Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 18 بهمن، 2014 یک هنرمند اهل سیدنی با هنر ساخت جواهرات به خوبی آشناست و جواهرات زیبا با طرح های جدیدی را به نمایش گذاشته و ساخته است و در طرح جدیدی که اخیرا ارائه کرده است بنا به معماری های معم و ساخته شده در جهان حلقه هایی را طراحی کرده که این نمادها را به خوبی نشان داده است و نام ان را حلقه های جهانی معماری گذاشته است. شما در ادامه این حلقه های زیبا به سبک معماری رو مشاهده می کنید. منبع : ایران مطلب 12
Negin jo0on 76 ارسال شده در 24 بهمن، 2014 کارش خیلی بانمکه..ولی این که انقد طلاییه دوس ندارم..اونایی که طلایی نیست قشنگ تره:gnugghender:فک کن رو دستت تخت جمشید داشته باشی 4
Nazanin.ad 6895 مالک ارسال شده در 24 بهمن، 2014 کارش خیلی بانمکه..ولی این که انقد طلاییه دوس ندارم..اونایی که طلایی نیست قشنگ تره:gnugghender:فک کن رو دستت تخت جمشید داشته باشی بنظر من فقط جنبه هنریش خوبه.من هیچوقت حاضر نیستم همچین چیزایی دستم کنم. 4
Negin jo0on 76 ارسال شده در 25 بهمن، 2014 بنظر من فقط جنبه هنریش خوبه.من هیچوقت حاضر نیستم همچین چیزایی دستم کنم. ها خو منم که دستم نمیکنم..اصا با ای انگشتای ته ظرافت من یه وصله ناجوریه واسش:دی از همون جنبه هنریش گفتم بدرنگه... 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 بهمن، 2014 کارش خیلی بانمکه..ولی این که انقد طلاییه دوس ندارم..اونایی که طلایی نیست قشنگ تره:gnugghender:فک کن رو دستت تخت جمشید داشته باشی یا برج میلاد مثلا 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 بهمن، 2014 مرسی نازی خوشگل بودن ولی خانوما وسوسه نشن یهویی:vahidrk: 1
Nazanin.ad 6895 مالک ارسال شده در 25 بهمن، 2014 مرسی نازی خوشگل بودن ولی خانوما وسوسه نشن یهویی:vahidrk: وسوسه هم بشن کیه که بخره؟ 2
Nazanin.ad 6895 مالک ارسال شده در 26 بهمن، 2014 مسجد سیار با این موافقم! واسه ما لازمه! میریم توش نماز اول وقت به جا میاریم! 1
Nazanin.ad 6895 مالک ارسال شده در 26 بهمن، 2014 می خر ان یعنی خر میشن میخرن نه باو! البت دور از جون شما! ولی مرد هم بود مردای قدیم! 1
Negin jo0on 76 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 با این موافقم! واسه ما لازمه! میریم توش نماز اول وقت به جا میاریم! والا برج میلادم کم از مسجد نداره:icon_razz: 1
ارسال های توصیه شده