pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلام برو بچ بعد مدت ها روح انجمن پیداش شده اومده یه سوال بپرسه ه ه ه دوستان تو رابطه های دوستی دختر و پسر (دوستی نه قصد ازدواج ) به نظرتون بروز احساس و عاطفه درسته مثلا دم به دقسقه بگی دوستت دارم و میمیرم برات و ........ من دو تا دیدگاه دیدم یه سری میگن دختر نیاز داره به محبت پس حتما باید این کالمات استفاده بشه چ به راست چ به دروغ یه دیدگاه هم دیدم که میگن دختر با این حرفا هزار تا فکر و خیال میکنن وقتی قصدمون دوستیه پچرا این حرفا بزنیم و دختر هوایی بشه نظر شما چیه ؟؟؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلام خیلی خوش امدی , مشتاق دیدار من با نظر دوم موافقم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلام توجه کردی کلا درگیر کار و زندگی شدی تبریک 7 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ اگه قرار بر دوستی این باشه که به ازدواج ختم نشه بهتر اینکه اصلا رابطه بوجود نیادواااااااااااالا ولی خارج از شوخی اون موقع بهتره دختر و پسر به هم به چشم یه هم جنس نگاه کنن ینی دختره با پسره جوری باشه که با دوستای دخترش هست و بالعکس. ولی متاسفانه تو جامعه الان ما اکثرا در برابر هم ظرفیت و جنبشون کم شده....ببخشید که اینو میگم اما مثلا تو دانشگاه و بین دوستای خودم اولش با هم یه دوستی معمولی دارن که خودشون هم میدونن اخرش قرار نیست ازدواج صورت بگیره اما رفته رفته از مسیری که باید خارج میشن و کم کم محبت خرج هم میکنن و به هم وابسته میشن و وقتی هم که 4 سال تموم میشه و میخوان از هم جدا شن براشون خیلی سخته. پس بهتره تو اینگونه موارد احتیاط کرد و حد و حدود رو حفظ کرد. من با دیدگاه دوم موافقم 9 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ امید نبینم تو دوراهی خیر و شر گیر کنی نمیدونم اولی یا دومی ولی الکی ابراز محبت کردن اشتباهه 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلام برو بچ بعد مدت ها روح انجمن پیداش شده اومده یه سوال بپرسه ه ه ه دوستان تو رابطه های دوستی دختر و پسر (دوستی نه قصد ازدواج ) به نظرتون بروز احساس و عاطفه درسته مثلا دم به دقسقه بگی دوستت دارم و میمیرم برات و ........ من دو تا دیدگاه دیدم یه سری میگن دختر نیاز داره به محبت پس حتما باید این کالمات استفاده بشه چ به راست چ به دروغ یه دیدگاه هم دیدم که میگن دختر با این حرفا هزار تا فکر و خیال میکنن وقتی قصدمون دوستیه پچرا این حرفا بزنیم و دختر هوایی بشه نظر شما چیه ؟؟؟؟؟ ای خاک بر روحت:vahidrk: دوستی پسر و دختر کلا حرام است حرام حالا تو اومدی میگی بگیم دوستت داریم یا نه؟؟؟خشت اول گر کج نهی تا ثریا کج میروی پسره ایرانی پیشته نبینم بی تربیت:vahidrk: حالا ازینا گذشته کی باتو دوس میشه 8 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ چاکر داش امید اول از همه که کلا اینگونه رابطه ها اشتباس ولی اگه قرار نیست به ازدواج ختم بشه پس نیازی به دوستی و اینجور چیزا نیست و احتیاجی به ابراز علاقه کردن وجود نداره 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ ای خاک بر روحت:vahidrk:دوستی پسر و دختر کلا حرام است حرام حالا تو اومدی میگی بگیم دوستت داریم یا نه؟؟؟خشت اول گر کج نهی تا ثریا کج میروی پسره ایرانی پیشته نبینم بی تربیت:vahidrk: حالا ازینا گذشته کی باتو دوس میشه سوده جان عزیزم یکم ملایم تر....زدی نابود کردی پسرایرانی رو 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلام برو بچ بعد مدت ها روح انجمن پیداش شده اومده یه سوال بپرسه ه ه ه دوستان تو رابطه های دوستی دختر و پسر (دوستی نه قصد ازدواج ) به نظرتون بروز احساس و عاطفه درسته مثلا دم به دقسقه بگی دوستت دارم و میمیرم برات و ........ من دو تا دیدگاه دیدم یه سری میگن دختر نیاز داره به محبت پس حتما باید این کالمات استفاده بشه چ به راست چ به دروغ یه دیدگاه هم دیدم که میگن دختر با این حرفا هزار تا فکر و خیال میکنن وقتی قصدمون دوستیه پچرا این حرفا بزنیم و دختر هوایی بشه نظر شما چیه ؟؟؟؟؟ اگه میمیرن برا هم و همدیگه رو دوست دارن چرا ازدواج نمیکنن؟؟؟ اگه نه نمیمیرن و همدیگه رو دوست ندارن مگه بیمارن همدیگه رو بذارن سرکار؟! همین چیزا باعث میشه تو این جامعه هیچکس دیگه به جمله دوستت دارم اعتماد نکنه... 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ نظر اول رو یه دختر هم گغته از زبون دختر شنیده شده من دخترم محبت میخوام دوس دارم اگه به دروغم باشه با زبون بکی دوستت دارم میمیرم برات و.... 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ امید نبینم تو دوراهی خیر و شر گیر کنی نمیدونم اولی یا دومی ولی الکی ابراز محبت کردن اشتباهه دو راهی کجا بود بابا اتوبان همته و چهار راه ولیعصرر خخخخخ چرا اشتباهه ای خاک بر روحت:vahidrk:دوستی پسر و دختر کلا حرام است حرام حالا تو اومدی میگی بگیم دوستت داریم یا نه؟؟؟خشت اول گر کج نهی تا ثریا کج میروی پسره ایرانی پیشته نبینم بی تربیت:vahidrk: حالا ازینا گذشته کی باتو دوس میشه یعنی مایه افتخار جامعه هستیا هی میخوام سکوت کنم مگه میزاری خخخخ حالا تو فرض بگیر این دختر و پسر مسلمون نباشن نسیحی باشن 4 لینک به دیدگاه
Negin jo0on 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ اگه میمیرن برا هم و همدیگه رو دوست دارن چرا ازدواج نمیکنن؟؟؟ اگه نه نمیمیرن و همدیگه رو دوست ندارن مگه بیمارن همدیگه رو بذارن سرکار؟! همین چیزا باعث میشه تو این جامعه هیچکس دیگه به جمله دوستت دارم اعتماد نکنه... والو بخدا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ اگه میمیرن برا هم و همدیگه رو دوست دارن چرا ازدواج نمیکنن؟؟؟ اگه نه نمیمیرن و همدیگه رو دوست ندارن مگه بیمارن همدیگه رو بذارن سرکار؟! همین چیزا باعث میشه تو این جامعه هیچکس دیگه به جمله دوستت دارم اعتماد نکنه... اولا که قرار نیست هر کس با هر کسی که دوست شد بگیرتش دوما زندگی فقط دوست داشتن نیست سوما نداره 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ با درود! بحث بسیار خوبیه! نکته اول اینکه متاسفانه اینجا همه مون طوری تربیت شدیم که یه سری کمبودها اذیتمون میکنن. دوستی معمولی بین دختر و پسر به علت همین کمبودها در جامعه ما میسر نیست. چرا میگن دخترا عاقل نیستن و حتی اگر هم قبول کنن که رابطه کاملا بی هدفه، بعد از مدتی وابسته میشن؟ به این فکر کردید تاحالا؟ علتش عاقل نبودن دخترا نیست! علتش همون کمبوده هستش! اگه دو طرف باهم مثل دوست عادی باشن پس به نظر خودشون چه فرقی میکنه با دوستی با هم جنس خودشون؟ اینه که اینجا احساسات افسار گسیخته میاد وسط که براشون فرق ایجاد کنه؛ و خب توی این مرحله اکثر دخترا وابسته میشن برای همین به بی عقلی محکومشون میکنن. در یک جمله پیشنهاد من اینه که تو شرایطی که کشورمون از نظر تربیتی داره تا وقتی که هدفمون ازدواج (مشروط بر شناخت کافی) نیست وارد زندگی کسی که داشته زندگیش رو هر چند با تنهایی (شایدم افسردگی) نسبتا خوب جلو میبرده نشیم. چون دوستی معمولی به دلایلی که عرض کردم غیر ممکنه. وقتی هم با قصد ازدواج وارد زندگی کسی شدیم تا وقتی که به انتخابمون مطمئن نشدیم باید کاملا تعادلی عمل کنیم و کنترل احساس رو بدست بگیریم و راه عقل رو باز بذاریم. عشق در یک نگاه کشکی بیش نیست. تا موقعی که مطمئن نشدیم به شناختمون باید تعادلی و عقلانی عمل کنیم. تعادلی هم معلومه چیه، یعنی قابل بازگشت. و این میسر نیست مگر با کنترل احساس و وابسته نکردن طرف. وجدان بالایی میخواد که متاسفانه خیلیامون نداریم. از طرفی دختری که قصدش ازدواجه ممکنه با دیدن این شرایط طرفو بذاره بره! اینجا هنر استدلال و قانع کردن (بصورت منطقی و نه احساسی!) طرف مقابل کاملا معنی پیدا میکنه. اجراش سخته ولی نتیجش بسیار شیرین. بگذریم! 11 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ دو راهی کجا بود بابا اتوبان همته و چهار راه ولیعصرر خخخخخ چرا اشتباهه یعنی مایه افتخار جامعه هستیا هی میخوام سکوت کنم مگه میزاری خخخخ حالا تو فرض بگیر این دختر و پسر مسلمون نباشن نسیحی باشن اولا نسیحی نه مسیحی دوما بین مسیحی ها ازین مسخره بازیا نیست این چیزای لوس و بی مزه فقط تو ما مسلموناست.. اگه مسیحی هستن خودشون بلدن چیکار کنن تو بکش کنار خودتو 5 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ اولا که قرار نیست هر کس با هر کسی که دوست شد بگیرتش دوما زندگی فقط دوست داشتن نیست سوما نداره منم نگفتم بگیرتش! البته این کلمه ای که به کار بردید اصلا زیبنده نبود بگیرتش دیگه چیه مگه میخواین برین شکار؟! من گفتم دوستش نداره خوب نگه دوستت دارم این که شما میگید دخترا به این حرفا علاقه دارن درست ولی به شرطی که این حرفا درست باشه وگرنه به درد لای جرز میخوره دوست عزیز. بله زندگی فقط دوست داشتن نیست حرفتون کاملا درست به همین خاطرم نباید اظهار علاقه بیخودی کرد هیچکس از نشنیدن دوستت دارم های الکی نمرده تا حالا! 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ با درود!بحث بسیار خوبیه! نکته اول اینکه متاسفانه اینجا همه مون طوری تربیت شدیم که یه سری کمبودها اذیتمون میکنن. دوستی معمولی بین دختر و پسر به علت همین کمبودها در جامعه ما میسر نیست. چرا میگن دخترا عاقل نیستن و حتی اگر هم قبول کنن که رابطه کاملا بی هدفه، بعد از مدتی وابسته میشن؟ به این فکر کردید تاحالا؟ علتش عاقل نبودن دخترا نیست! علتش همون کمبوده هستش! اگه دو طرف باهم مثل دوست عادی باشن پس به نظر خودشون چه فرقی میکنه با دوستی با هم جنس خودشون؟ اینه که اینجا احساسات افسار گسیخته میاد وسط که براشون فرق ایجاد کنه؛ و خب توی این مرحله اکثر دخترا وابسته میشن برای همین به بی عقلی محکومشون میکنن. در یک جمله پیشنهاد من اینه که تو شرایطی که کشورمون از نظر تربیتی داره تا وقتی که هدفمون ازدواج (مشروط بر شناخت کافی) نیست وارد زندگی کسی که داشته زندگیش رو هر چند با تنهایی (شایدم افسردگی) نسبتا خوب جلو میبرده نشیم. چون دوستی معمولی به دلایلی که عرض کردم غیر ممکنه. وقتی هم با قصد ازدواج وارد زندگی کسی شدیم تا وقتی که به انتخابمون مطمئن نشدیم باید کاملا تعادلی عمل کنیم و کنترل احساس رو بدست بگیریم و راه عقل رو باز بذاریم. عشق در یک نگاه کشکی بیش نیست. تا موقعی که مطمئن نشدیم به شناختمون باید تعادلی و عقلانی عمل کنیم. تعادلی هم معلومه چیه، یعنی قابل بازگشت. و این میسر نیست مگر با کنترل احساس و وابسته نکردن طرف. وجدان بالایی میخواد که متاسفانه خیلیامون نداریم. از طرفی دختری که قصدش ازدواجه ممکنه با دیدن این شرایط طرفو بذاره بره! اینجا هنر استدلال و قانع کردن (بصورت منطقی و نه احساسی!) طرف مقابل کاملا معنی پیدا میکنه. اجراش سخته ولی نتیجش بسیار شیرین. بگذریم! عالی گفتین دوست عزیز. 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ نظر اول رو یه دختر هم گغته از زبون دختر شنیده شده من دخترم محبت میخوام دوس دارم اگه به دروغم باشه با زبون بکی دوستت دارم میمیرم برات و.... :w58:خواستم بگم دختر نیس ......ولی دیدم از این اشتباهات ممکنه پیش بیاد ... هنوز خودشو نشناخته و با خودش کنار نیومده وارزش هاوهدفش زندگیشو مشخص نکرده.........چون یک دختر هر چقدرم بگه محکم وسردمو فلان یا به دروغ بهم بگید این محبتا به مرور روش تاثیر میذاره و روحشو جریحه دار میکنه. ........ ودر مورد سوال اصلی ........ابراز محبت به دروغ اشتباه محض هست ....... خوبه که دو نفر در ابتدای دوستی و آشنایی حد و مرز دوستی و رابطه رو مشخص کنند اینطوری ضرری به هیچکس وارد نمیشه.... هر چند باید فرهنگ سازی بشه..........خیلی هارو داریم در در شروع دوستی نمیدونن باید چه رفتاری داشته باشن و این باعث ضربه خوردنشون میشه 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ من دو تا دیدگاه دیدم یه سری میگن دختر نیاز داره به محبت پس حتما باید این کالمات استفاده بشه چ به راست چ به دروغ یه دیدگاه هم دیدم که میگن دختر با این حرفا هزار تا فکر و خیال میکنن وقتی قصدمون دوستیه پچرا این حرفا بزنیم و دختر هوایی بشه نظر شما چیه ؟؟؟؟؟ چقدر واقعاً تهوع آوره دختری که اجازه میده یه عده بشینن این مدلی در موردش صحبت کنن. انگار که بقیه یه کالا رو دارن برانداز میکنن. از این چیزا زیاد دیدم بین دوستام زمان دانشگاه و ... یه انسان کاملاً بی شخصیت که اجازه میده دیگران به این شکل در موردش نظر بدن. انقدر بی اراده که نمیتونه با رفتارش به بقیه بفهمونه طرز فکرش چیه. شخصیت این مدل دخترا حال بهم زن ترین چیز ممکنه برای من. 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ دوستی معمولی دلیلی نداره که بگیم دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده