رفتن به مطلب

خانه‌‌های 10 تا 30 متری برای مهار ابتذال

RoBiC

ارسال های توصیه شده

همون زمان که میخاستن خراب کنن این فاحشه خونه هارو

طالقانی میگه اینکارو نکنید چون اینطوری کشور تبدیل به یه فاحشه خونه میشه

امروز میبینیم همینجوری شده:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:banel_smiley_4:

بله ديگه مرداي زن دار و زنان شوهر دار هم آزادانه فعاليت ميكنند به اسم انقلاب جنسي مرده دير مياد خونه ميگه رفتم خونه عفاف ديگه مگر كسي ميتونه حرف بزنه

اوهوم:ws28:میره دادگاه حکم عدم تمکین میگیره حله:ws3:

اوا تو ايران اين حرفا مگه نميدونين پسرا ودختراي ايروني تو دنيا تكن به كمتر از ده مترشم قانع ميشن طفلكيها اب نميبينن شناگراي توپين:w14::w127:

:w16:

عزیزم اون دیگه میشه خیانت . دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه

طرح بدی نیست اما نه به طور علنی بالاخره باید یه شرایطی بزارن که یه مقدار محدودیت ایجاد کنه وگرنه طرف .. میشه میپره میره اونجا:w00:

اره مثلا بگن با شناسنامه بیاید مردای زن دار راه نمیدیم

دلت خوشه هااا:banel_smiley_4:

میشه یکی یگه تو ایران چه خبره؟:ws52:

همه چی ارومه :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

اوهوم:ws28:میره دادگاه حکم عدم تمکین میگیره حله:ws3:

:w16:

اره مثلا بگن با شناسنامه بیاید مردای زن دار راه نمید

دلت خوشه هااا:banel_smiley_4:

همه چی ارومه :ws3:

تو به من دل بستیییییییی:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:167::w00::icon_pf (34):

بالاخره خوبه یا بد؟؟؟

هم خوبه هم بد

خوبه باسه اینکه هر کی خواسته باشه میره جلو چه زنش چه مردش دیگه الکی به اینو اون گیر نمیدن

بده چون خیلیا سوئ استفاده میکنن خیلیاااااااااااا:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

روح اقای طالقانی شاد که میگفت هر خونه ای یه توالت احتیاج دازه..این جور جاها هم توالت شهری اند....زمان شاه چقدر متمدنانه تر بود همه چی...

• Like 3
لینک به دیدگاه
روح اقای طالقانی شاد که میگفت هر خونه ای یه توالت احتیاج دازه..این جور جاها هم توالت شهری اند....زمان شاه چقدر متمدنانه تر بود همه چی...

اگه واقعا میخاست عملی میکرد:banel_smiley_4: من که اون دنیا همه ی اینا رو خفت میکنم بخاطر احساساتی شدن یه سری جوون ما بدبخت شدیم

قربون دستت اون شیلنگ بده افغانستان اب بدیم اب ندارن:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

یه بنده خدایی میگفت نیازهای اصلی انسان اینان:آب غذا هوا

یه بنده خدای دیگه ای هم میگفت نیازهای اصلی انسان اینان:آب غذا هوا س ک س

:ws52::ws52:

لینک به دیدگاه
میشه یکی یگه تو ایران چه خبره؟:ws52:

راست میگه دیگه ؟ از اونور گشت ارشاد و بگیر بگیر که آدم حتی با داداشه خودشم نمی تونه راحت بره بیرون از اینور مقامات محترم تز میدن کیلو کیلو اونم چه تزایی!!! چطوره که اگه چهارنفر دختر و پسر نمی تونن برن یه پیک نیک دوستانه اما می خوان خونه 10، 20 متری براشون بسازن؟ آخرش ما نفهمیدیم چی درست چی غلط!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
راست میگه دیگه ؟ از اونور گشت ارشاد و بگیر بگیر که آدم حتی با داداشه خودشم نمی تونه راحت بره بیرون از اینور مقامات محترم تز میدن کیلو کیلو اونم چه تزایی!!! چطوره که اگه چهارنفر دختر و پسر نمی تونن برن یه پیک نیک دوستانه اما می خوان خونه 10، 20 متری براشون بسازن؟ آخرش ما نفهمیدیم چی درست چی غلط!!!!

من سال دوم دبیرستان بودم داداشم از کلاس اومده بود دنبالم گرفتمون:ws28:

بابام گفت از این به بعد خودت تنها بیا :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

دستشون درد نکنه

زحمت کشیدن

از یه طرف گشت ارشاد و هاتف و نسبت راه می ندازن تو خیابونا

از یه طرف دیگه خانه ی عفاف تولید می کنن

خوبه دیگه

همه چی آرومه

اینجوری دیگه کشور نمی ترکه

لینک به دیدگاه
من سال دوم دبیرستان بودم داداشم از کلاس اومده بود دنبالم گرفتمون:ws28:

بابام گفت از این به بعد خودت تنها بیا :banel_smiley_4:

می دونی چیه ؟من فکر می کنم چون نمی تونن جلویه خونواده و آشناهایه خودشونو بگیرن برایه جلوگیری از آبروریزی یه همچین کاری می خوان بکنن:ws28::ws28::ws28::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
می دونی چیه ؟من فکر می کنم چون نمی تونن جلویه خونواده و آشناهایه خودشونو بگیرن برایه جلوگیری از آبروریزی یه همچین کاری می خوان بکنن:ws28::ws28::ws28::ws28:

من یکی تو دبیرستان داشتم باباش سرهنگه این خواهرا خودشون میخان بیان بیرون عین عروسان پیششون بشینی جا نماز اب میکشن

تو دانشگاه هم یکی داریم اما چادریه خیلی رعایت میکنه

همه جا خوب بد هست:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 9 ماه بعد...
  • 3 سال بعد...
جهان: دكتر ابراهيم فياض يكي از اساتيد دانشگاه در گفت‌وگويي با هشدار نسبت به شكل‌گيري انقلاب جنسي درايران به دولت پيشنهاد داد تا خانه‌هايي را براي تخليه جنسي ايجاد كند.

وي در اين گفت و گو با تاكيد بر اين كه نمي‌توان غريزه جنسي را در خيابان ارضا كرد گفت: ".....‌پيشنهاد من اين بوده كه دولت به سرعت و به صورت انقلابي خانه‌‌هاي ده‌ متري، بيست و سي متري بسازد كه حالت دنج و كم مئونه‌ دارند، تا از انقلاب جنسي در ايران جلوگيري شود....."

وي افزود:‌".... با اين وضعيت اگر پيش برويم ما در ايران حتما در چند سال آينده با مشکل مواجه خواهيم بود. كه اوج آن در همجنسگرايي و روابط زنان و مردان همسردار خواهد بود كه احتمالا با تبليغات دشمن هم تقويت خواهد شد....."

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

جالبه این پیش بینی تو 4 سال محقق شده:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...