رفتن به مطلب

زنگ تفریح : موضوع اتاق من

fakur1

ارسال های توصیه شده

نه دیگه دوستم فکر کن مورد انقدر خوبه که اصلا نمیتونی بگی نیاین

اگه قبلا دیده بودیش خودت پیش قدم میشدی برای آشنایی :ws3:

:banel_smiley_4: راس میگیاااااااااا! خواهرم که نداریم اون موقع کمکمون کنه. ینی الان باید مرتب بشم؟:icon_pf (34)::hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:banel_smiley_4: راس میگیاااااااااا! خواهرم که نداریم اون موقع کمکمون کنه. ینی الان باید مرتب بشم؟:icon_pf (34)::hanghead:

از الان شروع کن عزیزم

مرتب شدن واقعا سخت نیس.

همین که هر وسیله ای رو برمیداری بذاری سرجاش نصف بیشتر کارها تموم میشن بدون اینکه انرژی یا وقت زیادی صرف کرده باشی. :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
از الان شروع کن عزیزم

مرتب شدن واقعا سخت نیس.

همین که هر وسیله ای رو برمیداری بذاری سرجاش نصف بیشتر کارها تموم میشن بدون اینکه انرژی یا وقت زیادی صرف کرده باشی. :w16:

من همه وسایلم سرجای خودشونن. خخخخخخخخخخخخ. فقط نامرتب.مثلا قفسه کتابهام بینهایت فجیع نامرتبه.:ws3:هروقتم تصمیم میگیرم مرتبش کنم پشیمون میشم.:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من همه وسایلم سرجای خودشونن. خخخخخخخخخخخخ. فقط نامرتب.مثلا قفسه کتابهام بینهایت فجیع نامرتبه.:ws3:هروقتم تصمیم میگیرم مرتبش کنم پشیمون میشم.:banel_smiley_4:

یه بار که مرتب کنی و سختی مرتب کردنشونو بچشی دیگه نامرتبشون نمیکنی.

این مثل یه تنبیهه برای خودت :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه بار که مرتب کنی و سختی مرتب کردنشونو بچشی دیگه نامرتبشون نمیکنی.

این مثل یه تنبیهه برای خودت :ws3:

بارها چشیدم :hanghead: . خودم که خودمو تنبیه نمیکنم.بعضی وقتا مامانم اینکارو میکنه.ولی مدتهاست بیخیال شده.:whistle: من درست بشو نیستم آخه. :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه دیگه دوستم فکر کن مورد انقدر خوبه که اصلا نمیتونی بگی نیاین

اگه قبلا دیده بودیش خودت پیش قدم میشدی برای آشنایی :ws3:

یعنی همچین آدمی الان پیدا میشه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
همینو بگو واقعا!:ws28::ws28::ws28:
آره خوب . من اگه بدونم همچین کسی وجود داره صیدش میکنم.

در ضمن به انجمن خوش آمدی عزیز. امیدوارم در جمع دوستان شاد و کامیاب باشی.

لینک به دیدگاه
بارها چشیدم :hanghead: . خودم که خودمو تنبیه نمیکنم.بعضی وقتا مامانم اینکارو میکنه.ولی مدتهاست بیخیال شده.:whistle: من درست بشو نیستم آخه. :icon_pf (34):

منم همینطور .

لینک به دیدگاه
  • 9 ماه بعد...
اورین اورین:ws3:

معلومه بچه ی اهل درس وکتابی هستی ولی میخوای کتاب وجزوه هارو از زیرت بردار بعد بخواب واسه خودت میگم اینجوری کمرت اسیب میبینه هاااا:ws28:

حالا اگه نخواستی تمیزهم کنی بندازشون زیر تخت یا دور از محل خوابت.:banel_smiley_4::vahidrk:

دانشجو هم دانشجوهای قدیم واسه کتاب احترامی قائل بودن.:ws28:

گفتی احترام یه چیزی یادم امدرفته بودیم نمایشگاه کتاب یه چیزی دیدم که دیگه خیلی چیزهافهمیدم دیدم یه نفرچندین کتاب خریده بودبعدش بجای صندلی استفاده میکردوروش نشسته بود:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
گفتی احترام یه چیزی یادم امدرفته بودیم نمایشگاه کتاب یه چیزی دیدم که دیگه خیلی چیزهافهمیدم دیدم یه نفرچندین کتاب خریده بودبعدش بجای صندلی استفاده میکردوروش نشسته بود:banel_smiley_4:

:ws3:

صندلی خریده بود که واسش ارزون تر هم درمیمومد...معلومه فکراقتصادی هم نداشته...:ws3:

ولی جدااز شوخی جای افسوس داره:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:hanghead: من هر چقدر نسبت به الودگی وسواسِ بیمار گونه دارم، نسبت به نظم و انضباط بیخیالی بیمار گونه دارم :hanghead: اتاقم مثل بازار شام میمونه :hanghead: داد میزنن سرم تمیز کن تو درست بشو نیستی؟ آبروت تو فامیل رفته :hanghead: تمیز میکنما امّا از نو میریزم :hanghead: مریضم:hanghead:نمیدونم چرا خوب نمیشم:hanghead:هی به خودم میگم سمیرا به به ببین وقتایی که اتاقت تمیزه چه قشنگه ...خاک تو سرت مثلا دختری:w000: اما باز فردا میریزم:hanghead: جالب اینه که جای همه چیم میدونم :ws37: روانشناس نداریم تو این انجمن بیاد تحلیل کنه من چه مرگمه چیکار کنم درست بشم؟:4564:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
مثلا اتاق من هیچ وقت تاحالا اینجوری نشده

1981963124110490123186228445314121192901961.jpg

نکنه اتاق شم این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟:w58:

این در مقابل اتاق من حرفی برای گفتن نداره :ws3:. مثلا من چهارپایه آوردم تو اتاق که یه حشره بکشم چند ماه موند تو اتاق چون حال نداشتم ببرمش. زیر تختم هم اشیا گمشده خونه پیدا میشه کلا هر چیزی گم بشه اون زیر میشه پیداش کرد :hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:hanghead: من هر چقدر نسبت به الودگی وسواسِ بیمار گونه دارم، نسبت به نظم و انضباط بیخیالی بیمار گونه دارم :hanghead: اتاقم مثل بازار شام میمونه :hanghead: داد میزنن سرم تمیز کن تو درست بشو نیستی؟ آبروت تو فامیل رفته :hanghead: تمیز میکنما امّا از نو میریزم :hanghead: مریضم:hanghead:نمیدونم چرا خوب نمیشم:hanghead:هی به خودم میگم سمیرا به به ببین وقتایی که اتاقت تمیزه چه قشنگه ...خاک تو سرت مثلا دختری:w000: اما باز فردا میریزم:hanghead: جالب اینه که جای همه چیم میدونم :ws37: روانشناس نداریم تو این انجمن بیاد تحلیل کنه من چه مرگمه چیکار کنم درست بشم؟:4564:

من اگه اتاقم تمیز باشه احساس راحتی نمی کنم مثل اینکه رفتم مهمونی و این اتاق من نیست :ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من اگه اتاقم تمیز باشه احساس راحتی نمی کنم مثل اینکه رفتم مهمونی و این اتاق من نیست :ws28:

دقیقا منم :w02: هر وقتم نیستم مامانم جمع میکنه تا فرداش که دوباره اتاقمو به همون روز انداختم درگیرم با خودم ... :ws28: بعد جالبه یه سری چیزا هر وقت مامی تمیز میکنه ناپدید میشه :4564: و همیشه ام معتقده که دست نزده بهش ... تا میگم مامااااااان باز رفتی اتاقه منو دست زدی فلان چی گم شد میگه : من دست نزدم :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

اتاقم اول هفته کاملا مرتبِ.......تا ب اخر هفته ک میرسه.....کاملا شلوغ میشِ....مجدد اول هفته کاملا مرتب.....و این داستان همیشه ادامه داره.......یه نمودار رمپ رو تو طول هر هفته اتاقم طی میکنه....نمودار رمپی ک دندان اره ایی ه و متناوب با پریود 6روز...........:whistle::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سمت من همیشه مرتب...

سمت خواهرم جورابش از زیره بالشش ردمیاد یهو:banel_smiley_4:

میگم روتختیتو مرتب کن...میگه آجی چن ساعت دیگه شب میشه باز میخواییم بخوابیم:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...