pari.v 10304 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 سلام تولدتون مبارک باشه...... عمر پر عزتی داشته باشید..........همیشه سربلند باشید و خوشحال:icon_gol: ممنونم آقا یاسر.. خیلی لطف دارین شما منم براتون بهترینارو آرزو دارم
saghar... 6666 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 اووووووووووووووووو تولدت مبارک هم اسم و همشهری گلم امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی پریساجونم و به همه ارزوهای خوب و قشنگت برسی خانوم گل
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 تولدت مبارک. روزای خوبی رو برات آرزودارم و ایشالله به هرچی میخوای برسی دیشب تولدت رو تبریک گفتم خو چیه کیک ندادی برگشتم کیک بخورم شعر همیشگی رو که یادته آی پری پری پری آی پری الهی ....(بقیشو خودت بگو)
Tamana73 28835 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 چقدر دیر اومدم....:icon_pf (34): پرییییی جونییییییییی...تولدت مبارک بانو...:icon_gol::icon_gol: آرزوی بهترینارو برات دارم گلم...:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: خوشبخت بشی...:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 آبان کلآً ماه شهرسازاس مثل اینکه روز شهرساز که تو آبانه. تولد شهرسازام تو آبانه. :happybday: تولدت مبارک پری جان :happybday: :happy:
maryam39 8211 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 پری جونی تولدت مبارک عزیییییزم:happybday: ایشالا صد سال زندگی کنی به همه آرزوهات برسی ( حالا به همشم نرسیدی مهم نیست) :)) به آرزوهای خوبت برسی :دی کللللی کلللللی تفلدت مبارک باشه گلی:icon_gol:
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 23 بهمن، 2014 عزیزم تولدت مبارک. :w71: ( با کمی تاخیر ) بهترین ها رو برات آرزو میکنم.:icon_gol: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w14::heartshape2::w14::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v
pari.v 10304 ارسال شده در 23 بهمن، 2014 اووووووووووووووووو تولدت مبارک هم اسم و همشهری گلمامیدوارم همیشه شاد و موفق باشی پریساجونم و به همه ارزوهای خوب و قشنگت برسی خانوم گل مـــــــــــرسی نفس.. :icon_gol:
pari.v 10304 ارسال شده در 23 بهمن، 2014 تولدت مبارک. روزای خوبی رو برات آرزودارم و ایشالله به هرچی میخوای برسیدیشب تولدت رو تبریک گفتم خو چیه کیک ندادی برگشتم کیک بخورم شعر همیشگی رو که یادته آی پری پری پری آی پری الهی ....(بقیشو خودت بگو) شما بیا.. کیکم میدم بهت :دی بترکی ناصر مرسی دوست خــــــــــــــــــــــــــــــوبـــم
pari.v 10304 ارسال شده در 23 بهمن، 2014 تولدتون مبارک :w70: بهترینا رو براتون آرزو دارم :icon_gol: مـــــــــرسی دوست من لطف داری شما :hapydancsmil: :icon_gol: چقدر دیر اومدم....:icon_pf (34): پرییییی جونییییییییی...تولدت مبارک بانو...:icon_gol::icon_gol: آرزوی بهترینارو برات دارم گلم...:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: خوشبخت بشی...:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: مــــرسی عزیز دلـــم.. خیلی لطف داری خانوم گل :hapydancsmil: :icon_gol:
pari.v 10304 ارسال شده در 23 بهمن، 2014 آبان کلآً ماه شهرسازاس مثل اینکه روز شهرساز که تو آبانه. تولد شهرسازام تو آبانه. :happybday: تولدت مبارک پری جان :happybday: :happy: مـــــــــرسی آقا مدیـــــــر :hapydancsmil: آبان کلا عشخـــــــــــــــــــه :hapydancsmil: :icon_gol:
pari.v 10304 ارسال شده در 23 بهمن، 2014 پری جونی تولدت مبارک عزیییییزم:happybday:ایشالا صد سال زندگی کنی به همه آرزوهات برسی ( حالا به همشم نرسیدی مهم نیست) :)) به آرزوهای خوبت برسی :دی کللللی کلللللی تفلدت مبارک باشه گلی:icon_gol: مـــــرسی نفــــــــــس ♥ دوست دارم هاااااااااا :icon_gol:
pari.v 10304 ارسال شده در 23 بهمن، 2014 عزیزم تولدت مبارک. :w71: ( با کمی تاخیر )بهترین ها رو برات آرزو میکنم.:icon_gol: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w14::heartshape2::w14::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مـــــرسی عزیز دلــــم ♥ :icon_gol: تبریک مرسی ممنونم مهندس :icon_gol:
*Mars* 5292 ارسال شده در 24 بهمن، 2014 پری! من تولدتو خبر نداشتم:sad0: خاک بر سر من!:4564::icon_pf (34):
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 24 بهمن، 2014 وایییییییییییییییییییییییییییییییی من چرا دیر کردم اونم تولد یه دونه مدیر انجمن من که خودمو نمی بخشم پری جای تو بودم نمی بخشیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تولدت مبارک عزیز امیدوارم هرچی تو دلت هستش بهش برسی با ارزوی بهترینها برات دوست من:hapydancsmil:
pari.v 10304 ارسال شده در 25 بهمن، 2014 پری!من تولدتو خبر نداشتم:sad0: خاک بر سر من!:4564::icon_pf (34): فافااااااااااااااااااااااااااااااااااااا این چه حرفیه می زنی دوستــــــــــــم؟؟؟؟؟ نشنوم دیگه ازت الان تبریک بگو دیگه زود باش
ارسال های توصیه شده