masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ چرا از صحبت کردن خسته نمی شد؟ انگار هزار سال حرف داشت! از در و دیوار می گفت. از افزایش حقوق کارمندان، تورم، دولت کریمه، نماز جمعه، روابط دختر و پسر، جن و پری و ... . خدا پدر و مادر دامادشان را بیامرزد که مثل موش نشسته بود و فقط گوش می داد. من که از آشپزخانه حرفهایشان را می شنیدم کم کم حوصله ام داشت سر می رفت. مانده بودم چطور داماد بیچاره شان آنهمه انتقاد و پیشنهاد و نق و نوق بی حاصل را تحمل می کرد. مانده بودم در این شرایط سخت و بحرانی، آنهمه حرف و حدیث چطور به ذهنش رسیده بود؟! آدم یک دنیا حرف و آرزو و انتقاد و پیشنهاد داشته باشد و تا چند روز دیگر بمیرد؟ مسخره است! هرکاری کرد که تا شب کنارش بمانم قبول نکردم. از اینکه نمی توانستم این خواسته اش را قبول کنم ناراحت بودم اما چاره ای نداشتم. باید برای امتحان دوشنبه خودم را آماده می کردم و او باید میفهمید. ناسلامتی برای خودش مردی شده بود. در همین یک ماهی که ندیده بودمش انگار ۱۰ سال بزرگتر شده بود. فهم و درکش هم چند برابر شده بود. عجیب حرف پدرش را گوش می کرد. من مانده بودم چطور در مقابل خواستهای پدر یکدندگی و لجبازی قدیم را نداشت. پسرک بیچاره، انگار تازه می فهمید از دست دادن پدر در نوجوانی یعنی چه؟! آدم تازه به بلوغ فکری و جسمی رسیده باشد و با هزار امید و آرزو به آینده فکر کند، آنوقت در ۱۵ سالگی یتیم شود؟ مسخره است! خیلی دلم می خواست می توانستم او را به امامزاده ببرم و صبح تا شب کنارش بمانم. نمی فهمم او از این امامزاده ها چه دیده که روز و شب و دعا و نذر و نیازش به آنها مربوط می شود! البته شاید من هم اگر جای او بودم همین کار را می کردم. آخر مادر بودن و پسر بزرگتر را از دست دادن آنقدر سخت هست که برای جلوگیری از آن آدم دست به هر کاری بزند. بهر حال من باید بر می گشتم و الا می بایست قید امتحان دوشنبه را بزنم. لعنت به این امتحانات! همه چیزمان شده امتحان دادن! می خوانیم برای امتحان. فکر می کنیم برای امتحان. راه می رویم برای امتحان. می میریم برای امتحان. رنج می کشیم برای امتحان. عزیز از دست می دهیم برای امتحان. له می شویم برای امتحان. می سوزیم برای امتحان. روز و شب و زندگی و مرگ و فکر و ذکر و خوبی و بدی مان شده امتحان! اصلا آفریده شدیم برای امتحان شدن! اینهمه رنج بکشیم و سیاهی ببینیم برای امتحان شدن، آنوقت بهمان بگویند دعا کنیم تا از این امتحانات سربلند بیرون بیاییم؟! مسخره است! امتحان دادن مسخره است. خوشی مسخره است. کار مسخره است. پیشرفت مسخره است. خانه و ماشین و تعطیلات و تفریحات مسخره است. مادر و پدر و زن و فرزند مسخره است. دختر دم بخت مسخره است. پسر نوجوان مسخره است. همسر تحصیلکرده مسخره است. پدر پولدار مسخره است. خواهر دلسوز مسخره است. دنیا مسخره است. عشق مسخره است. زندگی مسخره است.همه چیز مسخره است. همه چیز مسخره است... همه چیز... چي از نظر شما مسخره است...؟ 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ مسخره است همش عرض يه ماه دونفر بميرن.. بعدي هم درراه باشه.. 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ وفای دنیا به ادمی مسخره است ولی باید گول خورد و زندگی کرد و فقط و فقط خودت مسخره نیستی و میتونی خودتو تعالی ببخشی اونوقت همه چی در سمت سوی اهدافت از مسخره گی درمیاد و معنی پیدا میکنه 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ مسخره است.. كه ميبيني يه عده كه خودشون ايراد دارن ديگران رو به مسخره ميگيرن// كارشون خيلي زشته... 6 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ مسخرست کسی که آزارت میده توقع داره به خاطر بی اعتنایی که بهش کردی عذرخواهی هم بکنی!!! در صورتی که باید شدیدا باهاش برخورد میکردی... 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ ناشكري مسخره است.. موافقم فرانه جان 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ مسخره است برايم اين دوست داشتن هاي الكي...عشق ورزيدن هاي بي شرمانه... و بچگي كردن هايي كه آينده نگري را زير پا گذاشته و به خطر مي اندازد! مسخره است! نديده و نشناخته، بخاطر چهره ات، صدايت يا... عاشقت مي شوند و از دوست داشتن حرف مي زنند! واقعا مسخره است!!!!!! خنده ام مي گيرد وقتي گاهي اين داستانهاي عاشقانه اي كه عشق پاك را به مسخره گرفته اند مي خوانم... در اين دوست داشتن ها، كسي براي كسي جان فدا نمي كند! مي خواهدش تا جايي كه منافعش به خطر نيفتد! 6 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ مسخره است برايم اين دوست داشتن هاي الكي...عشق ورزيدن هاي بي شرمانه...و بچگي كردن هايي كه آينده نگري را زير پا گذاشته و به خطر مي اندازد! مسخره است! نديده و نشناخته، بخاطر چهره ات، صدايت يا... عاشقت مي شوند و از دوست داشتن حرف مي زنند! واقعا مسخره است!!!!!! خنده ام مي گيرد وقتي گاهي اين داستانهاي عاشقانه اي كه عشق پاك را به مسخره گرفته اند مي خوانم... در اين دوست داشتن ها، كسي براي كسي جان فدا نمي كند! مي خواهدش تا جايي كه منافعش به خطر نيفتد! احسنت 5 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ مسخره است اینکه دوستش داشته باشی و بهش نگی! مسخره است سکوت کنی در برابر عالم و آدم! مسخره است احترام کوچک تر به بزرگتر! مسخره است با فکرش زندگی کردن و دم نزدن! مسخره است ... همه چیز این دنیا مسخره است! مسخره تر اینه که ما آدما این دنیای مسخره رو جدی گرفتیم! 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ الان حالم از همه چیز مسخره تره 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ مسخره است که وقتی چیزی مینویسی دیگران به خودشون میگیرن.. واقعا مسخره است... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ مسخره است بخواي براي پيشرفت جايي تلاش كني ولي قدر ندونن و اون نيت خيرتو به پاي اين بزارن كه خودتو ميخواي نشون بدي.. مسخر است... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ مسخره است بري بستني فروشي هويج بستني سفارش بدي هويج با بستني ميوه اي باشه.. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ مسخره است ... همه چیز این دنیا مسخره است! مسخره تر اینه که ما آدما این دنیای مسخره رو جدی گرفتیم! عالی بووووووووووووووووووووود. مرسی 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ حرف زدن زیاد خر است کسی که زیاد حرف میزنه و کم گوش میکنه کارش مسخره ست دو تا گوش داریم و یه زبون! بیشتر از اونی که باید حرف بزنیم باید گوش بدیم 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ حرف زدن زیاد خر استکسی که زیاد حرف میزنه و کم گوش میکنه کارش مسخره ست دو تا گوش داریم و یه زبون! بیشتر از اونی که باید حرف بزنیم باید گوش بدیم چیا رو باید گوش بدیم؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ چیا رو باید گوش بدیم؟ صداها رو، نه فقط حرف آدما نسبت به چیزایی که میشنویم مسئولیم 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ صداها رو، نه فقط حرف آدمانسبت به چیزایی که میشنویم مسئولیم موافقم. ولی من فکر میکردم نسبت به چیز هایی که میگوئیم بیشتر مسئولیم. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ حرف زدن زیاد خر استکسی که زیاد حرف میزنه و کم گوش میکنه کارش مسخره ست دو تا گوش داریم و یه زبون! بیشتر از اونی که باید حرف بزنیم باید گوش بدیم ياد اون بازي قديمي افتادم كه ميگفتن. هركي حرف بزنه اون خره...(ببخشيد بچه ها بي ادبي شد):icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده