Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 شک ندارم که زهراااااااایی. آپامه:hapydancsmil::hapydancsmil: 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 apamehدیگه زهرا تابلو زهراست دیگه kho rast migan dge, apame hastesh چقدر شکل زهراست(Apameh) حتی نگاهشم شبیه زهراساگه زهرا نیست حتما همزادشه.چون خیلی شبیه.خیلیییییییییییییی شاروک منم با اینکه apameh رو ندیدم...تا عکس رو دیدم یاد ایشون افتادم ولی یه خورده ام شبیه خودمه هاااااا خو معلومه زهراست فکر کردم اولین نفرم که حدس میزنم زهرا باشه.باید امتیازش این سری تقسیم شه این تشخیص هویت مطمئنا تو تاریخ نواندیشان ثبت میشه. 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 فکر کردم اولین نفرم که حدس میزنم زهرا باشه.باید امتیازش این سری تقسیم شه این تشخیص هویت مطمئنا تو تاریخ نواندیشان ثبت میشه. خداییش منم احساسم اینه شبیه منه خیـــــلی دلم میخواد صاب عکس رو ببینم... مثکه یه رابطه هایی داریم باهم همچنان پاروشات:hapydancsmil: زهراس دیگه از همون چشمای رنگیش مشخصه مُدل حدس زندنت منُ مُرده میتی انجمن دیگه چش رنگی نداره؟؟ 3
Paroshat 6378 ارسال شده در 8 بهمن، 2014 apameh نیست یه جورایی فرق داره قیافش شبیهه ولی اون نیست بنظر من 2
saghar... 6666 ارسال شده در 8 بهمن، 2014 راهنمایی هات خیـــــــلی جامع و کامله مینا پاروشات ساغر زهرا باز داری فرصت هاتو میسوزونی.....من اصلا بور نیستم که 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 8 بهمن، 2014 زهرا باز داری فرصت هاتو میسوزونی.....من اصلا بور نیستم که منکه ندیدمت شاید باشی:14k8gag: حرفتُ قبول میکنم اما پس علی الحساب همون پاروشات 1
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 8 بهمن، 2014 چقدی ادم زهرایی رو دیدناااااااااااا زهرایی چرا من ندیدمت؟ 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 8 بهمن، 2014 چقدی ادم زهرایی رو دیدناااااااااااا زهرایی چرا من ندیدمت؟ بیشتریا از رو عکس کودکیام حدس زدن منم خداییش برو توام ببین رو چه حسابی اینا میگن هویت مجهول منم اما جدی هویت مجهول هرکی هست خیلی باحاله که نمیاد اعاده حیثیت کنه:| 2
yade dirooz 1814 ارسال شده در 8 بهمن، 2014 بیشتریا از رو عکس کودکیام حدس زدن منمخداییش برو توام ببین رو چه حسابی اینا میگن هویت مجهول منم اما جدی هویت مجهول هرکی هست خیلی باحاله که نمیاد اعاده حیثیت کنه:| عکس بچگیاتون کجاست؟! 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 تو پروفایلم هس رفتم تو پروفایلت دیدم، به نظرم خودت نیستی. ولی احیاناً خواهرت تو انجمن عضو نیست؟ 1
.Apameh 25173 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 رفتم تو پروفایلت دیدم، به نظرم خودت نیستی. ولی احیاناً خواهرت تو انجمن عضو نیست؟ به نظرت پس چرا بقیه میگن منم؟؟ پیشنهاد میکنم هر کی منُ حدس زده بره یه بار دیگه اون عکس کوچولوگیام رو ببینه قطعا به راه راست هدایت خواهید شد نه خواهرم اینجا عضو نیس:| بعد اصن خواهرم کُلُهم مشکیه :| با هویت مجهول نسبتی ندارید؟! چرا قطعا هم انجمنی هستیم :| 2
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 منم رفتم دیدم عکستو. هویت مجهول تو نیستی فرم ابرو شو نگاه کن .. 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 فرم ابرو شو نگاه کن .. خیلییییییییییی زیاد شباهت داره ولی بنظرم زهرا نیس. شایدم خودشه داره گمراه میکنه بچه ها رو. 2
ارسال های توصیه شده