saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ آخیششششبالاخره باختیم دیگه داشتم از استقلال ناامید میشدم گفتم چرا این تیم مثل بعضیها توانایی این رو نداره... خدا رو شکر باخت را بچشم دیدم خدایا شکرت... اینم واسه خوشحالیه بیشتر تیما مخصوصا پرسپولیس آخه بزار یکم دلشون خوش باشه که بقیه هم میبازن فقط اونا نیستن چرا همش ببریم ببازیم ببینم چه جوریه 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ این باخت مثل واسکن(منظورم واکسن هست) میمونهاستقلال دقیقه 86ازمس گل میخوره ولی پیروزی ثانیه 7 !! آی گل گفتی این قرمزا توو باختن رکوردارن کاریشم نمیشه کرد 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ فقط حواستون باشه مثل اون سال که مرفاوی سرمربیتون بود و 12 امتیاز بیشتر داشتید آخرش نرید پایین 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ چه قشنگ میبازین هی هی!!! فقط حواستون باشه مثل اون سال که مرفاوی سرمربیتون بود و 12 امتیاز بیشتر داشتید آخرش نرید پایین شما هم مثل اون سالی نشید که یهو مجبور شدید از لیگ انصراف بدید فعلا اگر میخواید اس اس رو ببرید باید برید رده 17 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ شما هم مثل اون سالی نشید که یهو مجبور شدید از لیگ انصراف بدید فعلا اگر میخواید اس اس رو ببرید باید برید رده 17 منظور از شما که ما تراکتوریا نیستیم؟ رده 17 لازم نیست 2-3 هفته دیگه تو تبریز شخمتون میزنیم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ منظور از شما که ما تراکتوریا نیستیم؟ رده 17 لازم نیست 2-3 هفته دیگه تو تبریز شخمتون میزنیم منظور من پرسپولیسیا بود ولی شما هم از این کارا بلد نیستید لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ شما هم مثل اون سالی نشید که یهو مجبور شدید از لیگ انصراف بدید فعلا اگر میخواید اس اس رو ببرید باید برید رده 17 شمام مثل اون سالی نشید که پرسپولیس قهرمان شد شما 13 ام 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ يه فرهاد رفته اين همه به تس تس افتادين. 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ وواااای واااای تبرییییییییکککک :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ سلام مقر گروهک تروریستی استقلالیا اینجاست ؟ چرا هی میبازین شماها؟ دلم سوخت لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ سلام مقر گروهک تروریستی استقلالیا اینجاست ؟ چرا هی میبازین شماها؟ دلم سوخت آره داداش خوب اومدی داریم هوایی عوض میکنیم.... دلت نسوزه.... نوبت شما هم می رسه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ وواااای واااای تبرییییییییکککک :ws28: حالا به تراکتوریا حق میدم خوشحال باشن چون اس اس باخت و اونا بردند و فاصله امتیازی 1 شد ولی من موندم شما چرا خوشحالید.. برید کنار باد بیاد تیم نفله لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ يه فرهاد رفته اين همه به تس تس افتادين. فرهاد واقعا" مهره خوبی بود... همه تیم های ایرانی به یک نفر وابسته اند. استقلال در حمله به فرهاد بود.. ولی الان استقلال مصدوم داده.. وایسا خوب پ.ن: هنوز به عمق تخریب امیر قلعه نوعی واقف نیستی بذار یه روزی هموتن توی همین تاپیک تراکتور چه فحش هایی که بهش نمیدید... بشند.. اونوقت بیاید مانور بدید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده