Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ شک ندارم که زهراااااااایی. آپامه:hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ apamehدیگه زهرا تابلو زهراست دیگه kho rast migan dge, apame hastesh چقدر شکل زهراست(Apameh) حتی نگاهشم شبیه زهراساگه زهرا نیست حتما همزادشه.چون خیلی شبیه.خیلیییییییییییییی شاروک منم با اینکه apameh رو ندیدم...تا عکس رو دیدم یاد ایشون افتادم ولی یه خورده ام شبیه خودمه هاااااا خو معلومه زهراست فکر کردم اولین نفرم که حدس میزنم زهرا باشه.باید امتیازش این سری تقسیم شه این تشخیص هویت مطمئنا تو تاریخ نواندیشان ثبت میشه. 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ زهراس دیگه از همون چشمای رنگیش مشخصه 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ فکر کردم اولین نفرم که حدس میزنم زهرا باشه.باید امتیازش این سری تقسیم شه این تشخیص هویت مطمئنا تو تاریخ نواندیشان ثبت میشه. خداییش منم احساسم اینه شبیه منه خیـــــلی دلم میخواد صاب عکس رو ببینم... مثکه یه رابطه هایی داریم باهم همچنان پاروشات:hapydancsmil: زهراس دیگه از همون چشمای رنگیش مشخصه مُدل حدس زندنت منُ مُرده میتی انجمن دیگه چش رنگی نداره؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ apameh نیست یه جورایی فرق داره قیافش شبیهه ولی اون نیست بنظر من 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ راهنمایی هات خیـــــــلی جامع و کامله مینا پاروشات ساغر زهرا باز داری فرصت هاتو میسوزونی.....من اصلا بور نیستم که 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ زهرا باز داری فرصت هاتو میسوزونی.....من اصلا بور نیستم که منکه ندیدمت شاید باشی:14k8gag: حرفتُ قبول میکنم اما پس علی الحساب همون پاروشات 1 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ چقدی ادم زهرایی رو دیدناااااااااااا زهرایی چرا من ندیدمت؟ 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ چقدی ادم زهرایی رو دیدناااااااااااا زهرایی چرا من ندیدمت؟ بیشتریا از رو عکس کودکیام حدس زدن منم خداییش برو توام ببین رو چه حسابی اینا میگن هویت مجهول منم اما جدی هویت مجهول هرکی هست خیلی باحاله که نمیاد اعاده حیثیت کنه:| 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ بیشتریا از رو عکس کودکیام حدس زدن منمخداییش برو توام ببین رو چه حسابی اینا میگن هویت مجهول منم اما جدی هویت مجهول هرکی هست خیلی باحاله که نمیاد اعاده حیثیت کنه:| عکس بچگیاتون کجاست؟! 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ عکس بچگیاتون کجاست؟! تو پروفایلم هس 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ تو پروفایلم هس با هویت مجهول نسبتی ندارید؟! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ تو پروفایلم هس رفتم تو پروفایلت دیدم، به نظرم خودت نیستی. ولی احیاناً خواهرت تو انجمن عضو نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ رفتم تو پروفایلت دیدم، به نظرم خودت نیستی. ولی احیاناً خواهرت تو انجمن عضو نیست؟ به نظرت پس چرا بقیه میگن منم؟؟ پیشنهاد میکنم هر کی منُ حدس زده بره یه بار دیگه اون عکس کوچولوگیام رو ببینه قطعا به راه راست هدایت خواهید شد نه خواهرم اینجا عضو نیس:| بعد اصن خواهرم کُلُهم مشکیه :| با هویت مجهول نسبتی ندارید؟! چرا قطعا هم انجمنی هستیم :| 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ تو پروفایلم هس منم رفتم دیدم عکستو. هویت مجهول تو نیستی 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ منم رفتم دیدم عکستو. هویت مجهول تو نیستی فرم ابرو شو نگاه کن .. 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ فرم ابرو شو نگاه کن .. خیلییییییییییی زیاد شباهت داره ولی بنظرم زهرا نیس. شایدم خودشه داره گمراه میکنه بچه ها رو. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده