتیاز رو فراموش میکنید؟؟؟ 3 بازی 1 امتیاز حتی گهرزاگرس رو هم به حاشیه میبره 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ من درسته قبلا پرسپولیسی بودم ولی الان با اونا بیشتر مشکل دارم تا شماها، ولی در کل فقط تیمای شهرستانی تو تروریست خوبی میشی اگه با هم باشیم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ یاد گرفتید یعنی با مساوی استقلال اینقدر خوشحال میشید که درد 3 بازی 1 امتیاز رو فراموش میکنید؟؟؟ 3 بازی 1 امتیاز حتی گهرزاگرس رو هم به حاشیه میبره حالا فعلا شاد باشید آخه اون همه سروصداااا حق داشتن پخش نکردن 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ تو تروریست خوبی میشی اگه با هم باشیم :gnugghender: منم همه میگن استعدادشو دارم اکیپ خواستین تشکیل بدین هستم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ حالا فعلا شاد باشیدآخه اون همه سروصداااا حق داشتن پخش نکردن اون طرف هم گفتم... این روزها فقط طنز پخش میکنند نه برنامه های جدی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ منم همه میگن استعدادشو دارماکیپ خواستین تشکیل بدین هستم:gnugghender: تو بدرد ما نمیخوری لُنگی 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ اون طرف هم گفتم...این روزها فقط طنز پخش میکنند نه برنامه های جدی آره والا ولی حیف المپیک نذاشت کامل پخش کنه تو بدرد ما نمیخوری لُنگی منم با کیسه کش جماعت کار نمیکنم خواستم لیدر باشم چند صباحی 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ آره والا ولی حیف المپیک نذاشت کامل پخش کنه منم با کیسه کش جماعت کار نمیکنم خواستم لیدر باشم چند صباحی درکت میکنم خیلی سخته که گرفتار عدد4 شدید 3 بازی 1 امتیاز البته نتیجه درخشانیه دور از انتظار نبود 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ اســــــــــــــــــــــتقــــــلال..................... 3 لینک به دیدگاه
rahass 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ بچه ها امسال دیگه بیچاره لنگیا میرن دسته 2 .... قراره امسال 4 تا تیم سقوط کنن 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ مــــــــــا هم همچین بالا نیستیما............ اینقدر خودتون رو دست بالا گرفتین............. 1 لینک به دیدگاه
rahass 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ مــــــــــا هم همچین بالا نیستیما............ اینقدر خودتون رو دست بالا گرفتین............. خان ستاره جان ظاهرا شما با شگرد ژنرال آشنا نیستی! این کاراییه که هر فصل میکنه اولش خوب بازی نمی کنه بعد سورپرایز می کنه 2-3 هفته دیگه شما تیمو جزو 3 تا تیم میبینی بعدم از 5-6 هفته بعد تا آخر فصل اولیم 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ هــــــــــــــــــــروقت شد حلــــــــــــــــــه.............. البته تازه شروع شده کو تا آخر لیگ........... درسته؟ خان ستاره چیـــــــه؟ 2 لینک به دیدگاه
rahass 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ هــــــــــــــــــــروقت شد حلــــــــــــــــــه.............. البته تازه شروع شده کو تا آخر لیگ........... درسته؟ خان ستاره چیـــــــه؟ خواستم بگم خانم. 1 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ فقط آبی قهرمان به زودی صدر جدول هستیممممممممممممم ... 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ [h=1] حسن روشن: تا زماني كه فتحاللهزادهها باشند، فوتبال ما به جايي نميرسد [/h] » سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال کد خبر: 91060502781 یکشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پيشكسوت باشگاه استقلال معتقد است، بايد به جوانان بها داد تا فوتبال ايران پيشرفت كند. او ميگويد كه حضور افرادي مانند علي فتحاللهزاده باعث ميشود كه اين فوتبال به جايي نرسد. حسن روشن در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره داربي 75 اظهار كرد: اين بازي به گونهاي بود كه اگر دروازهبانها را هم برميداشتند هيچ اتفاقي نميافتاد. به قول جديديها "آقاوسط" و به قول ما قديميها مانند "خرسوسط" بود. هيچ كدام از دو تيم تاكتيك خاصي نداشتند و اين مسئله در استقلال بيشتر مشهود بود؛ چرا كه حنيف عمرانزاده براي دقايقي به عنوان مهاجم بازي ميكند و اين مسئله نشان ميدهد كه فقط دل به سانتر از جناحين بستهاند. پرسپوليس هم همين طور بود. آنها در شرايطي از مهدي مهدويكيا به طور كامل استفاده كردند كه اين بازيكن تنها براي 30 دقيقه بازي مناسب است. تنها چيزي كه اين بازي را گرم كرده بود، حضور تماشاگران بود. روشن درباره سنگپراكني تماشاگران گفت: آنها از قبل ميدانستند، قرار است چنين كاري را انجام دهند. در غير اين صورت اين همه سنگ را از كجا ميآوردند. ضمن اينكه سنگپراكنيها درست در جايي انجام ميشود كه بازيكنان براي زدن ضربه كرنر پشت توپ ميايستند. معتقدم فوتبال ما با اين شرايط به جايي نميرسد. 16 سال پيش تيم ملي ما 6 بر 2 برابر كرهجنوبي به پيروزي رسيد. آن زمان فدراسيون فوتبال كره، فوتبال اين كشور را تعطيل كرد و روي جوانان و نوجوانان كار كردند. و در اين مدت در مسابقههاي بينالمللي حضور پيدا نكردند اما در نهايت براي جام جهاني 2002 شركت كردند و توانستند تيم چهارم دنيا شوند. حالا هم آقاي آسيا هستند و در المپيك هم به عنوان سومي دست پيدا كردند و ژاپن هم پس از آنها چهارم شد. ما هم اگر بخواهيم راه آنها را برويم بايد به قبل از سال50 برگرديم كه همين كارها را ميكرديم در بازيهاي جوانان، جام ملتهاي آسيا، المپيك و جام جهاني توانستيم حضور پيدا كنيم. لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ استقلال - پارسه سهشنبه در ورزشگاه نوبنیاد خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال روز سهشنبه در ورزشگاه نوبنیاد به مصاف پارسه تهران میرود. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، تیم فوتبال استقلال روز سهشنبه در دیداری دوستانه در ورزشگاه صنایع دفاع به مصاف پارسه خواهد رفت، اما هنوز ساعت برگزاری این دیدار مشخص نشده است. مربیگری تیم فوتبال پارسه بر عهده مهدی پاشازاده، کاپیتان سابق استقلال است. استقلال در هفته هفتم لیگ برتر باید سهشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی به مصاف پیکان میرفت که این دیدار به دلیل برگزاری اجلاس سران عدم تعهد در تهران لغو و به زمان دیگری موکول شد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده