fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ ماهم در کنارشما همینطور و من از داشتن مدیری فرهیخته چون شما خدا را شاکرم. 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ بخاطر آرزو اومدم که تو تالار حقوق دست تنها بود..کم کم علاقه مند شدم و بیشتر زمانم پای نت بود که این بد بود برام خیلی فعال شدم یه مدت طولانی اما استقبال کاربرای حقوق شدیدا پایینه! میان مقالات و جزوه هارو دانلود میکنن و دیگه نمیان! کمی که نه..خیلی زیاد دلسرد شدم..مخصوصا با رفتن آرزو هر چند قول داده برگرده.. این روزا هم که کلا از نت بدم میاد حتی زورم میاد سایت دانشگاهمونو باز کنم! ممنون بایت تاپیک خوبتون 16 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ و من از داشتن مدیری فرهیخته چون شما خدا را شاکرم. شما لطف دارین من هم به داشتن دوست خوبی مثل شما افتخار میکنم ممنون 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اشتباهی اومدمُ موندمُ نرفتمُ ... 19 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ درود ممنون از تاپیک. من از طریق دوستم آزاده آشنا شدم با نواندیشان (که الان خودش نیست اینجا دیگه) اولا که اصلن فعالیت نمیکردم، فقط بخاطر دوستم عضو شده بودم نمیومدم ، ولی یه بار به پیشنهاد همون دوستم تو یه مسابقه خاطره نویسی شرکت کردم. از فضا و جو این فروم خوشم اومد، بعدش دیگه کم کم علاقه مند شدم به فعالیت بیشتر تو حوزه فیلم و موسیقی. الانم علت فعالیتم بیشتر بخاطر اینه که بتونم یه نقش هر چند کوچیکی در ارتقای سلیقه سینمایی فروم داشته باشم. 17 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ من اولین بار واسه دانلود یه نرم افزار خاص اینجا عضو شده بودم، البته آخرش هم استفاده ای ازش نکردم، ولی فکر کنم یه بار هم واسه همینجا دوباره آپلودش کردم. کلا توی فروم ها فعالیت نمی کردم، یه مدت بعدش توی یه فروم تخصصی فعالیتم رو شروع کردم، توی فروم های دیگه ای هم در کنارش فعال شدم، همش هم فعالیتم توی فروم ها تخصصی بود یا حداکثر دانلود مقاله. اما دفعه دوم واسه تبلیغ همون فروم اومدم نواندیشان (حدود 9 - 10 ماه پیش) یعنی خیلی فروم های دیگه هم سر می زدم و سوال هایی که بلد بودم رو جواب می دادم، توی امضام هم لینک فروم رو میذاشتم، البته آقا مهدی (Mehdi.Aref) از نحوه تشکر زدنشون مشخص بود، از این حرکت من اصلا خوششون نمیاد، حتی اولین باری که با ایشون صحبت کرده بودم، دقیقا به همین مساله اشاره کردن اینجا جوش خیلی خوب بود، از یه طرف هم مدیرانش خیلی به کاربرا اهمیت میدادن، چیزی که توی اونجا باهاش مشکل داشتم ("انجام پروژه دانشجویی") هم اینجا نبود، این شد موندگار شدم و اونجا دیگه نمیرم. البته دوستایی که توی اون فروم پیدا کرده بودم، رو هم با خودم آوردم. 19 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ آقا همش تقصیر ایمان بود.......همین صاحاب پست بالائیه!!!! اون زمونا که جوون بودم و دوران کارشناسی بودم یکی از تفریحاتم عضو شدن تو سایت های مختلف بود.....به بچه ها یوزر پس ثابتمو داده بودم هر کس میخواست چیزی دانلود کنه قبلش چک میکرد ببینه من عضو هستم یا نه!!!!! اگه من عضو نبودم بعدش خودش عضو میشد!!!! حالا درسته که خیلی از سایت ها عضو بودم اما صرفا فقط برای دانلود فایلی جزوه ای چیزی بوده.....این سایت هم قطعا استثنا نبوده....کارم که راه میفتاد دیگه تو اون سایت نمیومدم!!!! یه سایتی بود که با ایمان اونجا بودیم البته من شاگرد آقا ایمان بودم اونجا...زیادم نمیومدم هر چند ماه یه پست میذاشتم و جواب سوالا رو میدادم.....یه بار من ایمیلمو برای یه کاری اونجا گذاشتم به مدت دو سه ساعت بود فک کنم به یه روز نرسید اما ایمان ایمیل منو دید و به من ایمیل زد و بهم گفت که بیا نواندیشان......:icon_gol: منم ایمان رو خیلی دوس دارم و جای داداشم میمونه و خودشم میدونه که چه قد بهش علاقه دارم...حتی همون نکته ای که ایمان بهش اشاره کرد درباره پروژه دانشجویی منم به شدت حرفشو قبول دارم و تایید میکنم...بار ها شده که فقط به خاطر خوندن پست های ایمان اومدم اینجا.....:flowerysmile: خلاصه ما که اومدیم یوزر پس طلاییمونو بزنیم دیدیم که ای بابا!!! این جا هم که عضویم!!!!! تازه از قدیمیا هم هستمااااا!!!! در مورد جوش هم به نظرم خوب بوده و هر چند بعضی موقع ها بچه ها (حتی خود من) میزنن جاده خاکی اما کلن خوبه.....اگه فضای دوستانه در کنار فعالیت علمی باشه بسیار بسیار عالیه....به امید موفقیت همه بچه های نواندیشان:icon_gol: 18 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ منم بگم میگم... اونور باشگاه عضو بودم سهیلو شقایق کشوندنم اوردن اینجا و علت اومدنم هم به خاطر رفیقام و علت اصلیم چون 14-15 سالی بزرگترم از بچه ها میخوام اپدیت باشم از نظر اطلاعات روز و مطالعه رو دوست دارم برا همین بیشتر تالارا سر میزنم چه مربوط به رشته ام چه نامربوط دوست دارم یاد بگیرم و بخونم و بتونم مطلب هم میزارم میخوام اون حس دانشجویی رو همیشه داشته باشم و احساس پیری نکنم ممنون بچه ها از حضورتون 18 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ ممنون بابت تاپیک خوبت مهندس یاد می گیرم، یاد میدم، کمک می کنم، کمک می گیرم، .. مهم تر از همه انگیزه پیدا می کنم. ضعفایی که تو کارمه پیدا می کنم و ممکنه خیلی وقتا خیلی اتفاقی چیزی یاد بگیرم که خیلی کمکم کنه. با آدمای مختلف آشنا میشم. چندتا از بچه های انجمن شدن از بهترین دوستام ♥ شور و اشتیاق و نتیجه مثبتی که می گیریم و اخلاق و برخورد خوب بچه ها همه باعث میشن نواندیشان و هیچوقت ترک نکنم حتی اگه فعالیتم کم شه یه مدت... 17 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ منم اول بیکار بودم داشتم دنبال سرمه دوزی میگشتم و مدلاش یهو تو این انجمن یه چندتاییشو پیدا کردم ولی چون عضو نشده بودم نمیتونستم بقیه ی عکسارو ببینم این شد که برای اولین بار تو انجمن عضو شدم و حالا هم معتاد الانم خیلی خوشحالم که دوستای گل زیادی پیدا کردم 16 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ سلام من عضو جدیدم.از محیط اینجا خوشم اومد عضو شدم .قبلا تو فروم های دیگه ای بودم . دلزده شدم گفتم یه فروم جدید پیدا کنم که پیدا شد. امیدوارم اینجا جذاب باشه به اندازه کافی. 13 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ سلام من عضو جدیدم.از محیط اینجا خوشم اومد عضو شدم .قبلا تو فروم های دیگه ای بودم . دلزده شدم گفتم یه فروم جدید پیدا کنم که پیدا شد. امیدوارم اینجا جذاب باشه به اندازه کافی. جذاب هست ولی نازنین جون قراره جذاب ترم بشه 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ جذاب هست ولی نازنین جون قراره جذاب ترم بشه واقعا؟ چجوری؟:1238: 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ واقعا؟ چجوری؟:1238: بذار سر وقتش بهت میگم :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ بذار سر وقتش بهت میگم :gnugghender: ایول. منم بازی!:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ سلام من عضو جدیدم.از محیط اینجا خوشم اومد عضو شدم .قبلا تو فروم های دیگه ای بودم . دلزده شدم گفتم یه فروم جدید پیدا کنم که پیدا شد. امیدوارم اینجا جذاب باشه به اندازه کافی. این جذاب که میگی , چه جوریاست ؟ تو جیب جا میگیره ؟ 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ سلام من عضو جدیدم.از محیط اینجا خوشم اومد عضو شدم .قبلا تو فروم های دیگه ای بودم . دلزده شدم گفتم یه فروم جدید پیدا کنم که پیدا شد. امیدوارم اینجا جذاب باشه به اندازه کافی. به انجمن خودت خوش اومدی دوست عزیز یه طوری جذاب میشه برات که مثل بقیه بچه ها و البته خود من، به معتاد شدنت به اینجا اعتراف میکنی! 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ این جذاب که میگی , چه جوریاست ؟ تو جیب جا میگیره ؟ جذاب ینی اینکه جوری باشه که من نصف روزمو اینجا بگذرونم!هست؟ 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ به انجمن خودت خوش اومدی دوست عزیز یه طوری جذاب میشه برات که مثل بقیه بچه ها و البته خود من، به معتاد شدنت به اینجا اعتراف میکنی! موچکر! حالا ما نخوایم موعتاد بشیم کیو باید بیبینیم؟ نمیدونم چرا تو این فروم دکمه enter کار نمیکنه؟ چجوری باید برم خط پایین موقع تایپ؟ کسی میدونه عایا؟ 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ موچکر! حالا ما نخوایم موعتاد بشیم کیو باید بیبینیم؟ نمیدونم چرا تو این فروم دکمه enter کار نمیکنه؟ چجوری باید برم خط پایین موقع تایپ؟ کسی میدونه عایا؟ سلام همون Enter باید کار کنه، می خواین اینجا سوالتون رو مطرح کنین، شاید دوستان پیشنهادی داشته باشن: [h=1]پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن[/h] 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده