رفتن به مطلب

╬♥╬ کلوپ هواداران باشگاه استقلال ( آّبی دلان ) ╬♥╬

ارسال های توصیه شده

استقلال؛ آغاز فصلی نو برای نکو

Click here to view the original image of 800x600px.

3392_orig.jpg&mode=large

پوشیدن پیراهن استقلال اما می‌تواند از نکونام بازیکن تازه‌ای در فوتبال ایران بسازد و هجمه انتقادها را نیز کاهش دهد. البته بخش اعظمی از این انتقادها حاصل این موضوع است که چرا نکونام پرسپولیس را انتخاب نکرد که نباید توجه آنچنانی به این قبیل نقدها داشت!

فارغ از بحث‌هایی که طی روزهای اخیر علیه جواد نکونام شده و برخی این بازیکن را تا قامت یک بازیکن معمولی پایین آورده‌اند فصل تازه‌ای در دوران بازیگری جواد نکونام آغاز شده است. جواد در پامپلونا بازیکنی محبوب و دوست‌داشتنی به حساب می‌آمد و همین ویژگی وی را از لحاظ ذهنی آماده ارائه بازی‌های درخشان در ترکیب این تیم می‌کرد.

نکونام اما آن ویژگی را هرگز در فوتبال ایران نداشته است اما این قرارداد می‌تواند در یک بازه زمانی کوتاه وی را به یکی از محبوب‌ترین بازیکنان حال حاضر فوتبال ایران مبدل کند. نکونام با 128 بازی ملی به لحاظ محبوبیت هرگز قابل قیاس با بازیکنی مثل خسرو حیدری نبود که تعداد بازی‌های ملی‌اش هنوز از عدد 40 فراتر نرفته است.

• Like 2
لینک به دیدگاه

3073_orig.jpg&mode=large

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: قراردادهای آنچنانی بسته شده اما هنوز پولی به بازیکنان نداده اند.

امیر قلعه نویی در برنامه 90 شب گذشته به صورت تلفنی به سوالات عادل فردوسی پور پاسخ داد. متن این گفت و گو به شرح زیر است؛

* نظرتان در مورد بحث حضور بازیکنان ایرانی در قطر چیست؟

ابتدا باید تشکر کنم که چنین بحثی را مطرح کردید. باید در بحث انتقال بازیکن باهوش عمل کنیم زیرا با قطر در رقابت های مقدماتی جام جهانی همگروه هستیم.

* اینکه از پول بیت المال به بازیکنان رقمی مثل 3 میلیارد تومان بدهید درست است؟

من با حرف شما موافقم اما باید به دنبال حلقه گمشده فوتبال باشیم. تزریق پول باید خروجی مناسبی برای جامعه داشته باشد. در تبریز که بودم 70 هزار نفر به ورزشگاه می آمدند که حدود 6 ساعت وقتشان را فوتبال پر می کرد یعنی اگر این 70 هزار نفر در شش ضرب شود ببینید چند هزار ساعت وقت جوانان ما پر می شود. در محیط های آسیب پذیر هم نرفته اند. پس باید برنامه ریزی کنیم. این ارقام پولی نیست. در همین قطر ببینید چقدر پول داده می شود یا امارات 26 میلیون دلار به مارادونا برای سرمربیگری یک تیم باشگاهی داد. بنابراین ما کاپیتان تیم ملی را آورده ایم که در میدان شهر پمپلونا به فارسی نوشته شده "سلام". چقدر باید بدهیم که این گونه برای کشورمان تبلیغ شود.

* باورش سخت است که نکونام با 350 میلیون تومان به استقلال آمده باشد؟

من در مسایل مالی دخالت نمی کنم. البته باید تشکر ویژه ای از بازیکنان داشته باشم که بدون دریافت یک ریال تمرین و بازی می کنند. قراردادهای آنچنانی بسته شده اما هنوز پولی نداده اند.

• Like 3
لینک به دیدگاه

من موندم این استفراغی ها الان کجان:ws52:

که با این کهکشان راه شیری(شیر پاکتی پاستوریزه):ws28:باز جلوی این سایپا لنگ انداختن :w02:

من هنوز موندم که این همه شانس رو از کجا آوردن اینها نمی دونم نون بچگی بازیکنانشون رو می خورن یا مربیهاشون رو :gnugghender:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...