masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ دوس دارم هیچکس تو بیمارستان نباشه.... اخ گفتي.... الهي امين 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ دوس دارم همه دانشجوها همه نمره هاشون خوب باشه...بالای15باشه 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ دوستدارم كه الان برف بياد 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ دوس دارم عید زودتر برسه....خسته شدم از زمستون بدون برف. 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ دوس دارم بتونم افکار بعضی آدما رو بخونم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ دوس دارم تو امامزاده تنها باشم.... 2 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ دوست دارم یه جزیره پیدا کنم دور افتاده برم اونجا تنهای تنها بشم رابینسون کروزو 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ دوس دارم سرحال تر از حالا باشم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ دوس دارم واس شوهره آیندمکلی شال گردن ببافم.... 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ دوس دارم واس شوهره آیندمکلی شال گردن ببافم.... نچ نچ نچ نچ.. دخترم دخترای قدیم.. اسم شوهر ک میومد سرخ و سفید میشدن.. حالا تو هنوز نیومده بشین شال بباف براش دوست دارم همه جوونا خوشبخت بشن.. ب معنای واقعی کلمه خوشبخت بشن 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ نچ نچ نچ نچ.. دخترم دخترای قدیم.. اسم شوهر ک میومد سرخ و سفید میشدن.. حالا تو هنوز نیومده بشین شال بباف براش دوست دارم همه جوونا خوشبخت بشن.. ب معنای واقعی کلمه خوشبخت بشن شووووور نخواستیم بابا. فدایی داری آجی. +دوس دارم کسی که با شوخی دیشب ناراحتش کردم و قهر کرده آشتی کنه مثل سابق بشه باهام...... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ دوست دارم كه بميرم.....همين 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ دوست دارم كه ديگه اين دنيا نباشم.. كامل ببوسمش بزارم كنار لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ دوست دارم.. نه ديگه هيچي دوست ندارم............................................................... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ دوس دارم زود دانشگاهم و خودم تکلیفم روشن بشه... 2 لینک به دیدگاه
h.tajalli 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ دوست دارم این ترم معدل الف شم ... معدلم الف شد :)))))))))))) الانم دوست دارم همه ی آدم هایی که در این کره خاکی نفس می کشند و زندگی میکنند تــــــنـــــدرســــت باشند 2 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ دوست دارم همه نیمه گم شدشون روپیدا کنن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده