رفتن به مطلب

زنگ تفریح : موضوع اتاق من

fakur1

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مطمئنم اتاق خودم از همه تون مرتب تره:4chsmu1:

مدرک ارائه بده ببینیم تا چه حد به واقعیت نزدیکه.( تصویر اتاق )

• Like 2
لینک به دیدگاه

اتاق من کاملا مرتبه،کمدم همیشه مرتبه،حتی لباسایی که برای فصل های گذشته جمع میکنم شسته شده اتو شده تا شده گذاشتم تو نایلون و بالای کمد دیواریه،میتونم همین الان دربیارم بپوشم برم مهمونی،برای همین هیچ وقت مشکلی برای بیرون رفتن و مهمونی و... در مورد لباسا و کفشام ندارم.:w16:

کثیفی اتاق من فقط فرش و سرامیکه که هرچقدر تمیز میکنم چون رفت و امد تو اتاقم زیاده زود کثیف میشه.:sigh:

به نظرم اصلا درست نیست یه خانوم اتاقش کثیف باشه :ws3:

(الان منو با قیافه ی یه پیرزن لپ گلی با روسری سفید و کلیپس و چادر گل گلی تصور کنید) :whistle:

اتاق من وقتی کثیف میشه که میخوام مرتبش کنم،یه روز کامل وقت میذارم همشو تمیز میکنم،وسایل کمدم همشون وسط اتاقه.ولی بعدش همه چیز برق میزنه.:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دختر خانومایی که مرتب نیستن توجه کنن:

فکر کنید یه پسر با موقعیت عالی و ظاهر مناسب که یکی از اقوام یا همسایگان شما رو بهشون معرفی کردن زنگ میزنن و میگن یه ساعت دیگه میان برای آشنایی.:evilsmile:

فکر کنید تو این یه ساعت باید کمک مادرتون کنید برای میوه و اسباب پذیرایی یا اتاقتونو مرتب کنید که شاید گفتن دوتا جوون برن حرف بزنن یا برید حموم یا دست و صورتتونو بشورید و مختصر آرایشی کنید.:confused:

(این موضوع شامل حال کسایی که چنتا خواهر دارن نمیشه)

به این مورد که فکرکنید ناخوداگاه نظمی تو زندگیتون برقرار میشه که هفته ای یه بار اتاق تکونی میکنید :ws3:

برای یه آشنایی اتفاق افتاد پسره فرار کرد رفت،عبرت گرفت و حالا مرتب شده.:no:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دختر خانومایی که مرتب نیستن توجه کنن:

فکر کنید یه پسر با موقعیت عالی و ظاهر مناسب که یکی از اقوام یا همسایگان شما رو بهشون معرفی کردن زنگ میزنن و میگن یه ساعت دیگه میان برای آشنایی.:evilsmile:

فکر کنید تو این یه ساعت باید کمک مادرتون کنید برای میوه و اسباب پذیرایی یا اتاقتونو مرتب کنید که شاید گفتن دوتا جوون برن حرف بزنن یا برید حموم یا دست و صورتتونو بشورید و مختصر آرایشی کنید.:confused:

(این موضوع شامل حال کسایی که چنتا خواهر دارن نمیشه)

به این مورد که فکرکنید ناخوداگاه نظمی تو زندگیتون برقرار میشه که هفته ای یه بار اتاق تکونی میکنید :ws3:

برای یه آشنایی اتفاق افتاد پسره فرار کرد رفت،عبرت گرفت و حالا مرتب شده.:no:

:ws28::ws28::ws28: خب فک کنم از همون اول بگیم نیان بهتره!حفظ آبرو میشه.:ws3::w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws28::ws28::ws28: خب فک کنم از همون اول بگیم نیان بهتره!حفظ آبرو میشه.:ws3::w16:

نه دیگه دوستم فکر کن مورد انقدر خوبه که اصلا نمیتونی بگی نیاین

اگه قبلا دیده بودیش خودت پیش قدم میشدی برای آشنایی :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...