fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ یه اتاق دارم که انگاری توش جنگ جهانی سوم اتفاق افتاده. همه چی پخش و پلا و انبوهی وسایل به درد نخور و اضافی که فکری بحالشون نمیکنم. به من بگید چرا من تا این حد شلخته ام. در ضمن از وضع و حال اتاق خودتون هم یه عکس بگیرید و سنجاقش کنید به این تاپیک تا ببینم مشابه من تو انجمن چن نفر هسش. مرسی 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اتاق شلوغش هم با مزست یعنی اتاق شمام بله ؟ باور نمکنم. 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ یعنی اتاق شمام بله ؟ باور نمکنم. نه البته اتاق من خیلی شلوغ نیست . بیشتر کمد لباسام شلوغه. 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ مثلا اتاق من هیچ وقت تاحالا اینجوری نشده نکنه اتاق شم این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ مثلا اتاق من هیچ وقت تاحالا اینجوری نشده نکنه اتاق شم این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟ داری نزدیک میشی . 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اتاق من به مرز شلختگي نرسيده ولي درحدي كه تختم يه مقدار روتختيش بهم بخوره شده.. نه تنها اتاقم .. كل خونه نظم داره.. ناسلامتي خانواده نظامي هستيماا... بحث جالبي مرسي/:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اتاق من به مرز شلختگي نرسيده ولي درحدي كه تختم يه مقدار روتختيش بهم بخوره شده..نه تنها اتاقم .. كل خونه نظم داره.. ناسلامتي خانواده نظامي هستيماا... بحث جالبي مرسي/:icon_gol: روتختی آره ؟ اونم یه خورده؟ زیر تخت رو چرا نمیگی؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ روتختی آره ؟ اونم یه خورده؟ زیر تخت رو چرا نمیگی؟ روتختم درحدي كه خواهرزاده هام بيان بخوابن روش بهم بريزه وگرنه نه مرتبه.. اهان زير تختم .. تختم طوريه كه زيرش چيزي جا نميشه..كه شلخته بشه.. يه تيكه كامله.. 4 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ داری نزدیک میشی . یعنی از اینم داغون تره؟؟؟؟؟ پس عکسش رو بزار یه دفعه دیدی اسمت تو کتاب گینس ثبت شد. انجمن هم اینجوری مشهورمیشه.فقط یادت باشه وقتی معروف شدی حتما بگی از زمین خاکی های انجمن شروع کردی!!! 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ نكنه اتاقت منفجر شده مگه ميشه؟ 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ یعنی از اینم داغون تره؟؟؟؟؟پس عکسش رو بزار یه دفعه دیدی اسمت تو کتاب گینس ثبت شد. انجمن هم اینجوری مشهورمیشه.فقط یادت باشه وقتی معروف شدی حتما بگی از زمین خاکی های انجمن شروع کردی!!! پری جان , باور میکنی جراتش رو ندارم ؟ یعنی با عکس نمیشه همه رو دید. فیلمبرداریش بهتر جواب میده. که اونم بلد نیستم بفرستم. 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ مثلا اتاق من هیچ وقت تاحالا اینجوری نشده نکنه اتاق شم این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟ اتاق من تقريبا اين شكليه البته البته بجاي لباس كاغذ و كتاب و جزوه است ! من شبا روي كاغذ و. كتاب ميخوابم ! اصلا وضعيت بحراني بحراني 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ عمرا اين وضعيت باشه.. مگه ميشه اخهههههههه.. :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ زنده باد افشین جان. یه همدل و همدرد برام پیدا شد. اینو میگن اتاقی که انگار یه گوشه از بهشته. 4 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ اتاق من تقريبا اين شكليه البته البته بجاي لباس كاغذ و كتاب و جزوه است ! من شبا روي كاغذ و. كتاب ميخوابم ! اصلا وضعيت بحراني بحراني اورین اورین معلومه بچه ی اهل درس وکتابی هستی ولی میخوای کتاب وجزوه هارو از زیرت بردار بعد بخواب واسه خودت میگم اینجوری کمرت اسیب میبینه هاااا حالا اگه نخواستی تمیزهم کنی بندازشون زیر تخت یا دور از محل خوابت.:vahidrk: دانشجو هم دانشجوهای قدیم واسه کتاب احترامی قائل بودن. 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ زنده باد افشین جان. یه همدل و همدرد برام پیدا شد. اینو میگن اتاقی که انگار یه گوشه از بهشته. اين وضع اتاقم باشه رسما منو ازخونه پرت ميكنن بيرون.. يا اعلاميه ميشم رو ديوار:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده