hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ همون زمان که میخاستن خراب کنن این فاحشه خونه هارو طالقانی میگه اینکارو نکنید چون اینطوری کشور تبدیل به یه فاحشه خونه میشه امروز میبینیم همینجوری شده:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ حتما یه اخوندم میخواد تا صیغه موقتو جاربی کنه حق حساب هم بگیره:ws28: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ بله ديگه مرداي زن دار و زنان شوهر دار هم آزادانه فعاليت ميكنند به اسم انقلاب جنسي مرده دير مياد خونه ميگه رفتم خونه عفاف ديگه مگر كسي ميتونه حرف بزنه اوهوممیره دادگاه حکم عدم تمکین میگیره حله اوا تو ايران اين حرفا مگه نميدونين پسرا ودختراي ايروني تو دنيا تكن به كمتر از ده مترشم قانع ميشن طفلكيها اب نميبينن شناگراي توپين:w14::w127: عزیزم اون دیگه میشه خیانت . دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه طرح بدی نیست اما نه به طور علنی بالاخره باید یه شرایطی بزارن که یه مقدار محدودیت ایجاد کنه وگرنه طرف .. میشه میپره میره اونجا:w00: اره مثلا بگن با شناسنامه بیاید مردای زن دار راه نمیدیم دلت خوشه هااا میشه یکی یگه تو ایران چه خبره؟ همه چی ارومه 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اوهوممیره دادگاه حکم عدم تمکین میگیره حله اره مثلا بگن با شناسنامه بیاید مردای زن دار راه نمید دلت خوشه هااا همه چی ارومه تو به من دل بستیییییییی 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ تو به من دل بستیییییییی من چقدر آرومم 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ :167::w00::icon_pf (34): بالاخره خوبه یا بد؟؟؟ هم خوبه هم بد خوبه باسه اینکه هر کی خواسته باشه میره جلو چه زنش چه مردش دیگه الکی به اینو اون گیر نمیدن بده چون خیلیا سوئ استفاده میکنن خیلیاااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ به نظز من اسم خانه عفاف خیلی مسخرس 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ روح اقای طالقانی شاد که میگفت هر خونه ای یه توالت احتیاج دازه..این جور جاها هم توالت شهری اند....زمان شاه چقدر متمدنانه تر بود همه چی... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ روح اقای طالقانی شاد که میگفت هر خونه ای یه توالت احتیاج دازه..این جور جاها هم توالت شهری اند....زمان شاه چقدر متمدنانه تر بود همه چی... اگه واقعا میخاست عملی میکرد من که اون دنیا همه ی اینا رو خفت میکنم بخاطر احساساتی شدن یه سری جوون ما بدبخت شدیم قربون دستت اون شیلنگ بده افغانستان اب بدیم اب ندارن 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یه بنده خدایی میگفت نیازهای اصلی انسان اینان:آب غذا هوا یه بنده خدای دیگه ای هم میگفت نیازهای اصلی انسان اینان:آب غذا هوا س ک س :ws52: لینک به دیدگاه
nena_921 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ وقتی واسه ورود به حرم امام رضا یه روسپی رو صیغه می کنن تا با خیال راحت مشرف شن... چرا باید یه همچین کاری بکنن؟ لینک به دیدگاه
nena_921 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ میشه یکی یگه تو ایران چه خبره؟ راست میگه دیگه ؟ از اونور گشت ارشاد و بگیر بگیر که آدم حتی با داداشه خودشم نمی تونه راحت بره بیرون از اینور مقامات محترم تز میدن کیلو کیلو اونم چه تزایی!!! چطوره که اگه چهارنفر دختر و پسر نمی تونن برن یه پیک نیک دوستانه اما می خوان خونه 10، 20 متری براشون بسازن؟ آخرش ما نفهمیدیم چی درست چی غلط!!!! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ راست میگه دیگه ؟ از اونور گشت ارشاد و بگیر بگیر که آدم حتی با داداشه خودشم نمی تونه راحت بره بیرون از اینور مقامات محترم تز میدن کیلو کیلو اونم چه تزایی!!! چطوره که اگه چهارنفر دختر و پسر نمی تونن برن یه پیک نیک دوستانه اما می خوان خونه 10، 20 متری براشون بسازن؟ آخرش ما نفهمیدیم چی درست چی غلط!!!! من سال دوم دبیرستان بودم داداشم از کلاس اومده بود دنبالم گرفتمون بابام گفت از این به بعد خودت تنها بیا 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ دستشون درد نکنه زحمت کشیدن از یه طرف گشت ارشاد و هاتف و نسبت راه می ندازن تو خیابونا از یه طرف دیگه خانه ی عفاف تولید می کنن خوبه دیگه همه چی آرومه اینجوری دیگه کشور نمی ترکه لینک به دیدگاه
nena_921 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من سال دوم دبیرستان بودم داداشم از کلاس اومده بود دنبالم گرفتمونبابام گفت از این به بعد خودت تنها بیا می دونی چیه ؟من فکر می کنم چون نمی تونن جلویه خونواده و آشناهایه خودشونو بگیرن برایه جلوگیری از آبروریزی یه همچین کاری می خوان بکنن:ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ می دونی چیه ؟من فکر می کنم چون نمی تونن جلویه خونواده و آشناهایه خودشونو بگیرن برایه جلوگیری از آبروریزی یه همچین کاری می خوان بکنن:ws28::ws28: من یکی تو دبیرستان داشتم باباش سرهنگه این خواهرا خودشون میخان بیان بیرون عین عروسان پیششون بشینی جا نماز اب میکشن تو دانشگاه هم یکی داریم اما چادریه خیلی رعایت میکنه همه جا خوب بد هست 1 لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ تو به من دل بستیییییییی چقد اواتارت زشته اههههههههههههه:w00: 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ذهن خراب باعث همچین تصمیم گیری ها می شه! 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ جهان: دكتر ابراهيم فياض يكي از اساتيد دانشگاه در گفتوگويي با هشدار نسبت به شكلگيري انقلاب جنسي درايران به دولت پيشنهاد داد تا خانههايي را براي تخليه جنسي ايجاد كند. وي در اين گفت و گو با تاكيد بر اين كه نميتوان غريزه جنسي را در خيابان ارضا كرد گفت: ".....پيشنهاد من اين بوده كه دولت به سرعت و به صورت انقلابي خانههاي ده متري، بيست و سي متري بسازد كه حالت دنج و كم مئونه دارند، تا از انقلاب جنسي در ايران جلوگيري شود....." وي افزود:".... با اين وضعيت اگر پيش برويم ما در ايران حتما در چند سال آينده با مشکل مواجه خواهيم بود. كه اوج آن در همجنسگرايي و روابط زنان و مردان همسردار خواهد بود كه احتمالا با تبليغات دشمن هم تقويت خواهد شد....." برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جالبه این پیش بینی تو 4 سال محقق شده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده