hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ خداييش بازيو حال كردين؟ همون نيمه اول ميتونستيم صبا رو 7 تايي كنيم!اس اس قهرمان ميشه ، خدا ميدونه كه حقشه به شانس تیر دروازه بازی رو بردید 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای ول آبی پوشان حال کردم عربها کنف شدند :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شنیدم باز جباری گرد و خاک کرده خدا وکیلی چه کادر بی عرضه ای داره تیمتونا 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ 90 دقیقه بازی کردید توپ رو نتونستید به دروازه سپاهان برسونید سپاهان با یه تیم لیگ 16 ام بازی میکرد حداقل یه موقعیت تیم حریف ایجاد میکرد اما استقلال یکی هم ایجاد نکرد 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ اینجا چه سوت و کوره..... استقلال خیلی هوادار نداره که ......... این علامت مخصوص حاکم بزرگه ه ه ه ه : احترام بزاررررررییییییییییییدددددددد :ws36::ws36::ws36: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ اینجا چه سوت و کوره..... استقلال خیلی هوادار نداره که ......... این علامت مخصوص حاکم بزرگه ه ه ه ه : احترام بزاررررررییییییییییییدددددددد :ws36::ws36::ws36: قشنگ بود 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ اینجا چه سوت و کوره..... استقلال خیلی هوادار نداره که ......... این علامت مخصوص حاکم بزرگه ه ه ه ه : احترام بزاررررررییییییییییییدددددددد :ws36::ws36::ws36: آخه مثل پرسپولیس سوژه نبودیم این فصل 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ آخه مثل پرسپولیس سوژه نبودیم این فصل سعادت میخواااااد شما نداشتین.......... لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ علي فتحاللهزاده در خصوص آخرين وضعيت نقل و انتقالات در باشگاه استقلال ضمن بيان مطلب فوق گفت: من روز پنجشنبه به صورت تلفني با آندرانيک تيموريان صحبت کردم و بااو مذاکرات مثبتي داشتم. تيموريان به من قول داده است که اگر در ايران بخواهد به فوتبال خود ادامه دهد فقط در استقلال خواهد ماند. وي در خصوص شرايط سيدمهدي رحمتي نيز خاطرنشان کرد: چهارشنبه شب مذاکرات خوب و مفيدي را به صورت تلفني با رحمتي انجام دادم و او از من مهلت سه روزهاي خواست چون ميخواست به اتفاق خانوادهاش به مسافرت برود تا پس از آن مذاکرات نهايي را با او انجام دهيم. مديرعامل باشگاه استقلال ضمن اعلام بي نتيجه بودن مذاکراتش با جباري گفت: در حال حاضر با جباري به توافق مالي نرسيدهايم چون رقم پيشنهادي او بالاتر از آن چيزي است که مدنظر ماست. من به او گفتم ميتواند طبق عرفي که براي بازيکنان در نظر گرفته شده با او قرارداد ببندم. قرار است جباري طي سه روز آينده در اين خصوص تصميم گيري کند. فتحاللهزاده در مورد کريم انصاريفرد نيز گفت: مذاکرات خوبي را با اين بازيکن و مدير برنامههايش انجام دادهايم و به توافقات خوبي نيز رسيدهايم تا به اميد خدا طي دو يا سه روز آينده با اين بازيکن قرارداد ببنديم. البته دوستان ما پيشنهادات مالي وسوسه کنندهاي را به انصاريفرد دادهاند که بالاتر از پيشنهاد مالي ماست اما همانطور که گفتم توافقات خوبي را با اين بازيکن داشتهايم. وي خاطر نشان کرد: تا به امروز به طور رسمي با ايمان مبعلي، ميثم بائو، قاسم دهنوي، هاشم بيکزاده، اميرحسين صادقي و امين منوچهري قرارداد بستهايم و قرارداد بازيکناني مانند پژمان منتظري، آرش برهاني، حنيف عمرانزاده، محسن يوسفي و ميلاد ميداوودي را نيز تمديد کردهايم. وي در خصوص بازيکنان خارجي که در تمرينات تيم استقلال حضور پيدا ميکنند، خاطرنشان کرد: دو بازيکن پرتغالي که مدنظر سرمربي تيم بودند چهارشنبه شب وارد ايران شدند تا از روز شنبه براي تست فني در تمرينات تيم فوتبال استقلال حضور پيدا کنند. پست بازي اين دو بازيکن هافبک مياني و مدافع است. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ "ليام ردي" که فصل گذشته در "افسي سيدني" استراليا بازي ميکرد امروز يکشنبه با عقد قراردادي به باشگاه استقلال پيوست. به نوشته سايت باشگاه استقلال قرارداد اين دروازهبان يکساله است اما سايت ويکي پديا قرارداد اين بازيکن را با استقلال دو ساله ذکر کرده است. اين دروازهبان يک متر و 88 سانتيمتري، سابقه بازي در تيمهاي "سيدني يونايتد"، "نيوکاسل جتز" و "بريزبين" را دارد و به احتمال زياد با شماره 29 براي استقلال بازي خواهد کرد. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ علي فتحاللهزاده در گفتگويي در خصوص منتفي شدن حضور فرهاد مجيدي در استقلال به دليل شرط قلعهنويي مبني بر کاپيتاني نکونام، اظهار داشت: واقعا از اين موضوع متاسف هستم چون دوست داشتم مجيدي به استقلال بيايد و شب گذشته به صورت تلفني با او صحبت کردم. وقتي نظر سرمربي تيم را در خصوص کاپيتاني به او گفتم مجيدي اعلام کرد عذرخواهي ميکند و نميتواند به استقلال بيايد. مجيدي چند سال در اين تيم بازي کرده و کاپيتان استقلال بوده و از طرف ديگر سرمربي تعيينکننده مسائل فني و کاپيتان تيم است. متاسفم که نشد فرهاد مجيدي به استقلال بيايد و ما او را از دست داديم اما ديگر نميتوان کاري انجام داد. مديرعامل باشگاه استقلال با اعلام اين موضوع که با نيامدن فرهاد مجيدي پرونده نقل و انتقالات اين تيم بسته شد، گفت: در خصوص کاپيتاني هيچ صحبتي با نکونام نکرده بودم و او هم شرطي براي ما نگذاشته بود. نکونام کوچکترين صحبتي حداقل با من در مورد کاپيتاني انجام نداد. وي در خصوص اظهارات مديرعامل باشگاه پرسپوليس مبني بر اينکه برخي از باشگاهها براي 2 بازيکن 6 ميليارد تومان هزينه کردهاند، گفت: من هم اعتقاد دارم اگر کسي براي 2 بازيکن 6 ميليارد هزينه کرده باشد بايد فاتحه آن فوتبال را خواند و بهتر است اگر آقاي رويانيان ميداند آن باشگاه چه کساني را با اين هزينه به خدمت گرفته اعلام و با اين کار به فوتبال ايران خدمت کند. بايد سريعتر اين باشگاه را پيدا و با آنها برخورد کنيم. فتحاللهزاده در خصوص اينکه چرا تمرينات استقلال قبل از افطار برگزار ميشود، تصريح کرد: شما يک زمين تمرين پيدا کنيد اگر ما به آنجا نرفتيم و تمرين نکرديم حرف شما درست است. دست روي هر جايي که گذاشتيم در اختيار باشگاههاي ديگر بود. تمرينات را به ساعت افطار نزديک کرديم و بازيکنانمان هم روزه ميگيرند تا خداي نکرده مشکلي بوجود نيايد. به شدت به دنبال زمين تمرين هستم تا تمرينات را بعد از افطار برگزار کنيم. وي در پايان در خصوص اينکه قرار است ديدار تيمش مقابل سايپا در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار شود، گفت: ما هر حرفي بزنيم دردسر ميشود بنابراين تابع قانون هستيم و اگر آقايان صلاح ميدانند، آنجا بازي ميکنيم اما اگر آنها ميتوانند مشکل جمعيت و استاديوم 15 هزار نفري را که در آن بازي 40 هزار نفر ميآيند را حل کنند ما مشکلي نداريم. مسئوليت آن بازي با من نيست. مسئوليت با آقايان است و هرکجا بگويند ما بازي ميکنيم. 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]نکونام در تمرين استقلال حاضر شد[/h] [h=2] هافبک جديد استقلال در تمرين عصر امروز اين تيم شرکت کرد.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3]جواد نکونام که روز گذشته با عقد قرارداد رسمي به استقلال پيوسته بود در ميان استقبال تماشاگران و بازيکنان در اولين جلسه تمريني آبي پوشان شرکت کرد. اين بازيکن به محض ورود به کمپ استقلال با تشويق تماشاگران روبه رو شد و سپس با تک تک بازيکنان تيم استقلال به خوش و بش پرداخت و با آنها صحبت کرد. تمرين تيم فوتبال استقلال هم اکنون در حال برگزاري است. [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ امید اینجوری نکن....گناه دارن.....دلشون میشکنه.......ما همینجوری از دور بهشون میخندیم لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ دوس داشتیم مجیدی بیاد اما شرط کاپیتان بودن، مسخرس بدون مجیدی هم میترکونیم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ امید اینجوری نکن....گناه دارن.....دلشون میشکنه.......ما همینجوری از دور بهشون میخندیم میخندی؟ به چی میخندی؟ خوب تیمتون که نفله است حالا این هفته که نتونستید ببرید متوجه میشید 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ دوس داشتیم مجیدی بیاد اما شرط کاپیتان بودن، مسخرسبدون مجیدی هم میترکونیم آره... ولی با این شرایط هم بهترین تیم لیگ رو داریم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده