Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ زمان دانشجویی همین اوضاع احوال بود خونه زندگی ما هم ----- الان اوضاع اتاق ام بدک نیست فقط داخل کمد لباس هام :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ مطمئنم اتاق خودم از همه تون مرتب تره:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ مطمئنم اتاق خودم از همه تون مرتب تره:4chsmu1: احسنت بر تو دختر منظم و مرتب 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ احسنت بر تو دختر منظم و مرتب احسنت بر خودت:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ احسنت بر خودت:biggrin: حالا که اصرار داری باشه قبول احسنت بر من:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ حالا که اصرار داری باشه قبول احسنت بر من:texc5lhcbtrocnmvtp8 :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ مطمئنم اتاق خودم از همه تون مرتب تره:4chsmu1: مدرک ارائه بده ببینیم تا چه حد به واقعیت نزدیکه.( تصویر اتاق ) 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ مدرک ارائه بده ببینیم تا چه حد به واقعیت نزدیکه.( تصویر اتاق ) ببخشید شما؟ 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ ببخشید شما؟ من استاتر این تاپیک هستم. 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ من استاتر این تاپیک هستم. آها حواسم نبود.اول خودت عکس بذار اگه راست میگی 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ آها حواسم نبود.اول خودت عکس بذار اگه راست میگی میترسم آبروم برا میشه بره. یعنی جراتشو ندارم. 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ میترسم آبروم برا میشه بره. یعنی جراتشو ندارم. 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ این اتاقت نیستخونه دانشجوییه نه؟ به اینور زنده شدی؟:) ها تقریبا خوابگاه دانشجویی هستش 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ زنده باد افشین جان. یه همدل و همدرد برام پیدا شد. اینو میگن اتاقی که انگار یه گوشه از بهشته. 2 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ به اینور زنده شدی؟:)ها تقریبا خوابگاه دانشجویی هستش تو شلخته نیستی افشین واژه مناسبش در این مقال نمیگنجه 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ اتاق من کاملا مرتبه،کمدم همیشه مرتبه،حتی لباسایی که برای فصل های گذشته جمع میکنم شسته شده اتو شده تا شده گذاشتم تو نایلون و بالای کمد دیواریه،میتونم همین الان دربیارم بپوشم برم مهمونی،برای همین هیچ وقت مشکلی برای بیرون رفتن و مهمونی و... در مورد لباسا و کفشام ندارم. کثیفی اتاق من فقط فرش و سرامیکه که هرچقدر تمیز میکنم چون رفت و امد تو اتاقم زیاده زود کثیف میشه. به نظرم اصلا درست نیست یه خانوم اتاقش کثیف باشه (الان منو با قیافه ی یه پیرزن لپ گلی با روسری سفید و کلیپس و چادر گل گلی تصور کنید) اتاق من وقتی کثیف میشه که میخوام مرتبش کنم،یه روز کامل وقت میذارم همشو تمیز میکنم،وسایل کمدم همشون وسط اتاقه.ولی بعدش همه چیز برق میزنه. 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ دختر خانومایی که مرتب نیستن توجه کنن: فکر کنید یه پسر با موقعیت عالی و ظاهر مناسب که یکی از اقوام یا همسایگان شما رو بهشون معرفی کردن زنگ میزنن و میگن یه ساعت دیگه میان برای آشنایی.:evilsmile: فکر کنید تو این یه ساعت باید کمک مادرتون کنید برای میوه و اسباب پذیرایی یا اتاقتونو مرتب کنید که شاید گفتن دوتا جوون برن حرف بزنن یا برید حموم یا دست و صورتتونو بشورید و مختصر آرایشی کنید.:confused: (این موضوع شامل حال کسایی که چنتا خواهر دارن نمیشه) به این مورد که فکرکنید ناخوداگاه نظمی تو زندگیتون برقرار میشه که هفته ای یه بار اتاق تکونی میکنید برای یه آشنایی اتفاق افتاد پسره فرار کرد رفت،عبرت گرفت و حالا مرتب شده. 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ دختر خانومایی که مرتب نیستن توجه کنن:فکر کنید یه پسر با موقعیت عالی و ظاهر مناسب که یکی از اقوام یا همسایگان شما رو بهشون معرفی کردن زنگ میزنن و میگن یه ساعت دیگه میان برای آشنایی.:evilsmile: فکر کنید تو این یه ساعت باید کمک مادرتون کنید برای میوه و اسباب پذیرایی یا اتاقتونو مرتب کنید که شاید گفتن دوتا جوون برن حرف بزنن یا برید حموم یا دست و صورتتونو بشورید و مختصر آرایشی کنید.:confused: (این موضوع شامل حال کسایی که چنتا خواهر دارن نمیشه) به این مورد که فکرکنید ناخوداگاه نظمی تو زندگیتون برقرار میشه که هفته ای یه بار اتاق تکونی میکنید برای یه آشنایی اتفاق افتاد پسره فرار کرد رفت،عبرت گرفت و حالا مرتب شده. :ws28: خب فک کنم از همون اول بگیم نیان بهتره!حفظ آبرو میشه. 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ :ws28: خب فک کنم از همون اول بگیم نیان بهتره!حفظ آبرو میشه. نه دیگه دوستم فکر کن مورد انقدر خوبه که اصلا نمیتونی بگی نیاین اگه قبلا دیده بودیش خودت پیش قدم میشدی برای آشنایی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده