Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ نمی خواهم باناامیدی بگم واقعاحق دوست داشتن ماداریم.چرابعضی وقتهمابایدبترسیم ازابرازدوستی راستی دوستی یاددادنی ؟ چرادختروپسردوستی رابلدنیستن یابخاطرابرازدوستیشون می رن ارشاد! یادارزوی بچگیهام افتادم . دوست داشتم کشورم رابطشو راباعربهاواین کشورهای... قطع کنه پیشرفت کنه . دوست داشتم یه دامدزیادداشته باشم یه کارخانه افرادی مثل خودموبزارم کارکنند. دوست داشتم ایرانی داشتیم باکلاس بامردمانی به روز. دوست داشتم همون کسی باشم که سابق بودم. دوست دارم که خودم رابیشتردوست داشته باشم . .... اخردوست دارم پول داشته باشم ،شرکت،کارخونه ، ماشین و...تابزنم تودهنه بعضی ها که گوسفندچرونندولی بخاطرپولشون توهین می کنند. 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ بگو کی هست من دوستت کنم تو نمیشناسی خو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ دوست دارم استاد راهنمام خفه کنم دقم داد نامرد:sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0: :there: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو نمیشناسی خو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بگو آشنا بشیم 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست دارم طراحی پرتره یاد بگیرم 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوس دارم برگردم به سال گذشته این موقع.توبودی منم بودم ولی حضور من کمرنگ بود حالا من هستم ولی تو دیگه ..... 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوس دارم همه اینجوری باشن :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لایک در مورد یکی از نوشته ها منم دوست دارم برگده که لبخند رو صورتت بیاد و آه نکشی دوست خوبم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لایک در مورد یکی از نوشته ها منم دوست دارم برگرده که لبخند رو صورتت بیاد و آه نکشی دوست خوبم 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست دارم بدانی : زندگی آنچه زیسته ایم نیست ، بلکه همان چیزی است که در خاطرمان مانده 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست دارم که بهش برسم.. به خوبی و خوشی بدون هیچ استرسی.. خب دوس دارم..خیلی زیاد.. بخون دعا کن برام 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست دارم که بهش برسم.. به خوبی و خوشی بدون هیچ استرسی.. خب دوس دارم..خیلی زیاد.. بخون دعا کن برام دعا میکنم از ته قلبم انشاء الله خدای مهربونم رومو زمین نمیزنه 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دعا میکنم از ته قلبم انشاء الله خدای مهربونم رومو زمین نمیزنه مرسی عزیزم.. قربونت برم من.. :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
faezeh1372 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست دارم سرمو بزارم زمین خیلی آرام به خواب همیشگی و پر از آرامش فرو برم برای همیییییشه...آرام...بدون دغدغه...بدون استرس...بدون غصه. دلی را نشکن شاید خانه خدا باشد/کسی را تحقیر نکن شاید محبوب خدا باشد/از کمک دریغ نکن شاید کلید بهشت باشد/سر نماز اول وقت حاضر شو شاید آخرین دیدارت با خدا در زمین باشد. 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست دارم خوب بشم دارم میمیرم از درد... لعنت به هرچی دندون عقله... 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست دارم هر چه سریعتر یه تغیر خوب تو کارم پیش بیاد:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده