RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست دارم یه ماشین زمان بسازم برگردم زمان انفجار بیگ بنگ یجوری گند بزنم توی این اتفاق بزرگ خلقت جهان رو با خاک یکسان کنم :hapydancsmil: . . . . . . . . . خیلی فسرده حالم 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست دارم چند روز برم سفر... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوس دارم برم نمایشگاه کتاب وقت ندااااااارم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست دارم....هیچ مریضی تو بیمارستانا نباشه.....همه سلامت باشن.................همه.......:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست دارم يكي از كاربرا رو همچين بزنم تو دهنش بفهمه بايد درست رفتار كنه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست دارمممممممممممم.......دوست داشته باشممممممممم..................همه رو.........:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوس دارم برادرزادهام زودتر بزرگ بشه، ببرمش پارک، براش بسنتی بخرم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست دارم برگردم به چندین سال پیش...نمیدونم شاید 5و6سال پیش........ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم با يه نفر براي هميشه باشم.. حتي اگر بهم نرسيم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم كه ...... برم يه جايي خوش بگذرونم حسابي 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم که همه چی تغییر کنه.... 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم تو خواب ببینم دو سال دیگه زندگیم تو چه وضعیتیه.یجورایی همه چیز به ثبات نسبی رسیده یا نه. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم ببينم كي پستامو پاك كرده اونم سيصدتا پست زبون بسته منو؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم وضعیت روحیم کمی رو به بهبودی بره! 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم نشانه ضعفه. من دوست ندارم . من هر چی رو بخوام خودم انجامش میدم. یعنی دوست ندارم چیزی با دوست داشتن درست بشه. من خودم همه چی رو مدیریت میکنم و دوست ندارم که دوست داشته باشم تا چیزی شبیه محقق شدن ارزوهام صرفا با دوست داشتن من ردیف بشه. لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم مرگ دروغ وریارا,ببینم!آرامش باشه,تادوست داشتن ها معنی واقعی بگیره 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ دوست دارم خدا همیشه دوستم داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ این ترمم زودتر تموووووووووووووووووممممممممممممممممممممممممممم شه.......... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده