Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم مامان و بابام همیشه سالم باشن..... 4 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم ..... همه به آرزوهاشون برسند 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم كه ي نفرو متوجه كنم اشتباه ميكنه.. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ خرداد، ۱۳۹۴ Yamna ۱ گفته است: دوست دارم یه روزی همه بچه های نواندیشان یه جا باهم ببینم تینا گفته است: منم دوست دارم Yamna ۱ گفته است: کاش به آرزومون برسیم یه چیزی بگم بییایم یه آلبوم درست کنیم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ خرداد، ۱۳۹۴ iranpg گفته است: یه چیزی بگم بییایم یه آلبوم درست کنیم چمش 1 لینک به دیدگاه
h.tajalli 226 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوست دارم سرشار از انرژی + باشیم و با یک نیروی انگیزشی این ترم هم پیش ببرم هرچند درس ها خیلی پیچ وا پیچ شده .... و در این بازه زمانی محدود نتیجه خیلی خوبی خلق کنم .... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم تابستون به کارای عقب افتادم برسم..... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم دوباره اهنگ منصورو برام بخونی تو نفس من تنها کس من چی میشه دلت تنگ شه واسه من لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم نامردی تو دنیا نباشه 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم یه دستگاه بود شرجیه هوای رو میگرفت یه هفتست از خونه بیرون نرفتم درب خونه باز میشه حس میکنم وارد سونا شدم :4564::4564: دمای 30 درجه اینجا مثل 40 درجه ادمو اذیت میکنه :4564::4564::4564: هر نفس که فرو میرود رطوبت است و کسل کننده 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ خرداد، ۱۳۹۴ Yamna ۱ گفته است: چمش اینی که گفتی دقیقا یعنی چ درضمن چشمت بی بلا 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ خرداد، ۱۳۹۴ نمیدونم چرا یهو دلم خواست یکی یه دسته گل بزرگ و خوشگل برام هدیه بیاره 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ خرداد، ۱۳۹۴ iranpg گفته است: اینی که گفتی دقیقا یعنی چدرضمن چشمت بی بلا یعنی چشم 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم همین الان، هرجا که هستی، از ته دل بخندی نازنینم 5 لینک به دیدگاه
THE LOST BLADESMAN 135 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم که الان چشمامو ببندم و وقتی باز میکنم ببینم همه مشکلات رفع شدن و اونوقت یک لبخنده از ته دل بزنم و تموم .... میخاد بهدش یک لحظه عمر ادامه داشته باشه یا نه اصلا دیگه مهم نیست 4 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ خرداد، ۱۳۹۴ دوس دارم همتون رو دعوت کنم به خوردن هوفنبرگ با سیگار و چایی ( حیف که پول ندارم ) 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ خرداد، ۱۳۹۴ B nam o neshan گفته است: نمیدونم چرا یهو دلم خواست یکی یه دسته گل بزرگ و خوشگل برام هدیه بیاره 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم بعضی چیزارو نمیفهمیدم......جوری ک انگار واقعیت نداشتن........ 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ خرداد، ۱۳۹۴ mahnaazz گفته است: دوست دارم بعضی چیزارو نمیفهمیدم......جوری ک انگار واقعیت نداشتن........ خدا رو شکر میکنم من هنوز به این حد رشد نرسیدم که همه چیز رو بفهمم و از همین اولش آرزوی تورو برای خودم بر ا اما من دوس دارم جاتون خالی برم لب دریا پا برهنه رو ساحال راه برم, در حالی که موج آب میخوره به کف پام و شنهاش داره کف پام رو قلقلک میده, راه برم و کلم باد بخوره, بعدش هم از جیبم یه آدامس خرسی در بیارم و بخورم و پشت دستم رو هم عکسش رو چا کنم خیلی هم منحرفی اگه فک کردی دستم رو میزارم تو جیبم سیگار در بیارم,,, منحرف 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده