saghar... 6666 ارسال شده در 25 دی، 2014 من اینجوری چیزی جلو چشمم نمیاد چون دارم به موضوع فک میکنم باید بدون اطلاع و یه دفعه ای باشه که چیزی روتو تصوراتم ببینم 7
victoria_r 7682 ارسال شده در 25 دی، 2014 کسی که بیشترین آرامشو بهم میده. اگه فکرم مشغول باشه که همون مشغله و اون آدما و موقعیتها. 7
masi eng 47044 ارسال شده در 27 دی، 2014 از يه خيابون دارم رد ميشم.. كه فقط سياه پوشن.. غم غم غم غم غم... كي اين غمها تموم ميشه.. همش ماتم/ 5
rozegar 204 ارسال شده در 28 دی، 2014 سلام*salamat* انشالاه که غم اخرت باشه بهت تسلیت میگم ما رو در غم خودت شریک بدون 3
masi eng 47044 ارسال شده در 29 دی، 2014 سلام*salamat* انشالاه که غم اخرت باشه بهت تسلیت میگم ما رو در غم خودت شریک بدون ممنونم.. عزيزيد... 2
masi eng 47044 ارسال شده در 29 دی، 2014 الان چشامو بستم.حس ميكنم كنار دريا هستم.. واي صداي دريا مياد.. باتمام وجودم حسش ميكنم دمپايامو دراوردم. يخ بودن اب دريا رو حس ميكنم. كه به ارامي روي سينه پامو داره نوازش ميده و صداي برگشت اب روي سنگهاي كنار دريا واي خيلي دلنشينه.. حس بودن و تنها بودن با خدات. حس به اسمون نگاه كردن و دريا و ستاره .. يه جو اروم و سرد هوا و اب ...بي اختيار خودتو جمع ميكني كه كمي گرم بشي .. كسي از پشت يه چيزه گرمي روت بندازه و يه ليوان نسكافه داغ دستت بده و باتمام وجود برگردي رو به اسمون بگي خدايا شكرت.. شكرت به داده و ندادت..... ولي انصافا درياب مارو... بعد بشيني كنار ساحل و دستتو بزني به اب دريا و دعا ني. و اب دريا رو بريزي رو صورتت بگي.. نعمتتو شكر... ولي چقدر سوره هاااا بعد دوتا سنگ برداري و نيت كني بندازي تو اب دريا .. واي حسش خيلي قشنگه.. خدايي هم انگار همونجا بودم/باجون و دل بخون .. حسمو درك ميكني. 6
rozegar 204 ارسال شده در 29 دی، 2014 الان چشامو بستم.حس ميكنم كنار دريا هستم.. واي صداي دريا مياد.. باتمام وجودم حسش ميكنم دمپايامو دراوردم. يخ بودن اب دريا رو حس ميكنم. كه به ارامي روي سينه پامو داره نوازش ميده و صداي برگشت اب روي سنگهاي كنار دريا واي خيلي دلنشينه.. حس بودن و تنها بودن با خدات. حس به اسمون نگاه كردن و دريا و ستاره .. يه جو اروم و سرد هوا و اب ...بي اختيار خودتو جمع ميكني كه كمي گرم بشي .. كسي از پشت يه چيزه گرمي روت بندازه و يه ليوان نسكافه داغ دستت بده و باتمام وجود برگردي رو به اسمون بگي خدايا شكرت.. شكرت به داده و ندادت..... ولي انصافا درياب مارو...بعد بشيني كنار ساحل و دستتو بزني به اب دريا و دعا ني. و اب دريا رو بريزي رو صورتت بگي.. نعمتتو شكر... ولي چقدر سوره هاااا بعد دوتا سنگ برداري و نيت كني بندازي تو اب دريا .. واي حسش خيلي قشنگه.. خدايي هم انگار همونجا بودم/باجون و دل بخون .. حسمو درك ميكني. 3
sara 33 77 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 من یاده اون روزی افتادم که برا تفریح رفته بودیم بیرون.. من از رو درخت خودمو پرت کردم تو آب... البته تعادلم رو از دست دادم.. :icon_pf (34):ولی زیادم بد نشد چون بعده من همه اومدند توی آب 5
masi eng 47044 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 چشامو ميبندم كاراي عقب افتادم مياد تو ذهنم...:icon_pf (34): 4
rozegar 204 ارسال شده در 26 بهمن، 2014 چشمامو میبندم ولی از ترسم زود باز میکنم چون در یک لحظه تمام چیزهای رو که میخوای نبینی میان جلوی چشمات یک لحظه تصور کنید 3
afshin18 11175 ارسال شده در 26 بهمن، 2014 والا الان چشمام رو که می بندم خوابم می گیره ولی معمولا خیال هایی رو تجسم می کنم که 100 درصد مطمئن هستم امکان ناپذیره 3
rozegar 204 ارسال شده در 26 بهمن، 2014 والا الان چشمام رو که می بندم خوابم می گیرهولی معمولا خیال هایی رو تجسم می کنم که 100 درصد مطمئن هستم امکان ناپذیره سعی کن از خواب بیدار شودی چشمات رو ببنیدی شوخی بود ها داداش 4
afshin18 11175 ارسال شده در 26 بهمن، 2014 سعی کن از خواب بیدار شودی چشمات رو ببنیدی شوخی بود ها داداش به جای شوخی بود از علامت جهانی استفاده کن 3
ارسال های توصیه شده