masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ جاي خالي را پركنيد؟ دوست دارم ؟ 32 لینک به دیدگاه
Bahram sh 219 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم روزی کشوری آباد داشته باشم. 23 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم که به همه چیز بادید مثبت نگاه کنم دوست دارم همه باهم خوشحال باشن دوست دارم همه سلامت باشن واز زندگی لذت ببرن دوست دارم خدا دوسم داشته باشه دوست دارم .... 19 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم خواهرم يه بار ديگه حامله بشه و ديگه اشكاشو نبينم بخاطر از دست دادن بچش... 23 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ دوس دارم سايه پدر مادرا از سر بچه هاشون كم نشه. كم رنگم نشه. دوس دارم همه جوونا خوشبخت بشن. دوس دارم همه شاد باشن. خنده از لباي هيچ كس نره. دوس دارم هيچ جا جنگ نباشه. همه جا صلح و صفا باشه. دوس دارم ... 23 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم همه جوونا خوشبخت بشن و به خواسته دلشون برسن.... 15 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ دوس دارم بچه برادرم سالم به دنیا بیاد :hapydancsmil: 14 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ دوس دارم همه همدیگرو دوس داشته باشن و به هم احترام بذارن دوس دارم کسیو غمگین نبینم دوس دارم مامان و بابام همیشه کنارم باشن دوس دارم این ترم معدل الف بشم دوس دارم همه خوشبخت باشن و خوشحال دوس دارم هیچ کس کمبودی نداشته باشه دوس دارم همه مریضا خوب شن دوس دارم... 10 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم هرکس به هرچی که دوست داره و آرزوشه برسه ....................... 10 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم ، كشورم به اون قديم مديما برگرده، دوست دارم تحريم برداشته بشه.... 9 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم یه تولد توپ واسه عشقم بگیرم 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ همه چی دوست داااااااااااارم... 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم منم بميرم.. همه يكي يكي ميميرن.. منم بميرم تكميل بشه/ 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم منم بميرم.. همه يكي يكي ميميرن.. منم بميرم تكميل بشه/ :there: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده