pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ سلام تولدتون مبارک باشه...... عمر پر عزتی داشته باشید..........همیشه سربلند باشید و خوشحال:icon_gol: ممنونم آقا یاسر.. خیلی لطف دارین شما منم براتون بهترینارو آرزو دارم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ اووووووووووووووووو تولدت مبارک هم اسم و همشهری گلم امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی پریساجونم و به همه ارزوهای خوب و قشنگت برسی خانوم گل لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک. روزای خوبی رو برات آرزودارم و ایشالله به هرچی میخوای برسی دیشب تولدت رو تبریک گفتم خو چیه کیک ندادی برگشتم کیک بخورم شعر همیشگی رو که یادته آی پری پری پری آی پری الهی ....(بقیشو خودت بگو) لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک :w70: بهترینا رو براتون آرزو دارم :icon_gol: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ چقدر دیر اومدم....:icon_pf (34): پرییییی جونییییییییی...تولدت مبارک بانو...:icon_gol::icon_gol: آرزوی بهترینارو برات دارم گلم...:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: خوشبخت بشی...:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ آبان کلآً ماه شهرسازاس مثل اینکه روز شهرساز که تو آبانه. تولد شهرسازام تو آبانه. :happybday: تولدت مبارک پری جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ پری جونی تولدت مبارک عزیییییزم:happybday: ایشالا صد سال زندگی کنی به همه آرزوهات برسی ( حالا به همشم نرسیدی مهم نیست) :)) به آرزوهای خوبت برسی :دی کللللی کلللللی تفلدت مبارک باشه گلی:icon_gol: لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ عزیزم تولدت مبارک. :w71: ( با کمی تاخیر ) بهترین ها رو برات آرزو میکنم.:icon_gol: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w14::heartshape2::w14::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اووووووووووووووووو تولدت مبارک هم اسم و همشهری گلمامیدوارم همیشه شاد و موفق باشی پریساجونم و به همه ارزوهای خوب و قشنگت برسی خانوم گل مـــــــــــرسی نفس.. :icon_gol: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک. روزای خوبی رو برات آرزودارم و ایشالله به هرچی میخوای برسیدیشب تولدت رو تبریک گفتم خو چیه کیک ندادی برگشتم کیک بخورم شعر همیشگی رو که یادته آی پری پری پری آی پری الهی ....(بقیشو خودت بگو) شما بیا.. کیکم میدم بهت :دی بترکی ناصر مرسی دوست خــــــــــــــــــــــــــــــوبـــم لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک :w70: بهترینا رو براتون آرزو دارم :icon_gol: مـــــــــرسی دوست من لطف داری شما :hapydancsmil: :icon_gol: چقدر دیر اومدم....:icon_pf (34): پرییییی جونییییییییی...تولدت مبارک بانو...:icon_gol::icon_gol: آرزوی بهترینارو برات دارم گلم...:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: خوشبخت بشی...:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: مــــرسی عزیز دلـــم.. خیلی لطف داری خانوم گل :hapydancsmil: :icon_gol: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ آبان کلآً ماه شهرسازاس مثل اینکه روز شهرساز که تو آبانه. تولد شهرسازام تو آبانه. :happybday: تولدت مبارک پری جان :happybday: :happy: مـــــــــرسی آقا مدیـــــــر :hapydancsmil: آبان کلا عشخـــــــــــــــــــه :hapydancsmil: :icon_gol: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ پری جونی تولدت مبارک عزیییییزم:happybday:ایشالا صد سال زندگی کنی به همه آرزوهات برسی ( حالا به همشم نرسیدی مهم نیست) :)) به آرزوهای خوبت برسی :دی کللللی کلللللی تفلدت مبارک باشه گلی:icon_gol: مـــــرسی نفــــــــــس ♥ دوست دارم هاااااااااا :icon_gol: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ عزیزم تولدت مبارک. :w71: ( با کمی تاخیر )بهترین ها رو برات آرزو میکنم.:icon_gol: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w14::heartshape2::w14::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مـــــرسی عزیز دلــــم ♥ :icon_gol: تبریک مرسی ممنونم مهندس :icon_gol: لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ پری! من تولدتو خبر نداشتم:sad0: خاک بر سر من!:4564::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ وایییییییییییییییییییییییییییییییی من چرا دیر کردم اونم تولد یه دونه مدیر انجمن من که خودمو نمی بخشم پری جای تو بودم نمی بخشیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تولدت مبارک عزیز امیدوارم هرچی تو دلت هستش بهش برسی با ارزوی بهترینها برات دوست من:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ پری!من تولدتو خبر نداشتم:sad0: خاک بر سر من!:4564::icon_pf (34): فافااااااااااااااااااااااااااااااااااااا این چه حرفیه می زنی دوستــــــــــــم؟؟؟؟؟ نشنوم دیگه ازت الان تبریک بگو دیگه زود باش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده