Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 31 دی، 2014 زمان دانشجویی همین اوضاع احوال بود خونه زندگی ما هم ----- الان اوضاع اتاق ام بدک نیست فقط داخل کمد لباس هام :icon_pf (34): 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 31 دی، 2014 مطمئنم اتاق خودم از همه تون مرتب تره:4chsmu1: احسنت بر تو دختر منظم و مرتب 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 31 دی، 2014 احسنت بر خودت:biggrin: حالا که اصرار داری باشه قبول احسنت بر من:texc5lhcbtrocnmvtp8 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 31 دی، 2014 حالا که اصرار داری باشه قبول احسنت بر من:texc5lhcbtrocnmvtp8 :aghosh: 2
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 31 دی، 2014 مطمئنم اتاق خودم از همه تون مرتب تره:4chsmu1: مدرک ارائه بده ببینیم تا چه حد به واقعیت نزدیکه.( تصویر اتاق ) 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 31 دی، 2014 مدرک ارائه بده ببینیم تا چه حد به واقعیت نزدیکه.( تصویر اتاق ) ببخشید شما؟ 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 31 دی، 2014 من استاتر این تاپیک هستم. آها حواسم نبود.اول خودت عکس بذار اگه راست میگی 2
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 31 دی، 2014 آها حواسم نبود.اول خودت عکس بذار اگه راست میگی میترسم آبروم برا میشه بره. یعنی جراتشو ندارم. 3
afshin18 11175 ارسال شده در 31 دی، 2014 این اتاقت نیستخونه دانشجوییه نه؟ به اینور زنده شدی؟:) ها تقریبا خوابگاه دانشجویی هستش 2
afshin18 11175 ارسال شده در 31 دی، 2014 زنده باد افشین جان. یه همدل و همدرد برام پیدا شد. اینو میگن اتاقی که انگار یه گوشه از بهشته. 2
خانومي 808 ارسال شده در 31 دی، 2014 به اینور زنده شدی؟:)ها تقریبا خوابگاه دانشجویی هستش تو شلخته نیستی افشین واژه مناسبش در این مقال نمیگنجه 4
victoria_r 7682 ارسال شده در 1 بهمن، 2014 اتاق من کاملا مرتبه،کمدم همیشه مرتبه،حتی لباسایی که برای فصل های گذشته جمع میکنم شسته شده اتو شده تا شده گذاشتم تو نایلون و بالای کمد دیواریه،میتونم همین الان دربیارم بپوشم برم مهمونی،برای همین هیچ وقت مشکلی برای بیرون رفتن و مهمونی و... در مورد لباسا و کفشام ندارم. کثیفی اتاق من فقط فرش و سرامیکه که هرچقدر تمیز میکنم چون رفت و امد تو اتاقم زیاده زود کثیف میشه. به نظرم اصلا درست نیست یه خانوم اتاقش کثیف باشه (الان منو با قیافه ی یه پیرزن لپ گلی با روسری سفید و کلیپس و چادر گل گلی تصور کنید) اتاق من وقتی کثیف میشه که میخوام مرتبش کنم،یه روز کامل وقت میذارم همشو تمیز میکنم،وسایل کمدم همشون وسط اتاقه.ولی بعدش همه چیز برق میزنه. 2
victoria_r 7682 ارسال شده در 1 بهمن، 2014 دختر خانومایی که مرتب نیستن توجه کنن: فکر کنید یه پسر با موقعیت عالی و ظاهر مناسب که یکی از اقوام یا همسایگان شما رو بهشون معرفی کردن زنگ میزنن و میگن یه ساعت دیگه میان برای آشنایی.:evilsmile: فکر کنید تو این یه ساعت باید کمک مادرتون کنید برای میوه و اسباب پذیرایی یا اتاقتونو مرتب کنید که شاید گفتن دوتا جوون برن حرف بزنن یا برید حموم یا دست و صورتتونو بشورید و مختصر آرایشی کنید.:confused: (این موضوع شامل حال کسایی که چنتا خواهر دارن نمیشه) به این مورد که فکرکنید ناخوداگاه نظمی تو زندگیتون برقرار میشه که هفته ای یه بار اتاق تکونی میکنید برای یه آشنایی اتفاق افتاد پسره فرار کرد رفت،عبرت گرفت و حالا مرتب شده. 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 1 بهمن، 2014 دختر خانومایی که مرتب نیستن توجه کنن:فکر کنید یه پسر با موقعیت عالی و ظاهر مناسب که یکی از اقوام یا همسایگان شما رو بهشون معرفی کردن زنگ میزنن و میگن یه ساعت دیگه میان برای آشنایی.:evilsmile: فکر کنید تو این یه ساعت باید کمک مادرتون کنید برای میوه و اسباب پذیرایی یا اتاقتونو مرتب کنید که شاید گفتن دوتا جوون برن حرف بزنن یا برید حموم یا دست و صورتتونو بشورید و مختصر آرایشی کنید.:confused: (این موضوع شامل حال کسایی که چنتا خواهر دارن نمیشه) به این مورد که فکرکنید ناخوداگاه نظمی تو زندگیتون برقرار میشه که هفته ای یه بار اتاق تکونی میکنید برای یه آشنایی اتفاق افتاد پسره فرار کرد رفت،عبرت گرفت و حالا مرتب شده. :ws28: خب فک کنم از همون اول بگیم نیان بهتره!حفظ آبرو میشه. 3
victoria_r 7682 ارسال شده در 1 بهمن، 2014 :ws28: خب فک کنم از همون اول بگیم نیان بهتره!حفظ آبرو میشه. نه دیگه دوستم فکر کن مورد انقدر خوبه که اصلا نمیتونی بگی نیاین اگه قبلا دیده بودیش خودت پیش قدم میشدی برای آشنایی 2
ارسال های توصیه شده