.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ ســـلام دوستان متاسفانه با خبر شدم که حدود 2 ماه پیش پدر گرامی ریحانه( B nam o neshan) گلمون فوت شدن من به نوبه خودم به خود ریحانه و خانواده عزیزش تسلیت میگم و از خدا برای این عزیز از سفرکرده طلب مغفرت میکنم... روحشون شاد و یادشون مانا همگی با هدیه یک فاتحه یا صلوات برای شادی روحشون همراه و همدرد این دوست گلمون میشیم 21 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ خدا رحمتشون کنه قرین رحمت الهی لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ ریحانه جون تسلیت میگم بهتون... خداپدرتو بیامرزه عزیزم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ تسلیت میگم دوست عزیزم خداوند بهتون صبر بده لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ ســـلام دوستان متاسفانه با خبر شدم که حدود 2 ماه پیش پدر گرامی ریحانه( B nam o neshan) گلمون فوت شدن من به نوبه خودم به خود ریحانه و خانواده عزیزش تسلیت میگم و از خدا برای این عزیز از سفرکرده طلب مغفرت میکنم... روحشون شاد و یادشون مانا همگی با هدیه یک فاتحه یا صلوات برای شادی روحشون همراه و همدرد این دوست گلمون میشیم ممنون زهرای عزیزم امیدوارم خودت و خانواده ات همیشه شاد و سلامت باشید لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ ریحانه عزیزم تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ آرزوی صبر و سلامتی برای ریحانه عزیز و شادی روح پدر بزرگوارش لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26782 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ واقعا ناراحت شدم بهتون تسلیت میگم خدا بیامرزتشون لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ تسلیت میگم عزیزم. خدا رحمتشون کنه. لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ آرامش ابدی رو برای روح پدرتون و صبر رو برای بازمانده ها آرزو می کنم لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ ممنون از همه دوستان عزیز که بهم لطف داشتید امیدوارم خودتون و عزیزانتون همیشه سلامت و شاد باشید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ تسلیت میگم ریحانه خانوم. خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده