fateme mojtahedi 148 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ سلام این نقشه زمینی هست ک قراره تو طرح 5 اماده سازیش کنیم طراحیش کنیم. کسی میتونه کمک کنه ک الان من چکارکنم.نمونه کار دیدم اما باز خوب متوجه نشدم. مثل خیابان کدوم طرف باشه... دراین نقشه فقط در وسط نقشه ک بیابان است میشه کاری کرد دردوطرف تپه است. 1 لینک به دیدگاه
0 AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ سلام این نقشه زمینی هست ک قراره تو طرح 5 اماده سازیش کنیم طراحیش کنیم. کسی میتونه کمک کنه ک الان من چکارکنم.نمونه کار دیدم اما باز خوب متوجه نشدم. مثل خیابان کدوم طرف باشه...دراین نقشه فقط در وسط نقشه ک بیابان است میشه کاری کرد دردوطرف تپه است. راستش اظهار نظر در مورد «چیکار کردن در طرح 5» از روی یک عکس یک اظهار نظر کاملن دوستانه است نه اظهار نظر کارشناسانه. شما باید حداقل در حد شناخت سطحی یه سری شیت آماده کنی که از روی شناخت به یه نتیجهگیری اجمالی در مورد «سمت خیابان» و ... برسید. 3 لینک به دیدگاه
سوال
fateme mojtahedi 148
سلام این نقشه زمینی هست ک قراره تو طرح 5 اماده سازیش کنیم طراحیش کنیم. کسی میتونه کمک کنه ک الان من چکارکنم.نمونه کار دیدم اما باز خوب متوجه نشدم. مثل خیابان کدوم طرف باشه...
دراین نقشه فقط در وسط نقشه ک بیابان است میشه کاری کرد دردوطرف تپه است.
لینک به دیدگاه
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده