شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ کیسه کشااااااااااااااااا صداشون در نمیاد وحید گفت کجا رفتن دیگه رفتن گلهای سایپا رو از روی تور دروازه تیمشون جمع کنن 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان لُنگی توجه فرمایید نکونام واقعا فقط قدم زد. البته تنها خرید میلیاردی ما همین بود شما 3 تا داشتید که همگی با هم به راهپیمایی پرداخته بودند انصاری فر، بنگر و اون جلال کچلی که مو کاشت و الانم موهاشو از ته میزنه (اُسکوله ها) ولی هنوز شیرینی باخت پرسپولیس که به چند تا سرباز باخت و همه بازیکن ها روی هم قیمتی بیشتر از اتوبان گُردان ندارند باخت. استقلال به تیم ریشه دار و متمول سایپا حالا برید کنار لُنگی به ما نمیخوری 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ دلایلی که آوردی منو کشته واقعا میخوای بگی تیم شما میلیاردی نیس؟؟ رحمتی میلیاردی نیس؟؟؟ خواهشا واقع بین باش این همون تیمی هست که پارسال میگفتید کهکشانی 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ دلایلی که آوردی منو کشته واقعا میخوای بگی تیم شما میلیاردی نیس؟؟ رحمتی میلیاردی نیس؟؟؟ خواهشا واقع بین باش این همون تیمی هست که پارسال میگفتید کهکشانی حالا باشه مگه کریمی نیست؟ حرف من خرید امسال بود واقع بین هستم خفن مربی گرونتون که هنوز نمیدونه کی رو کجا ازش استفاده کنه باید با محصص کلاس برداره فعلا شما درگیری بین پروین و روباهیان و ژوزه رو جمعش کنید تا آبروریزی نشده 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ شانس هم نداریم حتی خدا هم عدالت رو برقرار نمیکنه «حالا چی میشد صبر لُنگی ها رو در برابر باخت به ما میدادی؟ حالا درسته اینا عادت کردند ولی کاش به ما هم میدادی این صبر رو » (قسمتهایی از دعای روز ششم ماه مبارک رمضان) 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ رفتن گلهای سایپا رو از روی تور دروازه تیمشون جمع کنن والا ما به تیم فجر این پیشنهاد رو داده بودیم که اصلا نیازی نیست که بیاید ورزشگاه آزادی. از همون شیراز هم شوت کنید میره توی گل. ولی با خرج اضافه و هزینه های گزاف اومدند تهران که چی؟ که همون کاری رو انجام بدن که میتونستند شیراز انجام بدن 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ با با اینها از رو هم نمیرن همش دنباله بهونه هستن :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ با با اینها از رو هم نمیرن همش دنباله بهونه هستن :gnugghender: لُنگی 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ لُنگی از کیسه کشی بهتره ااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ فرهــــــــــــــــــاد مجیـــــــــــــــــــــــــدی 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ فرهــــــــــــــــــاد مجیـــــــــــــــــــــــــدی الان کجا تشریف دارن ایشون؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ از کیسه کشی بهتره ااااااااااااااااااااااااا چه افتخاری هم میکنه لُنگیه آفتابه 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ چه افتخاری هم میکنه لُنگیه آفتابه اینا همش به خاطر فشار عصبیه.....یکم بگذره....خوب میشید همگی........ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ اینا همش به خاطر فشار عصبیه.....یکم بگذره....خوب میشید همگی........ من فقط شخص شخیص استقلال برام مهمه که واقعا جای تأسف داره که داره بخاطر یه سری اسامی نابود میشه و مانند پرسپولیس سال قبل به حاشیه کشیده میشه. حتما" استیل آذین یادته که با اون همه ستاره نفله شد. حتی توی لیگ 1 نام باشگاه و اون افتخااتش داره بخاطر یه بازوبند از بین میره. هوادارن (هوادار نماها) هم که دلشون خوشه فقط حاشیه درست میکنند که دشمن شاد بشیم. خلاصه ناراحت نشی از شوخی هام هاااا فقط محض خنده میگم لُنگیه کیسه کشِ آفتابه دزد 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ پیروز قربانی حرف جالبی زد: گفته بود فلان جا(اسمش یادم نیست) بازوبند میفروشن دونه ای 500 تومن. واسه همه میشه خرید عجب تیکه ای انداخت هاا 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ من فقط شخص شخیص استقلال برام مهمه که واقعا جای تأسف داره که داره بخاطر یه سری اسامی نابود میشه و مانند پرسپولیس سال قبل به حاشیه کشیده میشه.حتما" استیل آذین یادته که با اون همه ستاره نفله شد. حتی توی لیگ 1 نام باشگاه و اون افتخااتش داره بخاطر یه بازوبند از بین میره. هوادارن (هوادار نماها) هم که دلشون خوشه فقط حاشیه درست میکنند که دشمن شاد بشیم. خلاصه ناراحت نشی از شوخی هام هاااا فقط محض خنده میگم لُنگیه کیسه کشِ آفتابه دزد عجباااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ من فقط شخص شخیص استقلال برام مهمه که واقعا جای تأسف داره که داره بخاطر یه سری اسامی نابود میشه و مانند پرسپولیس سال قبل به حاشیه کشیده میشه.حتما" استیل آذین یادته که با اون همه ستاره نفله شد. حتی توی لیگ 1 نام باشگاه و اون افتخااتش داره بخاطر یه بازوبند از بین میره. هوادارن (هوادار نماها) هم که دلشون خوشه فقط حاشیه درست میکنند که دشمن شاد بشیم. خلاصه ناراحت نشی از شوخی هام هاااا فقط محض خنده میگم لُنگیه کیسه کشِ آفتابه دزد من پرسپولیسی هستم ولی به نظرم توی دعوای مجیدی و قلعه نویی حق با مجیدی بود. قلعه نویی فقط به دنبال بهونه میگشت که مجیدی رو توی باشگاه نیاره. اونم به این خاطر که میدونست دو پادشاه در یک اقلیم نمیگنجن. ماجرای دعواهای مجیدی و قلعه نویی هم یه کینه از ده سال پیش به این طرف هست. قلعه نویی وقتی مجیدی رو کنار گذاشت باید پی این حاشیه ها رو هم به تنش میمالید. طرفدار واقعی استقلال میدونه که دعوا سر کاپیتانی نبوده و نیست. اگر نه مجیدی همونیه که بازوبند رو به بازوی شریفات بیست ساله بست.... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ من پرسپولیسی هستم ولی به نظرم توی دعوای مجیدی و قلعه نویی حق با مجیدی بود. قلعه نویی فقط به دنبال بهونه میگشت که مجیدی رو توی باشگاه نیاره. اونم به این خاطر که میدونست دو پادشاه در یک اقلیم نمیگنجن. ماجرای دعواهای مجیدی و قلعه نویی هم یه کینه از ده سال پیش به این طرف هست. قلعه نویی وقتی مجیدی رو کنار گذاشت باید پی این حاشیه ها رو هم به تنش میمالید. طرفدار واقعی استقلال میدونه که دعوا سر کاپیتانی نبوده و نیست. اگر نه مجیدی همونیه که بازوبند رو به بازوی شریفات بیست ساله بست.... آره خوب ولی ظاهر سازی اینطوریه که الان مشکل از بازوبند بود مجیدی خیلی دوست داشت امسال توی باشگاه باشه ولی حضور قلعه نوعی (که بشخصه اصلا علاقه ای به ایشون ندارم) باعث شد که همچین اتفاقی نیفته. ولی در هر صورت این وسط مردم فریب میخورند و باشگاه ضرر میکنه اعتبار چندین ساله استقلال نباید با این حواشی از بین بره این نظر منه دوست دارم استقلال بدون حاشیه باشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده