رفتن به مطلب

بنطر شما چند سال زمان لازمه تا یک فرد به ثروت برسه یا بعبارتی توی چندسالگیش میتونه ثروتمند باشه؟!

ارسال های توصیه شده

نه بابا شوخی کردم. :ws3:اگه طرح مبتکرانه ای داری یا کاری مد نظرته که هنوز زیاد اشباع نشده امکان موفقیتت خیلی زیاده. :a030:

منم برات آرزوی موفقیت میکنم :hapydancsmil:

همینطوره که گفتی...:w16: اگه اینطور نبود شاید دنبالش نمیرفتم..

مرسی عزیزم:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • پاسخ 63
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

زمانی که سکه ارزون بود معمولا ماهی یک سکه میخریدم آخرن سکه ای که خریدم فکر کنم کمتر از 300 تومان قیمت داشت بعدش که قیمت سکه منفجر شد سکه نخریدم و بیشتر پس انداز کردم امروز حساب میکردم اگر به روال قبل ادامه میدادم الان به راحتی میتونستم یک خونه بخرم حالا قصدم اینه که تو این مملکت بی در و پیکر پول درآوردن سخت نیست اما به شرط اینکه به اندازه کافی موقعیت سنج باشیم

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

هعی... :no:

داستان پولدار شدن آدمای دور و برم رو میشنوم و همه ش دپرس میشم! :no:

پ ن : 20 سال دیگه میخوام بیام این تاپیک و داستان زندگی خودمو بنویسم ...:xbex7jmjnhtbacgrr3x

• Like 3
لینک به دیدگاه
درود .

در اینجا منظور از ثروت ، سگ پول بودن نیست ... بلکه منظور داشتن حد اقل یک خانه برای سکونت خانواده ای که تشکیل داده اون فرد و ماشین و بقیه وسایل زندگی و داشتن درآمدی که زندگی مناسبی برای خودش و خانوادش فراهم کرده باشه...

به هر حال هر جور که حساب میکنی همینشم راهیست بس دشوار ... مثلا الان فرض کنید طرف بخواد یک خونه (آپارتمان نقلی) داشته باشه باید حد اقل 300 میلیون داشته باشه مثلا (شهرهای بزرگتر بیشتر...)... بقیه ی چیزها رو هم حساب کنی که ممکنه تا دوبرابر این رقم هم بشه ...

ضمنا در اینجا ما منظورمون پولیه که خود فرد میتونه بدست بیاره و از راه کار و علم و راههای مثبت ... نه دزدی و مال مردم خوری و اینجور مسایل... و همینطور پول پدر / پدر زن / پدر شوهر و ... هم حساب نمیشه ... فقط پول خود فرد ...

نظرتونو بگید... متشکر...

همممم.

درود.

ی متنی خوندم " ثروتمند بودن پولدار بودن نیست؛ بی نیازی است "

خوب یکم زیادی خارج واقعیت ه. جواب سوال شما اینکه حدود 30 سال زمان می بره.

خوب پس باز برمیگردیم ب عبارت مذکور ( بنا ب جبر :ws3: ) سعی ام رو کردم از همین کمی هایی ک دارم استفاده کنم. انبار کردن ی مشت کاغذ تا کی. پس انداز خوبه ولی نباید باعث ایجاد حس تعلق ب پول بشه.

شخصا خودم رو ثروتمند یم دونم، هر چند ک پولدار نیستم. اما خوب ادم ک تنها نیست. همیشه کلی اسم و القاب دنبال ادم ان؛ برادر، همسر، پدر، برادر،مادر و غیره

پس هترین کار ترویج روحیه بی نیازی است. ب این معنی ک اگر جبریات وجود دارن، تلاش بر حذفشون بکن اما در لحظه خودت رو فارغ از نیاز بدون و فقط تلاش میمونه

در پناه حق ./.

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...