saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ [h=1]مرتضی پاشایی خواننده جوان کشورمان درگذشت[/h] [h=3]تهران - ایرنا - یک منبع آگاه در بیمارستان بهمن از درگذشت مرتضی پاشایی جوان خواننده پاپ کشورمان در ساعت 9 بامداد امروز خبرداد .[/h] وی که خواست نامش فاش نشود روز جمعه به ایرنا گفت: پاشایی پس از تحمل ماهها رنج بیماری سرطان خون با خانواده و دوستداران خود وداع کرد. مرتضی پاشایی در هنگام مرگ 30 سال سن داشت. وی دانشجوی رشته گرافیک بود و از کودکی به موسیقی علاقه داشت و این هنر را از 14 سالگی با نواختن گیتار آغاز کرد. پاشایی که پیشتر چند بار دربیمارستان بستری شده بود ، در ۱۳ آبان امسال به علت شرایط وخیم بیماری راهی بیمارستان شد. 16 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام "مرتضی پاشایی" خواننده موسیقی پاپ صبح امروز درگذشت. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام " خوانندهی پاپ صبح جمعه (23 آبانماه) در بیمارستان "بهمن" تهران دار فانی را وداع گفت. مراسم تشییع پیکر این هنرمند موسیقی یکشنبه (25 آبانماه) از مقابل تالار وحدت به سمت قطعهی هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار میشود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متولد سال 1363 بود و از چندی پیش بهدلیل بیماری سرطان معده در بیمارستان بستری شده بود. آلبومهای "گل بیتا"، "یکی هست" و "اسمش عشقه" تا کنون از او انتشار یافته است. انتهای پیام/ 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ منم چند دقیقه پیش متوجه شدم خیــــــــــــلی ناراحتم خیـــــــــــــلی 10 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ یکی هست تو قلبم ، که دیگه نیست توی این دنیا... [FLASH=width=100 height=30] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 13 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ ساعت ۲۴-مرتضی پاشایی خواننده محبوب ایرانی که با بیماری سرطان معده دست و پنجه نرم می کرد.صبح امروز در بیمارستان بهمن دار فانی را وداع گفت. این خبر را یکی از کارکنان بیمارستان به خبرنگار " برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام " اعلام کرد. این خواننده پاپ متولد سال 1363 بود و علاوه بر خوانندگی سازهای گیتار و پیانو می نواخت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانشجوی رشته گرافیک بود و در سن ۱۴ سالگی موسیقی رو با زدن گیتار شروع کرد. 13 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ خدا رحمتش کنه و به خانواده و دوستدارانش صبر بده همیشه اینجوری بوده که انسانهای خوب و بزرگ زود پرمیکشن ... 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ مرتضی پاشایی غرق در آرامش بخواب … .خواننده جوان کشور که از هفته گذشته در بیمارستان بهمن بستری شده بود، صبح امروز درگذشت.مرتضی صبح امروز به دلیل ایست قلبی ناشی از بیماری داری فانی را وداع گفت .او سال ها با بیماری سرطان معده دست و پنجه نرم می کرد.تشییع یکشتبه از مقابل تالار وحدت درگذشت این هنرمند را به جامعه موسیقایی کشور و خانواده مرتضی پاشایی تسلیت می گویم 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ مرتضی پاشایی فوت کرد+عکس/(صبح جمعه 23 آبان) ادغام شود... 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ تو به جای منم داری زجر می کشی یکی عاشقته که تو عاشقشی تو به جای منم پر قصه شدی نذار خسته بشم نگو خسته شدی نگران منی که نگیره دلم واسه دیدن تو داره میره دلم نگران منی مثل بچگیا تو خوت می دونی من ازت چی می خوام مگه میشه باشی و تنها بمونم محاله بذاری محاله بتونم دلم دیگه دلتنگیاش بی شماره هنوزم به جز تو کسی رو نداره عوض می کنی زندگیم و تو یادم دادی عاشقیم رو تو رو تا ته خاطراتم کشیدم به زیبایی تو کسی رو ندیدم نگو دیگه آب از سر من گذشته مگه جز تو کی سر نوشت و نوشته تحمل نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ من که نیم ساعت پیش یک مطلب به زبان ایشان خوندم که خیلی شاکی بود از دست کسانی که اعلام کرده بودن ایشان فوت کرده و خبر بعدی هم اینکه ایشون به بخش منتقل شدن به شخصه تا از رادیو یا تلوزیون نشنوم سعی میکنم باور نکنم 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ مرتضي دورروزه فوت كرده.. ولي اعلام كردن امروز..... روحش شاد/:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ [h=1]مرتضی پاشایی خواننده جوان کشورمان درگذشت[/h] 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ باورم نمیشه... صبح داشتم واسش دعا میکردم و تاپیک گفتم... وای خدا... لعنت به هرچی سرطانه... خدارحمتش کنه...روحش شاد...:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده