saba mn 20993 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 آخیششششبالاخره باختیم دیگه داشتم از استقلال ناامید میشدم گفتم چرا این تیم مثل بعضیها توانایی این رو نداره... خدا رو شکر باخت را بچشم دیدم خدایا شکرت... اینم واسه خوشحالیه بیشتر تیما مخصوصا پرسپولیس آخه بزار یکم دلشون خوش باشه که بقیه هم میبازن فقط اونا نیستن چرا همش ببریم ببازیم ببینم چه جوریه 1
saba mn 20993 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 این باخت مثل واسکن(منظورم واکسن هست) میمونهاستقلال دقیقه 86ازمس گل میخوره ولی پیروزی ثانیه 7 !! آی گل گفتی این قرمزا توو باختن رکوردارن کاریشم نمیشه کرد 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 فقط حواستون باشه مثل اون سال که مرفاوی سرمربیتون بود و 12 امتیاز بیشتر داشتید آخرش نرید پایین 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 چه قشنگ میبازین هی هی!!! فقط حواستون باشه مثل اون سال که مرفاوی سرمربیتون بود و 12 امتیاز بیشتر داشتید آخرش نرید پایین شما هم مثل اون سالی نشید که یهو مجبور شدید از لیگ انصراف بدید فعلا اگر میخواید اس اس رو ببرید باید برید رده 17 1
El Roman 31720 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 شما هم مثل اون سالی نشید که یهو مجبور شدید از لیگ انصراف بدید فعلا اگر میخواید اس اس رو ببرید باید برید رده 17 منظور از شما که ما تراکتوریا نیستیم؟ رده 17 لازم نیست 2-3 هفته دیگه تو تبریز شخمتون میزنیم
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 منظور از شما که ما تراکتوریا نیستیم؟ رده 17 لازم نیست 2-3 هفته دیگه تو تبریز شخمتون میزنیم منظور من پرسپولیسیا بود ولی شما هم از این کارا بلد نیستید
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 شما هم مثل اون سالی نشید که یهو مجبور شدید از لیگ انصراف بدید فعلا اگر میخواید اس اس رو ببرید باید برید رده 17 شمام مثل اون سالی نشید که پرسپولیس قهرمان شد شما 13 ام 2
Artaria 13629 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 سلام مقر گروهک تروریستی استقلالیا اینجاست ؟ چرا هی میبازین شماها؟ دلم سوخت
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 سلام مقر گروهک تروریستی استقلالیا اینجاست ؟ چرا هی میبازین شماها؟ دلم سوخت آره داداش خوب اومدی داریم هوایی عوض میکنیم.... دلت نسوزه.... نوبت شما هم می رسه 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 وواااای واااای تبرییییییییکککک :ws28: حالا به تراکتوریا حق میدم خوشحال باشن چون اس اس باخت و اونا بردند و فاصله امتیازی 1 شد ولی من موندم شما چرا خوشحالید.. برید کنار باد بیاد تیم نفله
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 يه فرهاد رفته اين همه به تس تس افتادين. فرهاد واقعا" مهره خوبی بود... همه تیم های ایرانی به یک نفر وابسته اند. استقلال در حمله به فرهاد بود.. ولی الان استقلال مصدوم داده.. وایسا خوب پ.ن: هنوز به عمق تخریب امیر قلعه نوعی واقف نیستی بذار یه روزی هموتن توی همین تاپیک تراکتور چه فحش هایی که بهش نمیدید... بشند.. اونوقت بیاید مانور بدید
ارسال های توصیه شده